Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  W dniu 24.02.2022 o 16:45, KrYcHu_89 napisał(a):

A mając wersję PS5 można zrobić downgrade do PS4 :D ?

Rozwiń  

Pudelko ps5 to tylko ps5 wersja.

Ps4 to obie wersje, tak samo cyfrówka.

Mam to ostatnie ale wcale mnie to nie cieszy. Oby to ogarnęli.

Opublikowano

Raczej niezbyt. Poza specjalnymi atakami to nie widzę póki co zbytniej różnicy. Specjalne ataki też już były wcześniej ale tu występują one zdecydowanie częściej

Ciężko się trochę skupić na grze bo myślę ciągle o tych ruskich psach :/ dopiero z 2-3 bossów ubilem

Opublikowano
  W dniu 24.02.2022 o 17:24, Paolo de Vesir napisał(a):

Czy na Sonce trzeba uskuteczniać #ThisIsWaiting do północy? No świerzbi żeby zajechać gdzieś po kopię. :/

Rozwiń  

Jak dorwiesz pudło to możesz już grać, tylko serwery do gry on-line odpalają o północy chyba. Chyba, że się mylę i jak wbijasz płytke w napęd plejki to jest odliczanie tak czy siak.

Opublikowano (edytowane)

Mam preordera na cyfrówkę na PS5. Oczywiscie już zaciągnięte. Ale po tym co czytam to właśnie dodatkowo ściągam wersję na PS4. Na luzie poświęce grafikę dla 60 klatek. 

Co stracę grając w wersję PS4 na PS5? Rozdziałka? Loadingi? Dualsense? Coś jeszcze??

Edytowane przez rado
Opublikowano
  W dniu 24.02.2022 o 17:32, cotek napisał(a):

Jak dorwiesz pudło to możesz już grać, tylko serwery do gry on-line odpalają o północy chyba. Chyba, że się mylę i jak wbijasz płytke w napęd plejki to jest odliczanie tak czy siak.

Rozwiń  

jak ma płytę to gra od razu. chyba żę kupi wersję PS4 to nie ma jeszcze możliwości pobrania wersji PS5, ta dopiero po północy pewnie

Opublikowano
  W dniu 24.02.2022 o 17:38, Bzduras napisał(a):

Nie wiem co Wam powiedzieć, kamraty. 4h na liczniku, gdyby ktoś mi w grudniu powiedział, że będę grał 4 godziny pod rząd w Soulsy i będzie mi się to podobać to raczej bym go obśmiał.

Pokaż ukrytą zawartość

Aj, przerwa na kolację i wracam.

Rozwiń  

Nie czytajcie, dużo spoiluje. :nosacz3:

Dzięki za pierwsze wrażenia. :lapka:

• Haha 1
Opublikowano

Trochę teraz żałuje, że ogrywałem bete, bo wychodzi na to, że dzisiejszej nocy za wielu nowości nie napotkam :D Ale i tak już hype wywala sufit, 5 godzin :banderas: