Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 27 lutego 2022 Opublikowano 27 lutego 2022 Godzinę temu, wet_willy napisał: Nie znajduje mi nikogo do Invadow... a mam taka ochote spierdolic komus poranek xD Jerome czy to ty? 4 Cytuj
Szermac 2 741 Opublikowano 27 lutego 2022 Opublikowano 27 lutego 2022 29 minut temu, Il Brutto napisał: Nie mam pojecia gdzie isc po Godricku, jak sie pyta tego dziada w Roundtable o demigodow to lista ma pewnien porzadek i chcialem isc do drugiego ale jak szukam go na tym obszarze to sie wydaje dosyc trudny na tym etapie. edit: jakis update wjechal Idź za Godrickiem dalej Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 27 lutego 2022 Opublikowano 27 lutego 2022 Godzinę temu, mugen napisał: Jeśli nie jesteś purystą co musi sam wszystko znaleźć, to jest jeden sprzedawca magii (tej od int): Ukryj zawartość gdzieś na prawo od jeziora przy drodze idącej pionowo, w piwnicy ruin w których jest wielki kwiatostwór do ubicia Właśnie znalazłem to miejsce. Jechałem koło tego ale akurat toczył się konwój wiec odciągnęli moja uwagę. Żebym wiedział ze tam jest sprzedawca magi zajrzałbym wcześniej. Mam pytanie bo widzę ze można zakuwać bronię ma magię (żeby się skalowalny z magic) ale rozumiem ze to później? Na razie nie mam jak tego zrobić Cytuj
PIOTR8642 30 Opublikowano 27 lutego 2022 Opublikowano 27 lutego 2022 XSX znowu świetne wykorzystanie VRR. Brawo. 1 1 Cytuj
Rotevil 121 Opublikowano 27 lutego 2022 Opublikowano 27 lutego 2022 (edytowane) Ktoś odkrył jak otworzyć drzwi w tym zamku w komnacie przy windzie? kręcę się godzinę i nie mogę nic znaleźć.. Dobra znalazłem jednak, zwracajcie uwagę na te gzymsy Edytowane 27 lutego 2022 przez Rotevil Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 27 lutego 2022 Opublikowano 27 lutego 2022 45 minut temu, mozi napisał: Właśnie znalazłem to miejsce. Jechałem koło tego ale akurat toczył się konwój wiec odciągnęli moja uwagę. Żebym wiedział ze tam jest sprzedawca magi zajrzałbym wcześniej. Mam pytanie bo widzę ze można zakuwać bronię ma magię (żeby się skalowalny z magic) ale rozumiem ze to później? Na razie nie mam jak tego zrobić Spoiler alert, bla bla, ale wygląda mi na to, że cała "pierwsza kraina" jest swego rodzaju kompletnym wstępem do gry, każda mała jaskinia ma swojego mini-bossa, którego pokonanie daje nam pierwszy przedmiot danego typu i planszę pokazującą jak tego używać. Nie wiem jak z resztą gry, ale jednak jest sens wylizać najpierw tę pierwszą krainę, by wiedzieć, co ogólnie nawet jest w grze. Szczerze mówiąc to dalej nie wiem, jak używać skilli broni w prawej ręce, jeśli się ma coś w lewej, a wydają się istotnym elementem gry. Nawet nie umiem tego wyguglać lol. Może się pojawi w którejś jaskini którą pominąłem. 1 Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 27 lutego 2022 Opublikowano 27 lutego 2022 chyba nie mozesz. wyglada na to, ze ashes of war mozna uzywac tylko jak ma sie bron w dwoch dloniach. Cytuj
ogqozo 6 549 Opublikowano 27 lutego 2022 Opublikowano 27 lutego 2022 Czy można przekuć broń na magiczną to nie wiem, ale jest jakaś możliwość przerobienia jej na magiczną. Jednak jak w poprzednich częściach, nie nastawiałbym się, że szybko będzie możliwość uczynienia tego efektywnym, z racji liczby wymaganych przedmiotów do osiągnięcia wysokiego skalowania z int. Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 27 lutego 2022 Opublikowano 27 lutego 2022 Ale ten zamek jest zajebisty. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 27 lutego 2022 Opublikowano 27 lutego 2022 1 minutę temu, ogqozo napisał: Szczerze mówiąc to dalej nie wiem, jak używać skilli broni w prawej ręce, jeśli się ma coś w lewej, a wydają się istotnym elementem gry. Nawet nie umiem tego wyguglać lol. Może się pojawi w którejś jaskini którą pominąłem. Jeden z NPC sprzedaje te ashes i jednym z nich jest taki wyglądający jak czarna dziura, który nic nie robi. To oznacza, że jak dasz to w tarczę, to L2 zamiast parry tarczą zrobi skilla z broni. Cytuj
Rash 240 Opublikowano 27 lutego 2022 Opublikowano 27 lutego 2022 1 minutę temu, 20inchDT napisał: chyba nie mozesz. wyglada na to, ze ashes of war mozna uzywac tylko jak ma sie bron w dwoch dloniach. Niekoniecznie. Wystarczy miec tarcze bez żadnych umiejetnosci typu parry itp. Jest tez taki popiół na tarcze gdzie można wyłaczyc na kazdej tarczy skill i tym samym możemy używac prochów z jednej reki. Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 27 lutego 2022 Opublikowano 27 lutego 2022 Teraz, ogqozo napisał: Czy można przekuć broń na magiczną to nie wiem, masz ashes z magicznym skillem to możesz wtedy wybrać standard albo magic i skaling się zmienia pod Int Cytuj
S_600 252 Opublikowano 27 lutego 2022 Opublikowano 27 lutego 2022 Jak to jest z tym blokowaniem z L1, trzeba w ostatniej chwili, żeby zrobić ten "reversal" z r2 czy to wchodzi randomowo Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 27 lutego 2022 Opublikowano 27 lutego 2022 Ale ta muza mi się podoba. Tak w gust trafiło jak nic nigdy wcześniej. Osobiście polecam ją podgłosnić, bo w opcjach jest na 7 ustawiona. Przestawiłem na 10, a efekty obniżyłem na 7. Ale ten klimat to kozak. Tylko japońce chyba to potrafią. No słów brakuje tak samo jak snu. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 27 lutego 2022 Opublikowano 27 lutego 2022 Powiem szczerze że jestem przytłoczony eldenkiem.Gra jest ogromna, jestem słaby, nie wiem gdzie iść, gdzie jest eq, gdzie farmic...To nie jest remake dms że wjeżdżasz jak e masło i op po 2h.Tzn pewnie sie da no ale lepiej samemu odkrywać gierkę.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj
Il Brutto 1 624 Opublikowano 27 lutego 2022 Opublikowano 27 lutego 2022 22 minutes ago, ogqozo said: Spoiler alert, bla bla, ale wygląda mi na to, że cała "pierwsza kraina" jest swego rodzaju kompletnym wstępem do gry, każda mała jaskinia ma swojego mini-bossa, którego pokonanie daje nam pierwszy przedmiot danego typu i planszę pokazującą jak tego używać. Nie wiem jak z resztą gry, ale jednak jest sens wylizać najpierw tę pierwszą krainę, by wiedzieć, co ogólnie nawet jest w grze. Szczerze mówiąc to dalej nie wiem, jak używać skilli broni w prawej ręce, jeśli się ma coś w lewej, a wydają się istotnym elementem gry. Nawet nie umiem tego wyguglać lol. Może się pojawi w którejś jaskini którą pominąłem. musisz kupic skill ktory sie nazywa bodajze no skill i zalozyc na tarcze, wtedy bron bedzie robila ten swoj nawet jak trzymasz ja w 1 rece 1 Cytuj
Szermac 2 741 Opublikowano 27 lutego 2022 Opublikowano 27 lutego 2022 10 minut temu, Schranz1985 napisał: Powiem szczerze że jestem przytłoczony eldenkiem. Gra jest ogromna, jestem słaby, nie wiem gdzie iść, gdzie jest eq, gdzie farmic... To nie jest remake dms że wjeżdżasz jak e masło i op po 2h. Tzn pewnie sie da no ale lepiej samemu odkrywać gierkę. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
S_600 252 Opublikowano 27 lutego 2022 Opublikowano 27 lutego 2022 2 minuty temu, Il Brutto napisał: musisz kupic skill ktory sie nazywa bodajze no skill i zalozyc na tarcze, wtedy bron bedzie robila ten swoj nawet jak trzymasz ja w 1 rece O masz, widzę że najwiekszym problemem jest w takim razie tłumaczenie gry, stąd te niejasności. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 27 lutego 2022 Opublikowano 27 lutego 2022 Ja już jestem online. Przyznam, że trochę mi brakowało tych informacji na ziemi. Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 27 lutego 2022 Opublikowano 27 lutego 2022 Jeśli ktoś ma problemy z Margit, to mi wczoraj bardzo pomogły summony wilków. Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 27 lutego 2022 Opublikowano 27 lutego 2022 Meduza jest op. Wytrzymała i można trochę naciągać ai bossów dzięki niej, tak żeby się aggrował raz na gracza raz na nią. Szkoda, że nie mam focusu na tyle, żeby inne summony próbować, no nic siła się sama nie wbije. I jestem chyba w takim momencie, że mam chyba z 5 questów aktywowanych i nawet nie wiem gdzie szukać tych npców... No nic, kiedyś się zrobi jak już będą poradniki na youtubie. Cytuj
messer88 6 470 Opublikowano 27 lutego 2022 Opublikowano 27 lutego 2022 na Margita jest też przedmiot w stylu pozytywki z BB wnioskuje z opisu, odkryłem już po fakcie. Można kupić. @wet_willy jak grasz dual to można wsadzić asha parry na broń w lewej ręce i przy tym będzie też działał do tego dual atak pod L1? Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 27 lutego 2022 Opublikowano 27 lutego 2022 Gdzie ja tak wlasciwie mam isc po Pierwszym Zamku? Wejscie do Lucaria mam zablokowane o_O @messer88 Parry jest Shield Ashem wiec nie Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 27 lutego 2022 Opublikowano 27 lutego 2022 11 minut temu, wet_willy napisał: Gdzie ja tak wlasciwie mam isc po Pierwszym Zamku? Wejscie do Lucaria mam zablokowane o_O @messer88 Parry jest Shield Ashem wiec nie Gdzie Cię nogi poniosą Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi