Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

21 minut temu, 20inchDT napisał:

muj borze, te trofea w grach from. 3 endingi, fuck off.

W prawie każdej ich grze można wysłać sejwa do chmury (lub na USB stick jeśli gramy na ps4) przed samym końcem gry i zaliczyć wszystkie zakończenia na jednym przejściu. 

Ja tam i tak będę robił kolejne NG+. W Dark Souls 2 trzeba było dojść do prawie końca NG++ by zdobyć wszystkie czary. 

10 minut temu, Pupcio napisał:

Masz jakieś ubytki w głowie użytkowniku inch że nie potrafiłeś w poprzednich grach połączyć żadnych faktów? 

nie ogladalem vatiego na youtubie :smutas: szkoda, ze nie potrafie tak jak on polaczyc enigmatycznego zdania i opisu garnka, zeby stworzyc filmik na 40 minut z analizą dziecinstwa postaci.

18 minut temu, Nyu napisał:

Ciekawe, ile zajmie gierka za pierwszym przejściem licząc oczywiście eksplorowanie większości. Czy to rzeczywiście tak duża gra jak taka Zelda?

Jak będziesz leciał od razu tam, gdzie ci każą gra powinna być długa mniej więcej jak każdy inny souls wg tego co pisali w internetach. Podejrzewam, że to nie będzie jednak takie proste i po drodze trafią się bossowie, którzy nas wyjaśnią bez wcześniejszego przygotowania. Przykładowo typek z Game Informera leciał wg pracownika From z levelem 20 na bossa z rekomendowanym 40 więc był ja strzała.

@20inchDT Jeżeli wierzyć pismakom to tym razem mamy od chuja npc (jak na ich grę) i gadają sensowniej niż w soulsach. Świat w końcu nie przeszedł post apo a ludzie nie oszaleli.

Tego się spodziewam, ale napisałem, że chodzi mi o czas gry ze zwiedzaniem wszystkiego, co sami znajdziemy. Taki DkS3 to chyba 50h, żeby zrobić większość, a DkS2 z 80h? Nie znalazłem informacji, na ile ta gra będzie większa od takiego DkS2 właśnie. Spodziewacie się 100h+ za pierwszy cały run?

10 minut temu, Nyu napisał:

Tego się spodziewam, ale napisałem, że chodzi mi o czas gry ze zwiedzaniem wszystkiego, co sami znajdziemy. Taki DkS3 to chyba 50h, żeby zrobić większość, a DkS2 z 80h? Nie znalazłem informacji, na ile ta gra będzie większa od takiego DkS2 właśnie. Spodziewacie się 100h+ za pierwszy cały run?

Ja zawsze mam ponad 100 godz w ich grach (no może poza Demon's i Sekiro). I tak nie zobaczysz wszystkiego za pierwszym przejściem (questy npc, zakończenia). Długość ich gier to kwestia tak samo indywidualna jak dysputa nt poziomu trudności albo która najlepsza. 

• Plusik 1
1 godzinę temu, Mejm napisał:

A ktos pamieta jeszcze ze tutaj palce macza gruby od Gry o tron? xD Ogladalem pierwsze 2 trailery ale czy bylo gdzies o nim jeszcze niz na tym pierwszym z e3?

Po wtopie z ostatnim sezonem GoT zamietli go pod dywan żeby sobie antyreklamy nie robić.

Oby nie było trofików za to upośledzone soulsowe pvp śmigające na netcodzie z 2005 i ogólnie online.

1 godzinę temu, Pupcio napisał:

Nie wiem jak z soulsami ale w bloodborne po przeczytaniu opisu z każdego garnka, lore układa sie w logiczną całość i nie trzeba do tego jutuberów. Właśnie gry from różnią się tym od ich naśladowców że ten sposób odkrywania świata działa i jest logiczny

Nie grałem w BB. Wersja goty czeka od jakichś 4 lat na półce na nowe ps4 za 800zł :smutas: