Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
8 minut temu, Czoperrr napisał:

Serio jest tak kiepsko z optymalizacją na XSX jak piszą?

ja dopiero włączam ale jak masz wyświetlacz z vrr to przecież będzie git 

1 minutę temu, bartiz napisał:

Gdzie jest ten upgrade do PS5? Na storze nic nie ma xD

pewnie jutro jak normalna premiera gry 

Opublikowano
11 minut temu, messer88 napisał:

Kurwa ale emocje a dopiero wybieram klasę :obama:

ten set Confessora jest bajka 

Wziąłem właśnie Confessora.

BOŻE KURWA JAK MI SIĘ CHCIAŁO NOWYCH SOULSÓW.

Wolne do niedzieli.

Gierka póki co hula bardzo pysznie, oczywiście gram w trybie wydajności.

Opublikowano

Kurde liczyłem też że sklep podobnie jak Horizona wyśle mi 2 dni wcześniej i ogram już dzisiaj a tu lipa trzeba czekać do jutra. Czekam z wywieszonym jęzorem bo od dawna żadna gra mnie nie jest wstanie wessać jak kiedyś ale licze że tutaj wsiąkne jak w każdą grę FS(Nawet ostatnio sekiro kupiłem i grało mi się fajnie do momentu 2-3 bossa gdzie już parowanie moje nie wyrabia :D) , dalej po screenach nie jestem też w stanie ocenich jak gra stoi technicznie względem Demon Souls Remake , który moim zdaniem wygląda obłędnie a tutaj słyszę że graficznie gra jest średnia więc zakładam poziom niżej . 

Opublikowano (edytowane)
5 minut temu, RIfuk napisał:

I jak ta gra wygląda na next genach ? Jest dobrze ?

Nie wiem czy było, nie mam czasu przeglądać a szybko posty lecą. PS5 tym razem wygryw.

Edytowane przez KrYcHu_89
Opublikowano
1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał:

Nie wiem czy było, nie mam czasu przeglądać a szybko posty lecą. PS5 tym razem wygryw.

Było, nie ma sie tym co sugerować bo nie jest to wersja z day one pathem. 

Opublikowano (edytowane)
1 minutę temu, Rash napisał:

Było, nie ma sie tym co sugerować bo nie jest to wersja z day one pathem. 

Ok :). Trzeba czekać na Digital Foundry. Ja tak czy inaczej wybrałem PS5, a nie PC. Soulsy jakoś zawsze dobrze chodziły na konsolach, minimum te 15 klatek było :D. 

Edytowane przez KrYcHu_89
Opublikowano (edytowane)

W recenzjach dajacych po 10/ 10,   9,5/ 10, 98/100 odejmują punkty właśnie za grafike na next genach. Piszą w minusach że gra mogła by wyglądać lepiej. 

Edytowane przez RIfuk
Opublikowano

Dark Souls 3 chyba na PS4 pro gralem to bylo odblokowany framerate i tak około 45 fps do 60, wtedy to było coś :D. Teraz każdy się martwi, czy będzie stabilne 60 fps i czy będą droby do 55, co za czasy xD. 

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

Ej jak się teraz robi broń na 2H? XD 

Przytrzymujesz Y i albo LB albo RB zalezy ktora chcesz trzymac w 2H

Opublikowano
2 minuty temu, RIfuk napisał:

W recenzjach dajacych po 10/ 10,   9,5/ 10, 98/100 odejmują punkty właśnie za grafike na next genach. Piszą w minusach że gra mogła by wyglądać lepiej. 

Jeżeli już to na PC też. Grafika na next genach to 4k w trybie quality. 

Opublikowano
3 minuty temu, RIfuk napisał:

Na pewno tutaj wyznacznikiem optymalizacji i grafiki pozostanie Demon's Souls (i chyba to by było na tyle :D). 

Opublikowano
5 minut temu, Szajka napisał:

Pany mam do odebrania Elden Ringa na Ps5,cena 269,99 biere i tak. Cena z dupy czy ok? Będę mógł już dziś odpalić czy dopiero jutro?

Edycja Premierowa z duperelami? Bierz - dzisiaj już pograsz.

Opublikowano

Na PS5 przed patchem day one było 55-60 FPS w perf (dynamic 1620p). Loadingi 5 sekundowe. 

Można też sobie zainstalować wersję PS4, gorsza grafika, stabilne 60 fps, ale loadinig są takie, jak w wersji na PS4 (minimalnie szybsze, ale kilkadziesiąt sekund). Nie wiem jak z grafiką w wersji PS4. Info z reddita.

Może day one patch poprawi perf na PS5 (np. po prostu obniżając rozdziałkę), bo drobne spadki mogą być wkurzające, a jaki sens ma granie we wstecznej z gorszymi loadingami po śmerci :D.