Szermac 2 620 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Spoiler W spojlerze mapka po 23 godzinach, może komuś się przyda do ogarnięcia skali xD Jestem ciekaw w sumie jaką ścieżke Wy obieraliście, Wy co graliście już dłuuuużej Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Jak chcecie dobrą broń to polecam jednak młot murarski, Godrick poszedł solo za pierwszym razem To już z Margitem dłużej się męczyłem, jestem ciekaw co dalej mnie czeka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Ale się cieszę, że do swojego wojaka z wielkim mieczem zacząłem dodawać magię. Znalazłem taki czar, co generuje 3 wielkie fioletowe samonaprowadzające się kule. Dobry i mocny czar, ale jak zrobię 3 czary szybko po sobie, to nawet bossów ogłusza do wykończenia. Jak takie combo uda mi się zrobić, to jest mega damage. Te czerwone agresywne NPC to teraz formalność. Bronie z wykrwawianiem się też kozak. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Moja definicja mesjasza 10/10?Jak kończysz grać o 3 i nastawiasz budzik na 8 bo boisz się że będziesz spał do 12 Gracie z hdr?Bo jakiś taki nie specjalny czy mi się zdaję?Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
RIfuk 71 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 (edytowane) Ja rozczarowany poziomem graficznym zdecydowałem się grać na trybie jakości i HDR. Po 8 h grania stwierdzam ze z płynnością tragedii nie ma, czuć ze nie chodzi gra tak płynnie jak w trybie wydajności ale nie uświadczyłem jakiś olbrzymich spadków animacji. Graficznie wyglada to lepiej ale chyba nadal poniżej oczekiwań. Cała reszta zwłaszcza klimat , przeciwnicy i sceneria Dark Fantasy to olbrzymi plus ! Edytowane 27 Lutego 2022 przez RIfuk Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 7 godzin temu, cotek napisał: Jestem ciekaw w sumie jaką ścieżke Wy obieraliście, Wy co graliście już dłuuuużej ja mam podobny czas, a wczoraj dopiero wszedłem do Stormveil xD na mapce mam za to pare różnych punktów na obrzeżach z teleportów Gra musi być OGROMNA, chyba z 2 miesiące będę w to grał Cytuj Odnośnik do komentarza
Bzduras 12 325 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 7 godzin temu, cotek napisał: Jestem ciekaw w sumie jaką ścieżke Wy obieraliście, Wy co graliście już dłuuuużej 17h, a ja mam jeszcze sporo rzeczy do odkrycia w Limgrave. Nie pali się, nigdzie się nikomu nie spieszy, jak komuś się spieszy to niech odpali Call of Duty Tym bardziej, że wczoraj wjechałem do Spoiler rzeki Siofra w podziemiach i wychodzi na to, że nie jest to miejscóweczka na chwilę, tylko przepastny teren Skala tej gry rozwala mnie na łopatki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Jedyne co mnie boli to pop up obiektów .Reszta wygląda ładnie.Zmiany pory dnia i nocy widoczki itd.Oglądałem filmik heretyka i on też tam mówi że z technicznego punktu widzenia jest tylko poprawnie.Że krzaczki to bieda płaskie obiekty, cienie slabe itd.Ale szczerze to dla mnie liczy się efekt końcowy.A ten jest bdb.No i też gra jest płynna.Spadki z 60 na 55 mnie nie bolą w ogóle jako gracz starej daty który grał w soulsy w 30fps(ze spadkami do 13) to ta płynność teraz jest super.No ale doczytywanie się całych polan tuż przed nami(ps5) to nie jest fajne i myślałem że już pożegnaliśmy takie "kwiatki" wraz z obecną generacja.Rozumiem też że jak ktoś gra po Horizon to graficznie trochę się krzywi.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
RIfuk 71 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Jest jakaś aktualizacja na ps5 co zmienia ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 207 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 4 minuty temu, RIfuk napisał: Jest jakaś aktualizacja na ps5 co zmienia ? Z tego co piszą to mała poprawka.Fix drobnych błędów. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 (edytowane) 13 godzin temu, messer88 napisał: dotarł ktoś do ulcerated tree spirit? xd Odpuściłem bo ewidentne jestem są słaba jednostka żeby mu coś zabierać z paska. Ale wrócę. nie mam żadnych zwoji dla mojej czarodziejki szukam ale ta gra jest tak rozległa ze zajmie mi to całe dnie. Edytowane 27 Lutego 2022 przez mozi Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 (edytowane) Ja tam gram na ps biedzie i bossowie klękają aż miło, często przy spadkach do 20? klatuszy, chyba moje oczy już są przyzwyczajone do tego klatkarzu, grało się w kolosów na ps2 przy 15, grało się w zeldunie na wii u przy 20, dam rade i tu. Edytowane 27 Lutego 2022 przez S_600 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 41 minut temu, mozi napisał: Odpuściłem bo ewidentne jestem są słaba jednostka żeby mu coś zabierać z paska. Ale wrócę. A pozwiedzałeś tam wszystko? Znalazłem odpowiednik favor and Protection ringa, podniosłem i zdechłem no ale warto xD Mam pytanie o ikonki statusów, czerwony kwadracik z strzałka w dół? Nic z wyposażenia, zdejmowałem wszystko, więc nie mam pojęcia co to. OK internety mi pomogły, to od przytulania Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 1 minutę temu, messer88 napisał: A pozwiedzałeś tam wszystko? Znalazłem odpowiednik favor and Protection ringa, podniosłem i zdechłem no ale warto xD Mam pytanie o ikonki statusów, czerwony kwadracik z strzałka w dół? Nic z wyposażenia, zdejmowałem wszystko, więc nie mam pojęcia co to Jeszcze nie tego się nie da ogarnąć na szybko -leje mnie na razie czerwony phantom na północy i smok. Do tego gluta wrócę ale jak trochę się wzmocnie bo na razie mam 18 lvl i słabe czary które mu za mało zabierają żeby to miało sens. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 13 minut temu, messer88 napisał: Mam pytanie o ikonki statusów, czerwony kwadracik z strzałka w dół? Nic z wyposażenia, zdejmowałem wszystko, więc nie mam pojęcia co to Spoiler Ten malutki debuff (-5% do HP) dostaje się gdy Fia nas przytuli. Dostaje się od niej też przedmiot z buffem i to właśnie ten przedmiot zdejmuje debuff. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 dzięki już znalazłem Cytuj Odnośnik do komentarza
Dalhi 177 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Tak ze trzy godziny za mną, udało mi się pokonać dwóch mini bossów. Jeden w pobliskiej jaskini obok kościoła a drugi w katakumbach również niedaleko. Zwłaszcza z tym drugim kotem paralitykiem miałem trochę problemów. Jest mało czasu na ataki między serią wyprowadzana prze przeciwników przez co trzeba musiałem sporo ryzykować a wiadomo jak to się kończy xd. Mam już konia i mogę przyzywać duchy, chwilami trzeba zacisnąć zęby bo nie oszukujemy się gra nie jest łatwa. Tym bardziej że moje ostatnie soulsy były trzy lata temu. Z czasem myślę będzie nieco łatwiej zapanować nad podstawowymi technikami... Choć parowanie mi nie wychodzi, chyba za stary jestem i refleks już nie ten. Mimo to gra jest świetna i ciągnie do dalszego zwiedzania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
S_600 251 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Po 10 godzinach wiem już jak aktywować popioły wojny Cytuj Odnośnik do komentarza
Wiolku 1 592 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Ha, ja po 6 zdobyłem dopiero wilczki xd ehh a czasu na granie malutko :< Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Podobno jest jakis patch do pobrania.Eee nic ciekawego.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Nie znajduje mi nikogo do Invadow... a mam taka ochote spierdolic komus poranek xD Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 936 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 1 godzinę temu, mozi napisał: Odpuściłem bo ewidentne jestem są słaba jednostka żeby mu coś zabierać z paska. Ale wrócę. nie mam żadnych zwoji dla mojej czarodziejki szukam ale ta gra jest tak rozległa ze zajmie mi to całe dnie. Jeśli nie jesteś purystą co musi sam wszystko znaleźć, to jest jeden sprzedawca magii (tej od int): Spoiler gdzieś na prawo od jeziora przy drodze idącej pionowo, w piwnicy ruin w których jest wielki kwiatostwór do ubicia 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 (edytowane) Nie mam pojecia gdzie isc po Godricku, jak sie pyta tego dziada w Roundtable o demigodow to lista ma pewnien porzadek i chcialem isc do drugiego ale jak szukam go na tym obszarze to sie wydaje dosyc trudny na tym etapie. edit: jakis update wjechal Edytowane 27 Lutego 2022 przez Il Brutto Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 27 Lutego 2022 Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2022 9 minut temu, Il Brutto napisał: Nie mam pojecia gdzie isc po Godricku, jak sie pyta tego dziada w Roundtable o demigodow to lista ma pewnien porzadek i chcialem isc do drugiego ale jak szukam go na tym obszarze to sie wydaje dosyc trudny na tym etapie. edit: jakis update wjechal No mnie się wydaję, że na te tereny na północ od zamku po Godricku trzeba iść, dzisiaj będę eksplorował Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi