oFi 2 429 Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 3 godziny temu, stoodio napisał: Ciekaw jestem ogólnego odbioru gry, po opadnięciu kurzu zachwytów nad skalą projektu. Gram z bananem na gębie, ale gdzieś tam z tyłu głowy jest myśl: to nie jest poziom kunsztu na miarę Bloodborne'a czy Sekiro... Mam podobnie, ale gra mi się lepiej na pewno niz w demon solsy czy darki. A Ty grubasie możesz się zesr.ać ze swoimi minusami, bo zaraz wrócisz na wygnanie ponownie. Bo widać nic Cie to nie nauczyło. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 041 Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 (edytowane) 51 minut temu, Bigby napisał: Gdzie znajdę jakiś unikatowy oręż typowo pod STR? Od 25 godzin latam z longswordem +9, a wszystko co znajduje ma dodatkowe wymagania pod DEX lub FAITH. Zamek na samym południu mapy nad wodą. Jest boss taki zwirzołak co daje ultra great sword. Jest za tego bossa tez acziwment. Chyba 40str i 14 dex tez miecz wymaga Edytowane 2 Marca 2022 przez Soban Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 51 minut temu, Bigby napisał: Gdzie znajdę jakiś unikatowy oręż typowo pod STR? Od 25 godzin latam z longswordem +9, a wszystko co znajduje ma dodatkowe wymagania pod DEX lub FAITH. Poza tym, co inni wymienili, to sprzedawca na południu ma w ofercie Zwieihander. Jeden z łatwiejszych do trzymania gigantycznych mieczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 I gitara. Aktualnie mam 34 STR. Plan jest taki żeby dobić do 40, a potem może trochę w DEXa (10 w tej chwili). Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Jak brakuje ci str albo dex to jest w grze amulet +5 do tych atrybutow, dodatkowo do vig i end, czyli praktycznie 20lvl za free kosztem lekko zwiekszonych obrazen. Troche chyba ich ponioslo bo zbyt OP to jest Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 26 minut temu, oFi napisał: Mam podobnie, ale gra mi się lepiej na pewno niz w demon solsy czy darki. tam też nie biegałeś bo nie było w manualu? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 21 minutes ago, Soban said: Zamek na samym południu mapy nad wodą. Jest boss taki zwirzołak co daje ultra great sword. Jest za tego bossa tez acziwment. Chyba 40str i 14 dex tez miecz wymaga ten miecz zaje.biscie wyglada, ale niestety jest mega wolny. jak ktos tak lubi grac to spoko, ale to chyba wymaga specjalnej taktyki. zbyt czesto mi przeciwnicy przerywali atak, szczegolnie przy szybkich agresywnych jest ciezko jak okienko jest male. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 16 minut temu, Il Brutto napisał: Troche chyba ich ponioslo bo zbyt OP to jest no a połącz to jeszcze z great rune i chwilowym buffem z butelki Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 041 Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Z tymi ultra swordami to jumping R2 robi robote, bo zasieg jest ogromny i szybko prowadzi do stuna nawet na mocnych bossach + mega dobry pierce przy roll ataku z duzym zasiegiem i szybkoscia. No jest to konkretny styl gry, ale jak trafiasz to bijesz jak ciężarówka. Broń do tej pory jedynie słabo się sprawdzała na tych smoczych rycerzach mini bossach, bo oni nie reaguja zupelnie na obrazenia i mimo wielkiej buly na ryj kontynuuja combo smierci. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 A tego materializującego się znikąd niedźwiedzia, to nie popierdoliło czasami? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 2 minutes ago, Rozi said: A tego materializującego się znikąd niedźwiedzia, to nie popierdoliło czasami? tak a o co chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 265 Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 1 minutę temu, Rozi napisał: A tego materializującego się znikąd niedźwiedzia, to nie popierdoliło czasami? On sie chyba znikad nie materializuje. Widzialem go na strime u Ryslawa i on sie pojawia w Spoiler miejscu zabitego wroga. Czemu? Nie wiem, nie znam mechanizmow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Dzisiaj pierwsze kurwy poleciały przy rydwanie, ale chyba znalazłem sposób na jego neutralizację A sama gra, no Soulsiki w otwartym świecie, ale i tak BB najlepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Ten niedzwiedz, o ile mowimy o tym samym, dropi bardzo przydatny item takze polecam go zabic. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 41 minut temu, Ölschmitz napisał: ten miecz zaje.biscie wyglada, ale niestety jest mega wolny. jak ktos tak lubi grac to spoko, ale to chyba wymaga specjalnej taktyki. zbyt czesto mi przeciwnicy przerywali atak, szczegolnie przy szybkich agresywnych jest ciezko jak okienko jest male. Te wielkie miecze mają ukryty poise i ciężko jest przerwać atak. Specjale mają dodatkowo jeszcze więcej tego poise i prawie nie da się ich przerwać. Dasz dobry skill i będziesz mordował. Chociaż faktycznie gra się zupełnie inaczej. Sam nigdy nie byłem fanem ultrasów aż do czasu grania pvp w Dark Souls3. Ludzie pokazali mi power, a potem sam się przesiadłem. Dwa przykłady grania ciężkim sprzętem. Są też skille dystansowe, które dobrze działają z takim sprzętem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 20 minut temu, Rozi napisał: A tego materializującego się znikąd niedźwiedzia, to nie popierdoliło czasami? Gdzie to jest, bo mam sprawę z tymi niedźwiedziami Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 U mnie się pojawił niedaleko areny z niebieskim rycerzem. A tak to niedźwiedzie są w Mistwoods. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 936 Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 (edytowane) Na prawo (albo w dół?) od jeziora w Limgrave, typ ze złotym mieczem na skarpie. Edytowane 2 Marca 2022 przez mugen Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Volcano Manor jest klimacik a podróż do tego miejsca też niczego sobie. Ktoś wcześniej pisał, że mało tu lore względu BB bo żadne questy i progresy z nimi związane się nie toczą. No mam teraz odmienne zdanie bo dzieje się od chuja jak na grę pana chińczyka z dużą mapą pełną rodzynek dla konia. Spoiler Napotkany wcześniej rycerz Diallos pragnący zemsty swojej służącej teraz sam jest zrekrutowany przez jej zabójców przy czym mówi dużo o swoim House Hoslow. Znajduje się tu też Rya, o której wspomina Patches na bagnie, że potrzebuje pomocy ale na razie nic z rozmowy z nią nie wynika chociaż widać, że trochę zgarbiona jak koło i po jakiś tabsach. Ciekawe gdzie te wątki dalej się potoczą. Trochę czuć rękę Martina w paru intrygach. Naprawdę cieszę się, że prowadzę ten dziennik bo nie nadążyłbym z ogarnięciem wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ken Adams 272 Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Wystarczyło obejrzeć chwilę jakiegoś streama i w pamięci odnalazłem co dało mi w życiu bloodborne oraz dsiii. Nie wiem czy dziś zagram ale radosć jest w trybie rozkazującym 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rash 207 Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 2 godziny temu, C1REX napisał: Poza tym, co inni wymienili, to sprzedawca na południu ma w ofercie Zwieihander. Jeden z łatwiejszych do trzymania gigantycznych mieczy. No i jest jeszcze jedna perełka na wschodzie o której wspominał tu ktoś ostatnio.W skrzyni pilnowanej przez te dupne przerośnięte krzyżówki psa i trexa spoczywa sobie bers greatsword.Wrzuciłem wczoraj na przypał w niego wszystko co miałem i przy +9 i 39str dmg podchodzi pod 300 1h. Ostatnio dużo roboty ale czas wkońcu wybrać sie na północ od godrika do słynnej akademi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 Ulcerated Tree Spirit Mocne Dark Souls 2 vibe, jakiś idiota projektował tego bossa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 14 minut temu, Rozi napisał: Ulcerated Tree Spirit Mocne Dark Souls 2 vibe, jakiś idiota projektował tego bossa. Czemu idiota, przecież to fajny boss w klimatach Bloodborne Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 A znaleźliście lepszą tarczę niż żółwia?Talizmany można mieć max 2?Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 2 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2022 więcej, właśnie zabiłem bayonette i dostałem w hubie trzeci slot 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi