Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam 39 LVL, wyczyszczona sporaaą część mapy ponad 38 h na liczniku i ciągle wyglądam albo jak Konserwa albo jak Lump.

Za mało moim zdaniem znajduje się Zbroi i unikalnego oręża.

Cieszyłbym się grą bardziej gdyby moja postać fajnie wyglądała.

Opublikowano
8 minut temu, RIfuk napisał:

Ale ja nie korzystam z "poradników" więc "liżąc ściany" i zwiedzając wszystkie lokacje jest tego sprzętu po prostu mało.

No tak na ziemi do wzięcia jest mało. 

Albo wypada z przeciwników/NPC, albo trzeba kupić u sprzedawcy. 

Opublikowano
3 minuty temu, C1REX napisał:

No tak na ziemi do wzięcia jest mało. 

Albo wypada z przeciwników/NPC, albo trzeba kupić u sprzedawcy. 

Tak kupuje u każdego sprzedawcy, otwieram każde skrzynie, zbieram to co wypadnie z każdego przeciwnika.

NIe zabijam jedynie NPC.

Opublikowano

a ja dorzucę coś takiego 

Godzinę temu, RIfuk napisał:

Mam 39 LVL, wyczyszczona sporaaą część mapy

z takim levelem to raczej nie masz wyczyszczonej sporej części mapy :) spokojnie jeszcze znajdziesz pełno broni i szmatek 

• Plusik 1
Opublikowano
55 minut temu, RIfuk napisał:

Ale ja nie korzystam z "poradników" więc "liżąc ściany" i zwiedzając wszystkie lokacje jest tego sprzętu po prostu mało.

Zainwestuj w arcane i loot z przeciwników będzie lepszy. Wydropiłem bez większego wysiłku cały set Kaidan mając 10 arc.

Opublikowano
7 minut temu, Dr.Czekolada napisał:

Zainwestuj w arcane i loot z przeciwników będzie lepszy. Wydropiłem bez większego wysiłku cały set Kaidan mając 10 arc.

To Amulet ? 

Opublikowano (edytowane)

ta pewnie jakieś 520lvl, każdą z cech pewnie można rozwijać do 99, ale są hardcapy jak zawsze, że przyrost statystyk jest po 50-60 lvl cechy już mało zauważalny 

Edytowane przez cotek
Opublikowano

O co chodzi z tą opcją przy ognisku zmiana pancerza za którą się płaci, widzę, że zmienia się trochę look i statystki coś jeszcze robi to konkretnego?

Opublikowano

A spróbuj odpocząć przy łasce obok

Spoiler

babeczki co się oko podarowało zaraz za zamkiem. Ode mnie złotej igły nie chciał, ale wydaję mi się, że w końcu ją weźmie tylko go nie znalazłem.

Opublikowano

A to nie było tak, że ten szympans pojawiał się o jakiejś określonej porze dnia ?
btw. polecam udać się w nocy na wyżynę gdzie są te giganty w Limgrave i wejść na tą dużą przewróconą ruinę :Coolface: