Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 2 godziny temu, Mejm napisał: To samo czytalem przy premierze BB. A ze mainstream, a ze bedzie latwo, a ze duzo sie sprzedalo itd. No a chyba az tak latwo nie bylo? Chociaz patrzac po forum to chyba najczesciej konczone soulsy. Bloodborne? Imo łatwy. Zabawa się zaczynała dopiero w kielichach i dlc. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Godzinę temu, Bigby napisał: Nie do końca prawda. Zapytano ich czy mogliby poczekać do day one patcha żeby pokazać działanie gry. Na konsolach i tak pewnie będzie szajs. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 936 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Przejść grę to jedno, a wybić wszystko co się rusza na tym świecie to drugie, może być tak, że sama główna ścieżka będzie lżejsza, bo zaprojektowana do przejścia bez zbytniego latania na boki, a dużo zwiedzając można zwyczajnie być na nią mocno op. A największe wyzwania będą pewnie gdzieś tam po katach pokitrane. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Chyba każde z Soulsów były mocno trudniejsze w DLC. W Dark Souls 3 był jeszcze ukryty smoczy świat, który też podnosił poprzeczkę względem reszty gry. A jak komuś za mało, to można robić sobie kolejne ng+ i dalej podnosić poziom. Mam nadzieję, że ten open world da radę, bo w większości gier strasznie tego nie lubię. Czuję się jak chłopak na posyłki biegający po mapie zamiast grać. Shadow of The Colossus miało fajną mapę i tam mi pasowało. Chociaż jestem dobrej myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Do kiedy embargo na recki?Chcę kupić w piątek, ale obawiam się o klatki frame pacing i ogólny balans gry + bugi.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Teraz, Schranz1985 napisał: Do kiedy embargo na recki? Chcę kupić w piątek, ale obawiam się o klatki frame pacing i ogólny balans gry + bugi. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Środa o 16:00. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Cytat Mam nadzieję, że ten open world da radę, bo w większości gier strasznie tego nie lubię. Czuję się jak chłopak na posyłki biegający po mapie zamiast grać fecht questy w elden ring ? boże nie. wzorem poprzednich gier pewnie będą quest-line`y, gdzie będziemy musieli coś zabić, komuś pomóc, coś zrobić. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 32 minuty temu, Schranz1985 napisał: Do kiedy embargo na recki? Chcę kupić w piątek, ale obawiam się o klatki frame pacing i ogólny balans gry + bugi. Ja tam biorę to wszystko na klatę. Aktualna wersja przedpremierowa wygląda OK. Na wszystko inne wyjdą patche i tych zmian też chcę doświadczyć. Granie podczas premiery, kiedy świat tętni życiem, to zupełnie inne doświadczenie. Tylko przy Dark Souls 1 udało mi się tak zagrać i chciałbym to powtórzyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 A było gdzieś mówione czy będzie respec?Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 tak będzie ale nie wiadomo na jakich zasadach 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 3 godziny temu, Hubert249 napisał: To będą najłatwiejsze Soulsy. Zobaczycie, że przy takiej liczbie klas i otwartym świecie, będzie od cholery OP przedmiotów, które zrobią z nas robocopa. Sami Japończycy podkreślają, że to będzie najmniej irytująca gra w ich portfolio. Zakładam, że wzorem Sekiro, będzie ognisko przed każdym bossem + skakanie między nimi + wezwanie koleżki do pomocy+ 500 lokacji w którym można szybko farmić dusze. Takie będzie to Dark Souls IV. Ja czytając wywiady czasem mam wrażenie, że oni w ogóle nie zakładają robiąc Soulsy, że ludzie w to grają offline heh. Często mówią że "ich gry pokazują wartość współpracy", tak samo o Elden Ringu, gdy tacy ludzie jak ja są zirytowani online'em, wyłączają go w ogóle i grają to jak w każdą singlową grę. Jeśli to jest zwykły open world (bez bardzo absolutnego skalowania leveli), ale z systemem rozwoju podobnym do Soulsów, to siłą rzeczy musi być "łatwiejszy" niż Soulsy. ALE dla tych cierpliwych, nie dla wszystkich. Tak jest z prawie każdą taką grą. Jeśli coś ci się nie podoba, idziesz gdzie indziej, wracasz doje'bany. Duża większość nawet pół-otwartych gier (w tym 2D "metroidówki") jest drobnostką dla ludzi wąchających ściany i zbierających wszystkie ulepszenia. Myślę, że w Soulsach tak nie będzie, ale gracze zwiedzający świat i pakujący być może będą mogli się naprawdę bać tylko pewnych bossów, nie że cała lokacja im co 10 kroków daje w ryj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 21 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2022 Nie liczcie, że nagle gra stanie się łatwiejsza. Nie mylić z przystępniejsza. Cytat I'd say typical Souls difficulty, give or take. There are optional things that can be utilized to make a few areas a fair bit easier, plus the typical optional co-op. Even still, you're going to die in major encounters. A lot. Jeszcze odnośnie tweeta, że gra jest bardzo długa: Cytat I'd say that's a fair comparison. At least the size of two Souls games (with the DLC). At least. I haven't finished yet though, so maybe it is closer to 3 of the games combined. Based on my best guess, there's a crapload of the map left that I haven't even seen yet. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Jak gra na 30h, to z moim lizaniem ścian skończę z 90h na liczniku Cytuj Odnośnik do komentarza
bebbop 282 Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Panowie jak ktoś ma pada od Xboxa to chciałbym przypomnieć, że obecnie jest promka na baterie Energizer w biedrze 2+1 gratis. Nie ma nic gorszego, niż padnięte Aku w środku walki z bossem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 6 godzin temu, McDrive napisał: Jak gra na 30h, to z moim lizaniem ścian skończę z 90h na liczniku takie Soulsy 3 jak grałem pierwszy raz to chyba z 60h jak nie więcej mi zajęły, to tutaj będzie grubo skoro gra ma być wielka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 620 Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 2 boże dni przed nami jeszcze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 6 godzin temu, McDrive napisał: Jak gra na 30h, to z moim lizaniem ścian skończę z 90h na liczniku 30 jak tylko robisz obowiązkowe lokacje i bossów. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 to z analiza lore czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza
Paolo de Vesir 9 041 Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 @Square czy na czas premiery jest opcja odbanować Żuroma? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 żeby równowaga została zachowana to można wtedy zbanować cirexa Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 coś czuję, że żerą juz tu jest pod innym nickiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 też mam pewne podejrzenia ale póki nie nastąpi mroczny wylew to nie wiadomo 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
second 3 692 Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Premiera soulslików na forumku bez mrocznego klauna? Przecież to jak święta bez Kevina. Albo jak sylwester bez Rodowicz. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 22 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2022 Do czego wam potrzebny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi