Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
4 minuty temu, XM. napisał:

Coś w necie piszą że długość to 3x DS. XDDDDD

Pokaż ukrytą zawartość

Ja pierdole oby to była prawda 

Jedni 3xDS, drudzy 2xDS + DLC. Na pewno będzie spore :x 

Opublikowano
Teraz, XM. napisał:

Coś w necie piszą że długość to 3x DS. XDDDDD

Ukryj zawartość

Ja pierdole oby to była prawda 

Właśnie 2 strony temu wkleiłem post jednego recenzenta, który mówi że to minimum 2 Dark Soulsy z DLC. 

A że widziałem już całą mapkę i ogólną liczbę bossów to chyba nie ma w tym zbyt wiele przesady. Do tego wiemy, że są w grze ogromne podziemia, które mają swoją własną mapę. :fsg:

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

ACG, Easy Allies i SkillUp, taka święta trójca dobrych recenzentów. Ciekawe, czy zdążą się na jutro wyrobić, by sobie obejrzeć do kawusi po obiedzie.

Jeden powinien dać radę. Przynajmniej w tym tygodniu ;)

• Lubię! 1
Opublikowano

No i fajno. Easy Allies się nie spieszą, więc na nich nie liczę.

A tak w ogóle to choroba pięknie mnie dojechała, akurat wpadło zwolnienie do 25. Gdyby nie to, że czuję się jak gówno to bym się ucieszył ;) Liczę, że w czwarteczek adrenalina zrobi swoje i utrzyma mnie na nogach o tej 11.

Opublikowano (edytowane)

Niektórzy pewnie dadzą poniżej 90 za przeklejanie assetów i brak Hitlera na trexie, ale obstawiam 93. Gra już kupiona, poczeka sobie skrzętnie na patche i zakończenie przygody z Rudą.

Przy tylu premierach i backlogu to pewnie zamiast gran turismo 7 kupię od razu gran turismo 8.

Edytowane przez Rtooj
Opublikowano

Czy ktos ma moze jakies informacje o srodowej wysylce w jakims ze sklepow, tak zeby w czwartek mozna bylo juz grac? Pytalem w paru miejscach to wiekszosc nastawia sie na wysylke w czwartek, jeden sklep moze w srode. :potter:

Opublikowano

Generalnie mam wyjebane na oceny i recenzje wielkich "hitów"/gier AAA. Wyjątek robię tylko dla gier mało znanych/dziwnych gatunków. Recenzje ER przeczytam dopiero po przejściu ER :) Zaryzykuję stwierdzenie że większość recenzentów jest nierzetelna. Świetnym przykładem są 9 i 10 dla Dark Souls, który wg mnie na tak skrajnie wysokie oceny nie zasługiwał (techniczna kupa). Jeszcze tylko kilka dni :) Po za 1 trailerem nic więcej nie oglądałem. Jeszcze parę lat temu bym nie dał rady. Dzięki temu ER będzie w pełni "świeżym doświadczeniem" :)

Opublikowano
4 minuty temu, Alastor84 napisał:

(...) Świetnym przykładem są 9 i 10 dla Dark Souls, który wg mnie na tak skrajnie wysokie oceny nie zasługiwał (techniczna kupa). (...)

Cóż, uważam, że jesteś nierzetelny.

• Haha 1
Opublikowano

Jakoś to przeżyję :) Dla sporej części "dziennikarzy" i graczy skala ocen zaczyna się jakoś od 6 :) W sumie moim skormnym zdaniem powinno się wywalić oceny z recenzji. 

Mam nadzieję że w trybie wydajnościowym na PS5 będzie w miarę stałe 60fps (podczas większej zadymy). 

Opublikowano

Ja tam leje na oceny. Za dużo źle ocenionych gier mi się podobało i za dużo "hitów" okazało się dla mnie słabych. 

A dzięki YouTubowi można było na własne oczy się przekonać jakimi leszczami jest wielu takich recenzentów. 

• Minusik 1