Skocz do zawartości

Elden Ring

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,6 tys.
  • Wyświetleń 515,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

• ja to bede cala gre spamowal beast claw, oby nie znerfili. bo nie umiem w soulsy, zawsze lamilem. w trojce to mi prawie wszystkich bossow pomocnicy internetowi poprzechodzili.   pamietam jak

• Nie wiem co Wam powiedzieć, kamraty. 4h na liczniku, gdyby ktoś mi w grudniu powiedział, że będę grał 4 godziny pod rząd w Soulsy i będzie mi się to podobać to raczej bym go obśmiał. Aj, przerw

• Jestem po prostu januszem, który nie musi nic udawać, nie musi siedzieć cicho na forum by nikogo nie urazić i gra po swojemu w grę 10/10 patrząc jak spece od satysfakcji odkrywania są już znudzeni i r

Opublikowano
Cytat

Expect a lot of "in progress" reviews today without a final verdict
you will see a lot of headlines like "my 50-60h with Elden Ring so far" or outlets that are just not ready to publish anything yet

Opublikowano
6 minut temu, messer88 napisał:

Mnie jeszcze ciekawi czy tutaj będzie też jakiś odpowiednik Black Knightów i ich broni do wydropienia. 

Spoiler

Z tego co widziałem to tak,są czarni jezdzcy. Pomykają tym razem na konikach:good2:

Opublikowano

Pierwsza przedwczesna recenzja

https://primagames.com/reviews/elden-ring-review

Score: 9.5

Pros:

• Incredible world design
  • Some of the best boss fights in the series
  • A true sense of adventure
  • Roundtable Hold is a beautiful hub area

Cons:

• Catacombs feel samey after only doing a few
  • Reused bosses in areas, even in late game
  • PC options are lacking and had several hard crashes to desktop during boss fights
Opublikowano
3 minuty temu, Bigby napisał:

Reused bosses in areas, even in late game

ciekawe, pewnie bossowie z początku gry pojawiają się w późniejszych etapach jako mobki jak w BB? czy np recykling z przypudrowaniem jak Gundyr 

Opublikowano

Biorąc pod uwagę, że niektórzy mniej ważni bossowie to jakieś Black Knighty itp. to pewnie to pierwsze.

Opublikowano

e to huja warta taka recenzja, to jest oczywisty plus że można poczuć jak postać staje się mocniejsza i wyjaśnić potem szybko takiego "bossa" 

Opublikowano

Recenzji w formie wideo to już chyba lepiej nie oglądać bo za dużo pokazują :pechowiec:

Opublikowano

Obejrzyj ktoś na sapera i daj znać czy są spoilery :lapka:

Opublikowano

Obejrzałem, jak boisz się pokazanych bossów, świata i fragmentów cutscenek to nie oglądaj, natomiast sama treść do posłuchania.

Ta paranoja też fajna, bo teraz omijacie wszystko, a potem wejdziecie na forum i przeczytacie jak ktoś z bomby napisze "e, jak pokonać tego żmijosmoka w katakumbach w Choroszczy bo nie umiem" i cały misterny plan w pizdu :lapka:

Opublikowano

Jak już odpalę gierkę to nie będę wchodził nigdzie na żadne fora, póki sam nie skończę gry :cool2:

Opublikowano

RDT_20220223_1157402919029230365163705.jpg

Opublikowano
Spoiler

image.png

QXRU3YO.png

Takie bronie utwierdzają mnie w przekonaniu, że słusznie ide w str + fth :banderas:

Opublikowano
3 minuty temu, Bigby napisał:

Żmijosmok z Choroszczy.

elections.gif

Był w którymś trailerze bodaj:

Spoiler

Ciekawe ilu ciapków nie zajrzy w spoiler, bo będzie się bało, że ja tak na serio, hehe

Opublikowano
26 minut temu, Bzduras napisał:

Nie znam typa, ale wklejam.

Nie ma to jak recenzja fana, na pewno będzie miarodajna ;) 

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:
  Pokaż ukrytą zawartość

image.png

QXRU3YO.png

Takie bronie utwierdzają mnie w przekonaniu, że słusznie ide w str + fth :banderas:

Są jeszcze lepsze pod str. I chyba dlatego wybiorę taki build. :fsg:

Jest nawet pizza cutter. :notbad:

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

powiedziałbym nawet, że bluźniercze

2 minuty temu, Bigby napisał:

Są jeszcze lepsze pod str. I chyba dlatego wybiorę taki build. :fsg:

O tego "lizaka" ci chodzi czy jeszcze coś innego? Ja nie lubię takich dziwactw ; p

Opublikowano
3 minuty temu, 20inchDT napisał:

powiedziałbym nawet, że bluźniercze

O tego "lizaka" ci chodzi czy jeszcze coś innego? Ja nie lubię takich dziwactw ; p

Lizak i też broń, która wygląda

Spoiler

jak tron z GoT.

:D

Edytowane przez Bigby

Opublikowano

Ciekawe czy będzie jakiś bydlak ala miecz oparów z DS2 albo jakiś inny jebitny ultragreatsword :obama: 

Opublikowano

O kurła, Miyazaki to robi :fsg: Czy w końcu będzie mozna zagrać jako Guts? Fuck ye.