Opublikowano 23 lutego 20223 l To ja się przygotuje chyba na 24 godzin grania, trza prowiant i zgrzewkę energetyków kupić w biedrze
Opublikowano 23 lutego 20223 l -od 28 do 55 fps zależnie od platformy -ładowanie po zgonie na ps4/pro/OneS/OneX 3 minuty -każda wersja ma inne oświetlenie xdddd Edytowane 23 lutego 20223 l przez tlas
Opublikowano 23 lutego 20223 l 1 minutę temu, tlas napisał: -od 28 do 55 fps zależnie od platformy -ładowanie po zgonie na ps4/pro/OneS/OneX 3 minuty -każda wersja ma inne oświetlenie xdddd Patch day one wszystko naprawi, prawda? Edytowane 23 lutego 20223 l przez bebbop
Opublikowano 23 lutego 20223 l Nie, no skoro tak to preorder anulowany. Dziękuję tlas, dzięki Twojemu postowi uniknąłem kuli
Opublikowano 23 lutego 20223 l 1 minutę temu, Bzduras napisał: Nie, no skoro tak to preorder anulowany. Dziękuję tlas, dzięki Twojemu postowi uniknąłem kuli przekazuje informacje nie sraj ogniem graczu Edytowane 23 lutego 20223 l przez tlas
Opublikowano 23 lutego 20223 l Informacje o wydajności dosyć mocno sprzeczne. Na Resterze kilku recenzentów poleca wersję na Series X, inni mówią, że na PS5 działa najlepiej, ktoś inny pisze, że na PC działa fatalnie, a zaraz potem inni mówią, że oprócz okazjonalnego stutteringu działa spoko.
Opublikowano 23 lutego 20223 l Teraz, tlas napisał: przekazuje informacje nie sraj ogniem graczu A ja się z Ciebie napierdalam, nie pruj się młokos.
Opublikowano 23 lutego 20223 l 21 minut temu, balon napisał: No nie, bo wy nie wiecie jak niedopracowane potrafią być gierki na tej generacji, więc na uj was słuchać? Ja to wiem W poprzedniej generacji brałem po kilka-kilkanaście gier w rok na premierę. W tym roku wezmę 1, może 2… Pupcio pa, on mysli, ze gierki niedopracowane to dopiero od tej generacji sie staly Niewdziecznik yebany jeden.
Opublikowano 23 lutego 20223 l Takiego bombardowania ostatnio to się nie spodziewałem, Dying Light 2, potem CyberPunk, teraz Horizon 2 a pojutrze ER z ocenami 10/10 kurwa jak dobrze być graczem! Edytowane 23 lutego 20223 l przez Whisker
Opublikowano 23 lutego 20223 l 22 minuty temu, tlas napisał: ciężary klatkażowe na każdej platformie Lo Boże, ale klatkaż. XSS najgorzej, spadki to 25. PS4 i Pro ok 30. Od 1:30-1:40 porównanie trybów w XSX i PS5. Widać że na PS5 w trybie wydajność zdecydowanie najstabilniej (przynajmniej na tym filmiku), prawie sztywne 60, XSX ok 48-50.
Opublikowano 23 lutego 20223 l 2 minuty temu, Bzduras napisał: A ja się z Ciebie napierdalam, nie pruj się młokos. śruba graczu
Opublikowano 23 lutego 20223 l Nie każdy może sobie od tak wolne brać na granie. Muszę sobie jakieś negatywne recenzje poczytać i innych debili posłuchać o przycinaniu, popup i takich tam by hajp złagodzić. Niestety na google nie ma negatywnych recenzji
Opublikowano 23 lutego 20223 l 6 minut temu, Mejm napisał: Pupcio pa, on mysli, ze gierki niedopracowane to dopiero od tej generacji sie staly Niewdziecznik yebany jeden. Oj no nie przypominam sobie aby ma PS4 2 miesiące po premierze pojawiały się pacze z RT albo 60 ks, a do tego za 3,5 bomby. Mejm jak poznasz gierki z PS4 to nie będziesz musiał pupcia wołać
Opublikowano 23 lutego 20223 l Na szczescie sa tak swiatle jednostki jak tlas ktore skutecznie studza zapal do grania w gry wideo dla dzieci.
Opublikowano 23 lutego 20223 l 1 minutę temu, wet_willy napisał: Na szczescie sa tak swiatle jednostki jak tlas ktore skutecznie studza zapal do grania w gry wideo dla dzieci. czekam na premierę tak jak ty graczu bedzie grańsko
Opublikowano 23 lutego 20223 l 17 minut temu, tlas napisał: -każda wersja ma inne oświetlenie nieprawda