Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Lucaria skończona, na bagnach Caedin też ciekawie. Zaczynam czyścić mapę, 20 godzin na liczniku i ten świat już nie wydaje się taki duży ale przyjemność z jego zwiedzania uzależnia jak żadna inna gra. Brakuje mi notatek na mapie (tzn żeby samemu tworzyć) bo wiele wejść jest jeszcze zamkniętych i boje się że zapomnę do nich wrócić po czasie :D 

• Plusik 1
Opublikowano
21 minut temu, Whisker napisał:

Lucaria skończona, na bagnach Caedin też ciekawie. Zaczynam czyścić mapę, 20 godzin na liczniku i ten świat już nie wydaje się taki duży ale przyjemność z jego zwiedzania uzależnia jak żadna inna gra. Brakuje mi notatek na mapie (tzn żeby samemu tworzyć) bo wiele wejść jest jeszcze zamkniętych i boje się że zapomnę do nich wrócić po czasie :D 

Co za tempo. :obama:

Ale wielkość jeszcze cię zdziwi.

Ja mam prawie 30h i zostawione na później jakieś 2 katakumby w Lucarii i zbliżam się do zamku Morne w Weeping Peninsula. Caelid pewnie dopiero za 10 godzin wleci.

Opublikowano
1 minutę temu, Bigby napisał:

Ja mam prawie 30h i zostawione na później jakieś 2 katakumby w Lucarii i zbliżam się do zamku Morne w Weeping Peninsula. Caelid pewnie dopiero za 10 godzin wleci.

Monroe jest mały a boss na końcu łatwy, szybki a takich lubię. 

Ej dlaczego po śmierci nie odzyskuję pełnej ilości dusz? 

Opublikowano
11 minut temu, Bzduras napisał:

Jak Ci opierdala dusze po zgonie to na nic się nie nadziejesz, otwieraj śmiało.

8k dusz :obama:dzięki. Musiałem z nim zagadać ładnych kilka godzin wcześniej, bo cofnąłem się z zamku w inne rejony i dopiero teraz wróciłem. 

Opublikowano (edytowane)

Co więcej, na początku Stormveil zamyka za nami drzwi do tego ciemnego pomieszczenia z rycerzem.

Edytowane przez Bigby
Opublikowano
15 minut temu, 20inchDT napisał:

mi ten smiec tez zabral 8k. W zyciu bym sie nie domyslil, ze to o niego chodzi.

Taki trolling tylko u Miyazaki. Ciężko to w ogóle zauważyć przez dynamiczny hud, ciekawe ile setek graczy skończy grę w nieświadomości. 

Opublikowano (edytowane)

Czyli jak chuyka zajebie to odzyskam duszki? Swoją drogą kopał sobie truchło bossa wiec nie chciałem bo napierdalać. 

Edytowane przez mozi
Opublikowano (edytowane)
Godzinę temu, Bigby napisał:

Zamek Morne świetna miejscówka :) No byłem już w podziemiach, rzeka Siorfa czy jakoś tak ale tam za bardzo przykoksowani przeciwnicy byli.

Edytowane przez Whisker
Opublikowano (edytowane)
6 minut temu, messer88 napisał:

Po bossie nic nie odzyskasz. 

Pewien jesteś?

Spoiler

https://eldenring.wiki.fextralife.com/Gatekeeper+Gostoc

After defeating Godrick, Gostoc will move to the boss room and begin stomping on the corpse, cursing Godrick for treating him badly. This will remove him as a merchant.
However, you can kill him to get his Bell and give it to the Twin Maiden Husks in Roundtable Hold to allow them to sell his stock. He will also drop all of the runes he stole from you if you died.

Edytowane przez mozi
Opublikowano
15 minut temu, cotek napisał:

Pożałuje :shotgun: Aha ale to działało tylko przy walce z Godrickiem tak ? Czy przez całą grę moją do tej pory ?

Od momentu jak zgodziłeś się na jego propozycję. :reggie: