Skocz do zawartości

Featured Replies

Opublikowano

Żerom przeglądający temat pod innym nickiem.

les-mis-les-miserable.gif

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 516 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ja to bede cala gre spamowal beast claw, oby nie znerfili. bo nie umiem w soulsy, zawsze lamilem. w trojce to mi prawie wszystkich bossow pomocnicy internetowi poprzechodzili.   pamietam jak

• Nie wiem co Wam powiedzieć, kamraty. 4h na liczniku, gdyby ktoś mi w grudniu powiedział, że będę grał 4 godziny pod rząd w Soulsy i będzie mi się to podobać to raczej bym go obśmiał. Aj, przerw

• Jestem po prostu januszem, który nie musi nic udawać, nie musi siedzieć cicho na forum by nikogo nie urazić i gra po swojemu w grę 10/10 patrząc jak spece od satysfakcji odkrywania są już znudzeni i r

Opublikowano
21 minut temu, messer88 napisał:

żeby równowaga została zachowana to można wtedy zbanować cirexa :)

Sam się zbanuj dla zachowania równowagi  :) 

Opublikowano

oh... trochę mi brakuję prejs de dark, no nie powiem.

Opublikowano
41 minut temu, mozi napisał:

Do czego wam potrzebny? 

nie gadaj że nie przeczytałbyś sobie nowych opowiadań o Lore tym razem w świecie ER :)

Opublikowano

2bkoklh8iaj81.png?auto=webp&s=19f09e5f7f

7ug9yv2go9j81.jpg?width=640&crop=smart&a

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Ciekaw jestem jak ta gra będzie wyglądała na PS5 to będzie jakość Demons Souls Remake ?

Opublikowano

No niestety będzie mocna przepaść, gra wygląda raczej jak dopalone dark souls 3 w open worldzie, gdzie jej do tej płynnej żylety w korytarzykach.

Opublikowano
3 minuty temu, RIfuk napisał:

Ciekaw jestem jak ta gra będzie wyglądała na PS5 to będzie jakość Demons Souls Remake ?

Wizualnie na pewno nie. Nie zapominajmy ze demonek to typowa korytarzówka gdzie elden to mimo wszystko produkcja typu open world.Poza tym gry ze stajni from soft nigdy nie słyneły z pięknej grafiki. 

Opublikowano
Teraz, Rash napisał:

Wizualnie na pewno nie. Nie zapominajmy ze demonek to typowa korytarzówka gdzie elden to mimo wszystko produkcja typu open world.Poza tym gry ze stajni from soft nigdy nie słyneły z pięknej grafiki. 

Materiały jednak zachwycają oprawą

Opublikowano

Elden Ring to multiplatforma + wersje na pastgeny. To nie ma prawa wyglądać jak korytarzyki w Demons Souls Remake plus to From Software a oni nigdy nie robili oczojebnej grafiki no i poza tym to ich pierwszy open world.

Opublikowano

Dużo tutaj różnych efektów cząsteczkowych bardziej dokokszonych itp:. 

Opublikowano

jest ładnie ale malkontenty niech robią zdjęcia pyzatego rudzielca na ps5

tutaj rozmawiamy o grze

Opublikowano

Zapominałem, że soulsowcy to sekciarze i nawet jeśli ktoś będzie mieć prawilne zarzuty co do gry to zostanie naznaczony piętnem zmatowieńczałego hejta :/

Opublikowano

Na PS4 beta wyglądała jak DS3 na sterydach czyli dla mnie bardzo dobrze, a ten klimat to :banderas:

Opublikowano
2 minuty temu, Bzduras napisał:

Zapominałem, że soulsowcy to sekciarze i nawet jeśli ktoś będzie mieć prawilne zarzuty co do gry to zostanie naznaczony piętnem zmatowieńczałego hejta :/

Tak będzie, bo te gry nie mają wad, więc to głównie hejtowe kłamstwa będą  :Coolface:

Opublikowano

W poprzednie gry graliśmy ze średnią grafiką i słabym FPS. 

Większość ich produkcji nie miała też 60fps. Bloodborne działa jakby 30fps nie miał. 

Nie popadajmy w jakieś dramy, czy PCtowy elityzm, że jak nie ma 4K120fps z RayTracing, to nie da się grać. To jest gra, a nie jakiś benchmark. Zapowiada się super. 

Opublikowano
1 minutę temu, Donatello1991 napisał:

Kiedy recki i o której?

Po raz trzeci. W środę od 16

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Kiedy recki i o której?

Opublikowano
24 minuty temu, Bzduras napisał: