Il Brutto 1 625 Opublikowano 6 marca 2022 Opublikowano 6 marca 2022 juz sie chyba powoli zblizam do konca, przynajmniej chcialbym bo juz jestem w takim momencie ze tylko przebiegam na pale te lokacje bo nie mam sily tego eksplorowac jak w tradycyjnych solusach. Ogolnie to samo podejscie do gry mam dokladnie odwrotne do poprzednich gier gdzie wchodzac do lokacji posuwalem sie do przodu powoli zbierajac wszystko i zabijajac wszystkich przeciwnikow. Tutaj wjezdzam koniem jak najdalej do przodu i dotykam ognisk, podnosze mapy, dopiero jak mam odkrytych kilka miejsc to otwieram mape i planuje gdzie isc Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 6 marca 2022 Opublikowano 6 marca 2022 2 godziny temu, S_600 napisał: To rób bakapa na usb, bo nie znasz dnia ani godziny. Gram samurajem od nowa, jakoś to fajnie idzie, jakie statsy mu pakować? Nie da się na ps5 i Xboksach. Usunęli tą opcję ze względu na łatwość edycji, cheatowania i nabijania sobie platyn. 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 6 marca 2022 Opublikowano 6 marca 2022 40 minut temu, Rozi napisał: A nie możecie grać po swojemu, tylko szukacie optymalnego builda w internecie? Zabiłoby to dla mnie całą przyjemność z grania. Jeszcze te filmiki, jak być OP na samym początku, koszmar. W każdych soulsach jest easy mode... w tych to pewnie nawet kilka opcji, bo i gra wielka, więc ciężko im było wszystko odpowiednio wyskalować. Niemniej jednak bez eksploracji i dłubania w necie za tutorialami gra jest dalej mega trudna i to się ceni :). Fajnie, że respec jest też możliwy i to chyba z 10x na grę. Można sobie kombinować do woli:). Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 6 marca 2022 Opublikowano 6 marca 2022 29 minut temu, Il Brutto napisał: Ogolnie to samo podejscie do gry mam dokladnie odwrotne do poprzednich gier gdzie wchodzac do lokacji posuwalem sie do przodu powoli zbierajac wszystko i zabijajac wszystkich przeciwnikow. Tutaj wjezdzam koniem jak najdalej do przodu i dotykam ognisk, podnosze mapy, dopiero jak mam odkrytych kilka miejsc to otwieram mape i planuje gdzie isc Zacząłem wczoraj tak samo jeździć, jak jest klasyczna lokacja to jadę powolutku z lizaniem ścian ale ta otwartość zaczęła mnie męczyć. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 marca 2022 Opublikowano 6 marca 2022 Czy walka i cut-scenki z Godrickiem, to topka FROM? Forefathers, one and all... BARE WITNESS! Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 6 marca 2022 Opublikowano 6 marca 2022 jezeli chodzi o sam klimat i design areny to szybko napotkasz lepsze Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 6 marca 2022 Opublikowano 6 marca 2022 To swoją drogą, ale voice acting w scence w trakcie walki, szaleńczy śmiech, charczenie, top klasa. Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 6 marca 2022 Opublikowano 6 marca 2022 Po tym względem jest bardzo dobrze Cytuj
Rotevil 122 Opublikowano 6 marca 2022 Opublikowano 6 marca 2022 Godzinę temu, messer88 napisał: te akwedukty? godskin apostle przed divine tower of Liurnia co za gnojek, parry mu jakiś ułamek hp zabieram, musiałem odpalić konika i bloodflame blade i na farta. Ten gruby to jeszcze ujdzie, najcięższy apostoł jest w Caelid. Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 6 marca 2022 Opublikowano 6 marca 2022 Ta grubas, spotkałem jeszcze jednego przy tańczących babach ale tamten to lamus. Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 6 marca 2022 Opublikowano 6 marca 2022 juz myslalem ze nie dadza blighttownowo podobnej lokacj a jednak udalo mi sie znalezc Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 6 marca 2022 Opublikowano 6 marca 2022 Spoiler Czy jak się rozwali Elden Beast, i mam do wyboru przyzwanie Ranii, albo aktywować tę figurę Madelin, to już koniec i będzie ng+?? Czy będzie można jeszcze sobie robić resztę opcjonalnych bossów i zwiedzać ten piękny świat? Cytuj
