Il Brutto 1 624 Opublikowano 23 lutego 2022 Opublikowano 23 lutego 2022 gorzej jezeli te questy beda takie jak poprzednio w sensie ze nie wiesz co sie dzieje, o co chodzi i latwo jest tego questa zepsuc cos pomijajac. Inna sprawa z gra na 20h gdzie mozesz sobie go zrobic na nowo w NG+ a co innego w grze na 100h gdzie zanim sie doczolgasz do tego NG+ to minie miesiac Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 23 lutego 2022 Opublikowano 23 lutego 2022 Te "questy" to w dużej mierze czytanie między wierszami tego co mówią NPCty i szukanie ich w kolejnych lokacjach, każdy z nich miał swój problem w świecie gry i niejako śledziliśmy ich historie równolegle do naszej, tylko te historie miały swoje powody, a postacie rózne motywacje. To raczej nie tak, że w Eldenie nagle trzeba będzie przynieść dla NPCta 5 różowych kwiatuszków chuj wi po co xD Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 23 lutego 2022 Opublikowano 23 lutego 2022 6 minut temu, UberAdi napisał: Poczekaj na tego patcha. Skill up np twierdzi, że dropy fpsów to wina buga bo występują w miejscach w których teoretycznie nic się nie powinno zamulać a poza nimi w 1440p gra trzyma stałe 60 na RTX 2080 Wiele osób sugeruje, że to jakiś bug lub anti cheat system tak zamula, bo CPU i GPU tylko w 50% mają obciążony. Czekać nie będę i gram od premiery. Mam tylko nadzieję, że będzie online na PC normalnie działać. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. ogqozo 6 551 Opublikowano 23 lutego 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 23 lutego 2022 11 minut temu, Il Brutto napisał: gorzej jezeli te questy beda takie jak poprzednio w sensie ze nie wiesz co sie dzieje, o co chodzi i latwo jest tego questa zepsuc cos pomijajac. Inna sprawa z gra na 20h gdzie mozesz sobie go zrobic na nowo w NG+ a co innego w grze na 100h gdzie zanim sie doczolgasz do tego NG+ to minie miesiac No to to już chyba oczekiwany standard, że postaci będą nas nakierowywać na wątki poboczne mówiąc coś w stylu "na Wschodzie, nieopodal rzeki... rozkwita kwiat... szkarłatny cień na kwiecie... wygląda niemal jak krew...", i mechanizm dla gracza będzie taki, że trzeba było pójść w jakiś kompletnie nieokreślony rejon który nie jest zbytnio blisko rzeki i niezbyt na Wschodzie, i użyć przedmiotu "torbiel wąskonosa" przy siódmym grobie z lewej, ale tylko po pokonaniu 15. bossa i przed pokonaniem 17. bossa, inaczej postać zniknie i później znajdziemy tylko jej zwłoki. 2 9 Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 23 lutego 2022 Opublikowano 23 lutego 2022 Kurde już tak blisko już sie z Confessorem doczekac nie mozemy,ciekawe czy juro wrzucą jakiegoś pacza na te klatki na xboxie bo mimo wszystko 60 klateczek kusi bardziej niż graficzka a w obecnej sytuacji to bez sensu wybierac performance bo jest tylko kilka klatek różnicy. Przepraszam juz nie będe o grafice nic pisał nie bijcie. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 23 lutego 2022 Opublikowano 23 lutego 2022 No i przez Ciebie muszę się zastanowić nad Confessorem teraz xD Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 23 lutego 2022 Opublikowano 23 lutego 2022 Sorry XD. Sam długo myślałem kogo brać na start i mi wyszło że właśnie confessor bedzie pasował pod moja koncepcje zmutowanego paladyno-krzyżowca. Jak wyjdzie w praniu jutro się zobaczy. Cytuj
Kaczi 822 Opublikowano 23 lutego 2022 Opublikowano 23 lutego 2022 ech simply games jeszcze nie wysłało mojej kopii gry kiedyś na premierę MGSa to miałem gre 2 dni przed premierą. Jestem ciekaw czy dojdzie w piątekl, a brałem jeszcze dodatkowo lepszą przesyłkę Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 23 lutego 2022 Opublikowano 23 lutego 2022 No właśnie z tym, że cuda jakoś nie przypadały mi do gustu w soulsach, bo opierały się zwykle bardziej na defensywie :hmm: Chyba, że to Prophet będzie bardziej w tę stronę i mi się już miesza. No nic zobaczymy jutro na co padnie Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 24 lutego 2022 Opublikowano 24 lutego 2022 From naprawdę potrafi robić świetne trailery gry - obejrzałem 2 i miałem już myszkę na kup teraz, ale później odpaliłem Walktrough na fast forwardzie, zobaczyłem wszystkie 2 animacje, które znam od 13 lat i walki która nic się przez ten czas nie zmieniły. Rozumiem, że formuła fajna, że nowy świat, masa sekretów, ale po właściwym gameplayu u mnie hypa opadł całkowicie, a jak jeszcze miałbym grać w 48 klatkach w trybie wydajności to w ogóle bym podziekował. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 24 lutego 2022 Opublikowano 24 lutego 2022 (edytowane) Ja mógłbym do końca życia grać w Soulsy, niech mi podmieniają tylko art design i świat przedstawiony co rok Edytowane 24 lutego 2022 przez cotek 3 Cytuj
easye 3 372 Opublikowano 24 lutego 2022 Opublikowano 24 lutego 2022 Jasne, w zupełności to rozumiem, ja z kolei jestem mocno zmęczony 2 ciosami na krzyż, parowaniem i backstabem, pewnie dlatego takie Sekiro przyjąłem ciepło - nawet Surge był dla mnie czymś innym, miłej zabawy, ja jak wróci ochota na Soulsowe gry wrócę chyba do nieskończonego Nioha 2. Chciałem tylko napisać, że zobaczyłem gameplay na twitchu, wiec występuję w roli recenzenta - 7/10, pozdrawiam! 1 Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 24 lutego 2022 Opublikowano 24 lutego 2022 Pozdrowionka i dobranoc czubki, do pięknego dzisiaj Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 24 lutego 2022 Opublikowano 24 lutego 2022 Też życzę wszystkim miłej nocy,do zobaczenia koło południa w Nowej Zelandii Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 24 lutego 2022 Opublikowano 24 lutego 2022 Jeśli ktoś rozważał wersję na PC przez cdkeys dla lepszej ceny, to mogę potwierdzić, że już wysyłają kody. W info było, że kody miały być dopiero po oficjalnej premierze. Tym razem od początku zamierzam grać Co-op. Solo pewnie później zrobię, jak gracze już zaczną się wykruszać. Cytuj
RIfuk 71 Opublikowano 24 lutego 2022 Opublikowano 24 lutego 2022 Moja gra już czeka na mnie w paczkomacie ! Dziś odpalam 1 Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 24 lutego 2022 Opublikowano 24 lutego 2022 Zazdroszczę każdemu kto może pospać do południa albo wziąć wolne na ta gierkę ja zagram przy dobrych wiatrach o 20 jakieś 2 godzinki Ale hype mam jak dawno na żadną grę. 1 Cytuj
S_600 252 Opublikowano 24 lutego 2022 Opublikowano 24 lutego 2022 Godzinę temu, RIfuk napisał: Moja gra już czeka na mnie w paczkomacie ! Dziś odpalam Gdzie zamawiałeś? Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 24 lutego 2022 Opublikowano 24 lutego 2022 no ejże panie kurier, zapomnial pan czegos? Cytuj
RIfuk 71 Opublikowano 24 lutego 2022 Opublikowano 24 lutego 2022 2 minuty temu, S_600 napisał: Gdzie zamawiałeś? Perfect Blue 1 Cytuj
Bzduras 12 532 Opublikowano 24 lutego 2022 Opublikowano 24 lutego 2022 Trzy godziny, zmatowieńcy Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi