Opublikowano 28 lutego 20223 l 6 minut temu, messer88 napisał: wy mówicie o tym typku co po Godricku sobie Ukryj zawartość depta jego resztki? Tak. 1 minutę temu, Kmiot napisał: W okolicach kapliczki w zamku, gdzie można kupić od NPC popioły wojny. Po drabinie na górę i on kucał na jednym z gzymsów. Był strasznie nerwowy jak zagadałem, ale nie skojarzyłem dlaczego xd Na bank to on.
Opublikowano 28 lutego 20223 l 4 minuty temu, Kmiot napisał: W okolicach kapliczki w zamku, gdzie można kupić od NPC popioły wojny. Say what? Chyba mnie tam nie było, a już wyszedłem poza zamek. Jaka ta gra jest przepastna to ja nawet nie będę klawiatury strzępić.
Opublikowano 28 lutego 20223 l Widzę, że ludzie mają po włączone dodatkowe opisy co za co odpowiada gdzie to znajdę? Gram włóczęgą ale coś czuje, że pójdę jedna w samuraia, ten jest za kloc Czy jak zmienię klasę postaci przy lustrze do nagle zmienię się w Samuraia i będę miał katane? Edytowane 28 lutego 20223 l przez Lord Protector
Opublikowano 28 lutego 20223 l 6 minut temu, Lord Protector napisał: Widzę, że ludzie mają po włączone dodatkowe opisy co za co odpowiada gdzie to znajdę? Gram włóczęgą ale coś czuje, że pójdę jedna w samuraia, ten jest za kloc Czy jak zmienię klasę postaci przy lustrze do nagle zmienię się w Samuraia i będę miał katane? Jest jedna katana do znalezienia na tej pierwszej mapce, powodzenia Widziałem też zbroję samuraja do kupienia, ale to już daleko na wschodzie.
Opublikowano 28 lutego 20223 l 12 minut temu, Bzduras napisał: Say what? Chyba mnie tam nie było, a już wyszedłem poza zamek. Jaka ta gra jest przepastna to ja nawet nie będę klawiatury strzępić. Ja się jeszcze dowiedziałem, że jest jakiś dodatkowy Spoiler boss w zamku, bardzo głęboko w podziemiach.
Opublikowano 28 lutego 20223 l 12 minut temu, messer88 napisał: Ja tez nie kojarzę, przy kaplicy na zamku to spotkałem czarodzieja. Podaje się za czarodzieja, ale sprzedaje trzy Popioły Wojny do broni.
Opublikowano 28 lutego 20223 l tak mam go w hubie już, można o nim pogadać z D i maja jakiś quest wspólny w hubie po godricku daje też broń +8, fajna pod dex/int
Opublikowano 28 lutego 20223 l I to całkiem niezłe i efektownie wyglądające popiołki. Edytowane 28 lutego 20223 l przez Bigby
Opublikowano 28 lutego 20223 l Jedyna lokacja z początku której nie ogarnalem to Plaża na dole po lewej od startu - jak się tam dostać? Nie mogę tam zeskoczyć….
Opublikowano 28 lutego 20223 l 16 minut temu, Bzduras napisał: Say what? Chyba mnie tam nie było, a już wyszedłem poza zamek. Jaka ta gra jest przepastna to ja nawet nie będę klawiatury strzępić. Jeżeli dobrze kojarzę, to od ogniska w wieży (tam gdzie dochodzą dwie windy) idzie się w kierunku orłów z beczkami i tam się rozglądaj po prawej stronie, trochę poniżej. W nocy siedzi z kagankiem, więc widać światełko. Chyba że jesteś już dalej posunięty fabularnie, to może zmienia miejscówkę?
Opublikowano 28 lutego 20223 l No ja już po Godricku, więc chyba się cofnę na miejsce walki żeby mu strzelić lepę na dziąsło.
Opublikowano 28 lutego 20223 l 3 minuty temu, mozi napisał: Jedyna lokacja z początku której nie ogarnalem to Plaża na dole po lewej od startu - jak się tam dostać? Nie mogę tam zeskoczyć…. Można zeskoczyć, poszukaj hintów graczy.
Opublikowano 28 lutego 20223 l Dostałem się do posiadłości Beast Clergymana. Mam nadzieję, że Spoiler karmienie go nie wyjdzie mi bokiem.
Opublikowano 28 lutego 20223 l Margit rozwalony. Uparcie chciałem zabic go wykorzystując w większości parry i w koncu poszło. Moze jak znajde puklerz to w przyszłosci z innymi bossami bedzie łatwiej. Sporo broni już znalazłem, ale raczej pozostane na razie przy claymore, bo nic wizualnie mi sie nie podoba.
Opublikowano 28 lutego 20223 l 5 minut temu, Bzduras napisał: No ja już po Godricku, więc chyba się cofnę na miejsce walki żeby mu strzelić lepę na dziąsło. Przekaż mu proszę, żeby się jeszcze spodziewał mojej wizyty dzisiaj. I ma być na miejscu.
Opublikowano 28 lutego 20223 l Pytanie od nooba Zacząłem grę drugi raz, samurajem. No i jest dużo lepiej. W ogóle okazało się, że pominąłem początkowy toturial ;] Gram sę tym samurajem, jest spoczko. Tylko tu zdobyłem nagle zbroję rycerza, tam miecz oburęczny, tam jeszcze tarczę i... taki ze mnie samuraj jak z pisu prawicowcy. To jaki jest sens wybieranie samuraja, jak potem biegam w rycerskiej zbroi i z mieczem oburęcznym? Czego nie rozumiem?
Opublikowano 28 lutego 20223 l 3 minutes ago, Kmiot said: Przekaż mu proszę, żeby się jeszcze spodziewał mojej wizyty dzisiaj. I ma być na miejscu. spoko, ja tez chetnie mu wyjasnie piesciami, ze zachowal sie nie w porzadku. ktos wie czy to nie blokuje jakiegos questa / trofeum?
Opublikowano 28 lutego 20223 l Teraz, gekon napisał: To jaki jest sens wybieranie samuraja, jak potem biegam w rycerskiej zbroi i z mieczem oburęcznym? Czego nie rozumiem? Chodzi tylko o początkowe wyposażenie i statystyki. Potem postać budujesz jak chcesz. Teraz, Ölschmitz napisał: spoko, ja tez chetnie mu wyjasnie piesciami, ze zachowal sie nie w porzadku. ktos wie czy to nie blokuje jakiegos questa / trofeum? Nie blokuje.
Opublikowano 28 lutego 20223 l 59 minut temu, gekon napisał: To jaki jest sens wybieranie samuraja, jak potem biegam w rycerskiej zbroi i z mieczem oburęcznym? Czego nie rozumiem? skoro chcesz być samurajem i dostajesz broń samuraja i jesteś kiler to się trzymaj tej broni samuraja i sobie ją ulepszaj, a z czasem możne znajdziesz inną broń samuraja albo i nie
Opublikowano 28 lutego 20223 l Godzinę temu, mugen napisał: Można zeskoczyć, poszukaj hintów graczy. Ok znalazłem jakby ktoś miał problem: https://gamerbebop.com/limgrave-beach-haligdrake-talisman/