Opublikowano 2 marca 20223 l 9 godzin temu, RIfuk napisał: Wydaje mi się że wypadł z jakiegoś wielkiego Kamiennego Golema, który docelowo leży na ziemi a później wstaje. Kilka jest takich Golemów więc jeśli tylko czegoś nie pomieszałem to szybko odszukasz właściwego @easye On normalnie leży nikt go nie dropi ( filetowy symbol) O ten trupek go trzyma
Opublikowano 2 marca 20223 l Ciekaw jestem czy w ng+ będą jakieś niespodzianki dla gracza.No ale grając bez poradnika to 2 run będę musiał wszystkie questy porobić.100h to może być mało:obama:Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 2 marca 20223 l 9 minut temu, messer88 napisał: zabiłem bayonette Pikna walka, aż szkoda, że nie ma jakiejś opcji rozgrywania walk z bossami znowu i znowu
Opublikowano 2 marca 20223 l 15 minut temu, Rotevil napisał: Czemu idiota, przecież to fajny boss w klimatach Bloodborne Tak, w fajny sposób nawiązuje do Loran Camer Beast. Wrzućmy ogromnego, agresywnego bossa, do ciasnego pomieszczenia, gracze będą zadowoleni!
Opublikowano 2 marca 20223 l fajnie klimatyczne prawie jak BB ale za długo to nie trwało, trzeba potem muzyczkę na yt obadać
Opublikowano 2 marca 20223 l 3 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: Volcano Manor jest klimacik a podróż do tego miejsca też niczego sobie. Ktoś wcześniej pisał, że mało tu lore względu BB bo żadne questy i progresy z nimi związane się nie toczą. No mam teraz odmienne zdanie bo dzieje się od chuja jak na grę pana chińczyka z dużą mapą pełną rodzynek dla konia. Pokaż ukrytą zawartość Napotkany wcześniej rycerz Diallos pragnący zemsty swojej służącej teraz sam jest zrekrutowany przez jej zabójców przy czym mówi dużo o swoim House Hoslow. Znajduje się tu też Rya, o której wspomina Patches na bagnie, że potrzebuje pomocy ale na razie nic z rozmowy z nią nie wynika chociaż widać, że trochę zgarbiona jak koło i po jakiś tabsach. Ciekawe gdzie te wątki dalej się potoczą. Trochę czuć rękę Martina w paru intrygach. Naprawdę cieszę się, że prowadzę ten dziennik bo nie nadążyłbym z ogarnięciem wszystkiego. Ja to pisałem. Cieszę się, że to później się rozwija, bo początkowe godziny są pod tym względem dość ubogie więc ekstra, że Pan Chińczyk ogarnął to później.
Opublikowano 2 marca 20223 l Znalazłem fajny armorek podbijający obrażenia od ataków z wyskoku, łudząco podobny do setu pewnej postaci z Bloodborne No właśnie nie wiem czy wiecie, ale dużo armorów ma dodatkowe bonusy, można je obczaić w opisie przedmiotu. Ten armorek + klejnot też podbijający ataki z wyskoku i jest miodzik.
Opublikowano 2 marca 20223 l Coś mi się „zepsuło” i nie mogę nakładać na broń smaru ogniowego. Czemu ? Ktoś wie ?
Opublikowano 2 marca 20223 l Po tym najnowszym patchu coś się chyba poprawiło, sprawdziłem w lokacjach gdzie najbardziej ścierwiło i teraz płynniej gra działa
Opublikowano 2 marca 20223 l 5 minut temu, RIfuk napisał: Coś mi się „zepsuło” i nie mogę nakładać na broń smaru ogniowego. Czemu ? Ktoś wie ? Mam to samo.
Opublikowano 2 marca 20223 l A nie zmieniliście prochów wojny np. na magic itd?Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 2 marca 20223 l Na specjalne bronie jak np te z głównych bossów też nie można nakładać. Myślałem, że już dzisiaj dam sobie spokój ale udało się nakopać jednemu perfidnemu jeźdźcowi na kuniu i jesteśmy w Leyndell Royal Capital Miejsce w którym stoją giga pomniki Spoiler A pitoki grają na fujarce Spoiler Sztos klimat. Ta miejscówka powinna być hubem a nie Roundtable. Biegnę robić questa po pewien secik znany z network testa.
Opublikowano 2 marca 20223 l Biję Spoiler smoka w three sisters I nagle mi zniknął i to nie jak wcześniejsze że wracał na miejsce gdzie siedzi pierwotnie tylko go zabrało na dobre. Podobno tak ma być
Opublikowano 2 marca 20223 l Tak miało być. Mi też "zwiał" czarownica go wycofała. Możesz teraz z nią pogadać i zacząć questline.
Opublikowano 2 marca 20223 l Wyszedł dziś nowy patch. Koleś testuje te dogrywania i wydaje się chodzić dobrze. Sam mam średniego PC, ale na high 1440p mam u siebie niemal betonowe 60fps. Jedynie te bardzo okazjonalne dogrywania czasami się pojawiają, ale osobiście jestem bardzo zadowolony jak to wygląda i działa. A dziś miałem chwilę i udało mi się zdobyć tego złotego żuka do EXP. Tym samym zdałem sobie sprawę jak mocno nas gra troluje. Najpierw daje bossa w tutorialu, z którym prawie nie da się wygrać. Potem daje mordercę na koniu na powitanie. Następnie zrzuca nam na głowę olbrzyma, z którym nie mamy szans, bo jeszcze nie wiemy jak koń działa. Pierwszy boss fabularny to już w ogóle LOL. Trudniejszy od 80% bossów na mapie, ale gierka mówi "Idź tam. Splatynowałeś wszystkie soulsy. Dasz radę. "
Opublikowano 2 marca 20223 l 19 minut temu, C1REX napisał: Następnie zrzuca nam na głowę olbrzyma, z którym nie mamy szans, bo jeszcze nie wiemy jak koń działa. w jakimś poradniku Ci nie napisali jak działa? xd
Opublikowano 2 marca 20223 l halabarda od tree sentinela to zawod jak na razie ;( 17h i nie mam zadnych innych broni str + fth.
Opublikowano 2 marca 20223 l 2 godziny temu, Dr.Czekolada napisał: Myślałem, że już dzisiaj dam sobie spokój ale udało się nakopać jednemu perfidnemu jeźdźcowi na kuniu i jesteśmy w Leyndell Royal Capital Jego atak czerwonym piorunem mnie One-Shotuje, nie wiem jak go ugryźć trochu. Żaden boss mnie tak nie wkurwiał chyba xD Edytowane 2 marca 20223 l przez cotek
Opublikowano 2 marca 20223 l 31 minutes ago, 20inchDT said: halabarda od tree sentinela to zawod jak na razie ;( 17h i nie mam zadnych innych broni str + fth. lepiej poszukaj magicznej kosy do fth, chyba najlepsza tego typu bron
Opublikowano 2 marca 20223 l 48 minut temu, cotek napisał: Jego atak czerwonym piorunem mnie One-Shotuje, nie wiem jak go ugryźć trochu. Żaden boss mnie tak nie wkurwiał chyba xD Tak ten atak ma cholernie dziwne okno. Trzeba odczekać ułamek sekundy i wtedy zrobić roll/unik Torrentem. W końcu udało się zdobyć to, co chciałem Trochę przyfarciłem. Dużo osób będzie przeklinać tą walkę. Spoiler
Opublikowano 2 marca 20223 l 45 minut temu, Il Brutto napisał: lepiej poszukaj magicznej kosy do fth, chyba najlepsza tego typu bron Miecz zabójcy bogów jest chyba jednym z najlepszych pod wiarę, właśnie ubiłem nim tego Radahna
Opublikowano 2 marca 20223 l W koncu znalazłem nowy pancerzyk i teraz moja postać wyglada jak husarz,ubiłem miła panią w akademii przy pierwszym podejściu i dostałem wpiedziel od Radahna 37x pod rząd,czas pofarmić expa bo już ciezko jest a wiara cudów nie czyni w moim buildzie niestety.
Opublikowano 2 marca 20223 l Jak chcecie sobie dużo run pofarmić i w miarę prosto, to mobki w Greyoll's Dragonbarrow się nadają. Oczywiście mówię o początku gry w miarę xd