messer88 6 426 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 No i zajebiście Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 A ktos pamieta jeszcze ze tutaj palce macza gruby od Gry o tron? xD Ogladalem pierwsze 2 trailery ale czy bylo gdzies o nim jeszcze niz na tym pierwszym z e3? Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Dobry spojler Cytuj Odnośnik do komentarza
Ukukuki 6 892 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Trofea Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Na szczescie grubas im pisal LORE, to moze w koncu opisy przedmiotow i ulozenie kamieni przy drodze beda laczyc sie w zrozumiałą całość Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 305 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Masz jakieś ubytki w głowie użytkowniku inch że nie potrafiłeś w poprzednich grach połączyć żadnych faktów? 8 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 21 minut temu, 20inchDT napisał: muj borze, te trofea w grach from. 3 endingi, fuck off. W prawie każdej ich grze można wysłać sejwa do chmury (lub na USB stick jeśli gramy na ps4) przed samym końcem gry i zaliczyć wszystkie zakończenia na jednym przejściu. Ja tam i tak będę robił kolejne NG+. W Dark Souls 2 trzeba było dojść do prawie końca NG++ by zdobyć wszystkie czary. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 (edytowane) I na hooy ja to obejrzałem, teraz nawet nie chce mi się Dying Light 2 odpalać. Edytowane 20 Lutego 2022 przez Dalhi Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 747 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Ciekawe, ile zajmie gierka za pierwszym przejściem licząc oczywiście eksplorowanie większości. Czy to rzeczywiście tak duża gra jak taka Zelda? Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 3 minuty temu, Nyu napisał: Ciekawe, ile zajmie gierka za pierwszym przejściem licząc oczywiście eksplorowanie większości. Czy to rzeczywiście tak duża gra jak taka Zelda? Znaczy się na 40 minut? Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 747 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Hehe, bo wiecie, w Zeldzie można od razu iść na koniec wątku głównego, hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 10 minut temu, Pupcio napisał: Masz jakieś ubytki w głowie użytkowniku inch że nie potrafiłeś w poprzednich grach połączyć żadnych faktów? nie ogladalem vatiego na youtubie szkoda, ze nie potrafie tak jak on polaczyc enigmatycznego zdania i opisu garnka, zeby stworzyc filmik na 40 minut z analizą dziecinstwa postaci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 305 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Nie wiem jak z soulsami ale w bloodborne po przeczytaniu opisu z każdego garnka, lore układa sie w logiczną całość i nie trzeba do tego jutuberów. Właśnie gry from różnią się tym od ich naśladowców że ten sposób odkrywania świata działa i jest logiczny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 18 minut temu, Nyu napisał: Ciekawe, ile zajmie gierka za pierwszym przejściem licząc oczywiście eksplorowanie większości. Czy to rzeczywiście tak duża gra jak taka Zelda? Jak będziesz leciał od razu tam, gdzie ci każą gra powinna być długa mniej więcej jak każdy inny souls wg tego co pisali w internetach. Podejrzewam, że to nie będzie jednak takie proste i po drodze trafią się bossowie, którzy nas wyjaśnią bez wcześniejszego przygotowania. Przykładowo typek z Game Informera leciał wg pracownika From z levelem 20 na bossa z rekomendowanym 40 więc był ja strzała. @20inchDT Jeżeli wierzyć pismakom to tym razem mamy od chuja npc (jak na ich grę) i gadają sensowniej niż w soulsach. Świat w końcu nie przeszedł post apo a ludzie nie oszaleli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 747 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Tego się spodziewam, ale napisałem, że chodzi mi o czas gry ze zwiedzaniem wszystkiego, co sami znajdziemy. Taki DkS3 to chyba 50h, żeby zrobić większość, a DkS2 z 80h? Nie znalazłem informacji, na ile ta gra będzie większa od takiego DkS2 właśnie. Spodziewacie się 100h+ za pierwszy cały run? Cytuj Odnośnik do komentarza
Faka 3 979 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Zastanawia mnie, czym się różnią dwie wersje na XSX, jedna za 249, a druga za 259, żadnej tam różnicy nie ma, po za jebaniem klienta w dupę za dychę. Media Expert, żeby nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 480 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 10 minut temu, Nyu napisał: Tego się spodziewam, ale napisałem, że chodzi mi o czas gry ze zwiedzaniem wszystkiego, co sami znajdziemy. Taki DkS3 to chyba 50h, żeby zrobić większość, a DkS2 z 80h? Nie znalazłem informacji, na ile ta gra będzie większa od takiego DkS2 właśnie. Spodziewacie się 100h+ za pierwszy cały run? Ja zawsze mam ponad 100 godz w ich grach (no może poza Demon's i Sekiro). I tak nie zobaczysz wszystkiego za pierwszym przejściem (questy npc, zakończenia). Długość ich gier to kwestia tak samo indywidualna jak dysputa nt poziomu trudności albo która najlepsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Najważniejsze, że nie ma trofeów online i takich jak w Dark Souls 3 z tymi przymierzami. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Bo nie będzie przymierzy w Eldenie. 4 days ladsssss Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Gra ma zająć około 30 godzin jeżeli będzie się tylko podążać główną ścieżką, pokonując obowiązkowych bossów. Cytuj Odnośnik do komentarza
smoo 2 254 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 1 godzinę temu, Mejm napisał: A ktos pamieta jeszcze ze tutaj palce macza gruby od Gry o tron? xD Ogladalem pierwsze 2 trailery ale czy bylo gdzies o nim jeszcze niz na tym pierwszym z e3? Po wtopie z ostatnim sezonem GoT zamietli go pod dywan żeby sobie antyreklamy nie robić. Oby nie było trofików za to upośledzone soulsowe pvp śmigające na netcodzie z 2005 i ogólnie online. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Wie ktoś jak jest rozwiązany co-op? Zostawia się znak na ziemi, czy coś bardziej podobnego do Nioh? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 631 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 Nie wiem jak w Niohu, w Eldenie jest coś jak taki mini totem przed dungeonami bądź bossami, gdzie zostawia się takie znaki, raczej standardowo jak w Soulsach. Ale pewnie możliwe, że są jakieś nowe tweaki do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 947 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 1 godzinę temu, Mejm napisał: A ktos pamieta jeszcze ze tutaj palce macza gruby od Gry o tron? xD Ogladalem pierwsze 2 trailery ale czy bylo gdzies o nim jeszcze niz na tym pierwszym z e3? Przecież nawet na autobusach go wymieniają. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 20 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2022 1 godzinę temu, Pupcio napisał: Nie wiem jak z soulsami ale w bloodborne po przeczytaniu opisu z każdego garnka, lore układa sie w logiczną całość i nie trzeba do tego jutuberów. Właśnie gry from różnią się tym od ich naśladowców że ten sposób odkrywania świata działa i jest logiczny Nie grałem w BB. Wersja goty czeka od jakichś 4 lat na półce na nowe ps4 za 800zł Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi