Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
16 minut temu, Bigby napisał:

To co, w czwartek wylot do Nowej Zelandii?

Nie inaczej proszę Pana. Trzeba jechać na bogato. Zyćko ma się jedno. 

Edytowane przez bebbop
Opublikowano
14 minut temu, Bigby napisał:

Szkoda że na Steamie tak nie będzie. 

Najwyżej kupi się drugą kopię na Xboxa. :xboss:

Jednak przedobrzylem. Kupiłem koda na gamivo i dostanę dopiero w dniu premiery, także jednak trzeba żyć dalej jak biedo-robak :frog:

Opublikowano
7 minut temu, 20inchDT napisał:

Myślałem, że ty nie lubisz soulsów

No tak średnio, ale obejrzałem trailerek, ze dwa materiały i widać przy tej grze napracowanko, więc popłynąłem na łajbie zwanej hajpem.

• Plusik 1
Opublikowano
1 godzinę temu, cotek napisał:

Ja im dam kurna gadać o grafice i jakiś qualitach i performencach :shotgun:

Ach, już nadchodzi ten pierwszy dzień kiedy można odpakować gierkę z folii i te fascynujące dyskusje o tym, kto ma MLEKO, kto ma ZĄBKI, jak ustawić HDR itd. :banderas:

Opublikowano

Użytkownik ogór zapomniał, że From software tworzy GRY i ludzie będą tutaj zadawać pytania odnośnie świata i bossów jak w prawdziwej GRZE a nie kolejny benchmark możliwości current/past genów:fsg:

Uważajcie na Facebookowe grupy. Już jeden złamas bezczelnie rzucił spojlerem z bossami.

• Plusik 1
  • Lubię! 1
Opublikowano
20 minut temu, Boomcio napisał:

Ciekawe, ile osób odbije się od tego tytułu.

Pewnie dużo casuali poleci do tego bossa na koniu w początkowej lokacji, pomęczą się i wkurwieni zaczną pisać na metacriticu z oceną 0/10 że za trudne, tak będzie :dynia:

Opublikowano

Nie mam takiej silnej woli. Jak natrafiam na spoilery to je oglądam niestety. Kątem oka, ale jednak. :reggie:

Staram się jedynie unikać walk z bossami. Właściwie te spoilery wywindowały mój hype do niesamowitych poziomów.

Opublikowano
3 minuty temu, Rotevil napisał:

Pewnie dużo casuali poleci do tego bossa na koniu w początkowej lokacji, pomęczą się i w(pipi)ieni zaczną pisać na metacriticu z oceną 0/10 że za trudne, tak będzie :dynia:

haha, zje, by, a ty pewnie będziesz wiedział co zrobić piękny jesteś wiesz

Opublikowano
12 minut temu, tlas napisał:

To jak tam, trudne czy nie trudne? Wiadomo coś?

Moje marzenie - łatwiejsze niż sekiro, na poziomie bloodborne.

Co? Sekiro jest dla mnie łatwiejsze jak BB :D

BB nie skończyłem (wiem wstyd).

Opublikowano

Nigdy nie zadowoli się wszystkich i z pewnością znajdzie się grupa osób, która z różnych względów odbije się od tej produkcji, jak każdej innej no brainer. Czytałem już posty ludzi obawiających się w drugą mańkę, że gra będzie za łatwa. Ja wiem na pewno, że będę wiele razy zdychał bo jestem leszcz ale spokornieje i podbije  The Lands Between jak Hiszpania Amerykę Środkowa.