Faka 3 998 Opublikowano 6 marca 2022 Opublikowano 6 marca 2022 Te rycerze w zamku to jakaś chodząca mordownia, zmiata mnie jak szmatę, a 31 lvl mam. Cytuj
Kazub 4 584 Opublikowano 6 marca 2022 Opublikowano 6 marca 2022 2 godziny temu, Rozi napisał: Czy walka i cut-scenki z Godrickiem, to topka FROM? Forefathers, one and all... BARE WITNESS! Mam za sobą jakieś 3/4 gry i godrick dalej jest moim ulubionym bossem. Ogólnie to na bossach lekko się zawiodłem póki co. Ci najciekawsi są mimo wszystko gimmickowi. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 6 marca 2022 Opublikowano 6 marca 2022 Radahn to póki co moja topka bossów Cytuj
japco 275 Opublikowano 6 marca 2022 Opublikowano 6 marca 2022 Hard capy statystyk oscylują standardowo około 40lvl? Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 6 marca 2022 Opublikowano 6 marca 2022 Przytłacza mnie Cealid. Dziwnie się tam czuję, wszystko jest porąbane od kolorystyki, po muzykę na przeciwnikach kończąc. 1 Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 6 marca 2022 Opublikowano 6 marca 2022 54 minutes ago, japco said: Hard capy statystyk oscylują standardowo około 40lvl? raczej 60 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 6 marca 2022 Opublikowano 6 marca 2022 28 minut temu, Il Brutto napisał: raczej 60 To jest trochę bardziej skomplikowane, a hard cap to jest na 99 :). https://steamah.com/elden-ring-stat-breakpoints-soft-caps-guide/ od 20 do 80 są "soft capy". 2 Cytuj
kudlaty88 490 Opublikowano 6 marca 2022 Opublikowano 6 marca 2022 (edytowane) Ubiłem Radka w koncu a teraz pomykam po Nokronie niestety obecni tam bracia bossowie gargulce mnie leja jak szmate. Jest cudownie. A i zauważyłem że postac ma krew w oczach czy ktos cos o tym wie przez co tak biedaczek cierpi? Edytowane 6 marca 2022 przez kudlaty88 Cytuj
S_600 252 Opublikowano 6 marca 2022 Opublikowano 6 marca 2022 Po zepsutym sejvie z 20 paro godzinnym progressem dałem grze drugą szanse i... zażarło. Nowa postać (samuraj), nowe techniki, nowe miejscówki. W każde soulsy gralem rycerzyk i tarcza i tak do zrzygania, aż w końcu przy czwóreczce coś nowego. Katana tnie aż miło Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 7 marca 2022 Opublikowano 7 marca 2022 10 godzin temu, S_600 napisał: Po zepsutym sejvie z 20 paro godzinnym progressem dałem grze drugą szanse i... zażarło. Nowa postać (samuraj), nowe techniki, nowe miejscówki. W każde soulsy gralem rycerzyk i tarcza i tak do zrzygania, aż w końcu przy czwóreczce coś nowego. Katana tnie aż miło Wczoraj mnie zżarło tak, że zapomniałem pójść spać xD. Przez 4h nie ubiłem żadnego dużego bossa, szukałem koścołów i drzew, pozwiedzałem forty, szukając itemu do questa xD. COo za psychol wrzucił open world do soulsów . Na koniec poszedłem na chyba fabularnego bossa, okazało się, że jest ich 2ch i walka trwałą 30 sekund, na moją niekorzyść . Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 7 marca 2022 Opublikowano 7 marca 2022 Mi się coś pokickalo i myślałem, że po Margit już akademia a tu zamek dopiero eksplorowalem xd doszedłem do Spoiler Godricka I stwierdziłem, że trzeba poeksplorowac. No i to jest piękne niby latam w obszarach co wydawałoby się że już tu byłem, ale jednK nie. Tak jakby się cały czas coś nowego pojawiało xd a to dwóch bossów, a to jakiś niedźwiedź. No jest tego wszystkiego I ciężko się oderwać. Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 7 marca 2022 Opublikowano 7 marca 2022 Udało wam się dziabnąć jakiegoś ważniejszego bossa z biegu? 18 godzin temu, Il Brutto napisał: juz sie chyba powoli zblizam do konca Z ciekawości - ile godzin na liczniku? Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 7 marca 2022 Opublikowano 7 marca 2022 Bayonette, nawet nie wiem co tam się stało jak jej pasek zniknął. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi