Donatello1991 1 424 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 A te odrodzenie tylko staty postaci resetuje tak? Kusi mnie ten miecz nocy i ognia, bo lvl mi sporo brakuje. Jest on OP tmdo samego końca? Z drugie strony mam wielki miecz na 10+ i popiół z tym krawym ostrzem i też jest OP trochę, bo bossa mi rozwalił na 4-5 cięcia xd Cytuj
devilbot 3 702 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 Jest op do samego końca ale nie tylko o tym mieczu można to powiedzieć. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 2 godziny temu, Donatello1991 napisał: A te odrodzenie tylko staty postaci resetuje tak? Kusi mnie ten miecz nocy i ognia, bo lvl mi sporo brakuje. Jest on OP tmdo samego końca? Z drugie strony mam wielki miecz na 10+ i popiół z tym krawym ostrzem i też jest OP trochę, bo bossa mi rozwalił na 4-5 cięcia xd Dosyć sporo bossów wyjaśnia, a jak jeszcze wjedzie combo z Mimic Tear Ashes to w ogóle no brainer. Obaj zaczniecie siekać z magicznych laserów i wszystko leży tylko trzeba brać poprawkę, że promień leci tylko na wprost i wyczuć zasięg. Na pvp broń pewnie mocno wyeksploatowana i zbyt przewidywalne te ataki specjalne. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 Ale będę nadużywał tego Mimica w niesprawiedliwych walkach 2x1. 1 Cytuj
Bartolinsky 1 792 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 Build z dwoma seppuku to jakiś kosmos jest Szkoda, że tego nie wypróbowałem przy pierwszym przejściu, ale kto wie co przyszłość przyniesie W PvP pewnie będzie bardzo popularny, ale co on robi z bossami to niezła beka xd Cytuj
sajmon34 181 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 @Donatello Nie lepiej przechodzic gierke jak sie chce i czym sie chce? Sama przyjemnosc. Zrobisz sie op to bedzie za łatwo i gierka straci duzo na gameplayu. Magicy z From tak zaprojektowali aby op byc ale na koncu 1 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 Jest duzo Broken PvE buildow ale w sumie w tak prostej grze jak Elden to #nikogo xD Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał: Bloodborne i wszystkie Soulsy to prawdopodobnie bardziej intensywne doświadczenia niż Elden Ring, bez bullshitu open worldowego, który wprowadza sporo świeżości dla fanatyków Soulsów, ale mam nadzieje, że jest tylko jednorazowym skokiem w bok. Każda część przeszła próbę czasu, a w szczególności niedościgniony, najlepszy ex na PS4 -> Bloodborne. Nie zgadzam się. Otwarty świat w Dark Souls, to najlepsze co mogło spotkać tę serię. Nie zapominaj, że to dzięki temu ten temat oraz YouTube tak żyje gierką. Każdy gra inaczej, szukanie najlepszej drogi, wolność kombinowania i grania po swojemu. Sam siedzę i patrzę na mapę gdzie iść, gdzie mnie jeszcze nie było. Etapy w zamkach pokazują, jak bardzo seria potrzebowała wyjść na otwarty teren, jak dzięki temu Elden zyskał na dynamice i zrobił się epicki. Fajnie jest pomachać mieczem w wąskich korytarzach, ale zbudować a tym cała grę, po raz piąty? Nie dzięki. Cytuj
Bartolinsky 1 792 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 4 minuty temu, sajmon34 napisał: Magicy z From tak zaprojektowali aby op byc ale na koncu Nie no nie świruj xd tak jak wet_willy mówi tyle op broni czy popiołów, że po 10h gry można siać ferment aż się kurzy. Cytuj
Soban 4 066 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 1 minutę temu, wet_willy napisał: Jest duzo Broken PvE buildow ale w sumie w tak prostej grze jak Elden to #nikogo xD Dojdź do Maleni i dalej mów, że gra jest prosta xd Chyba najtrudniejszy boss w całych soulsach. Cytuj
Bartolinsky 1 792 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 (edytowane) Właśnie oglądam sobie te walki na yt Malenią i widzę, że uber kozak Ongbal wypuścił wczoraj filmik o czym ostatnio pisałem. Jak to się ogarnie to ruda jest do ogarnięcia Edytowane 9 marca 2022 przez Bartolinsky Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 36 minutes ago, Soban said: Dojdź do Maleni i dalej mów, że gra jest prosta xd Chyba najtrudniejszy boss w całych soulsach. @Soban z ciebie to jest pierdolony demon rozkminki I dedukcji xD Mam platyne skonczylem na L120 wrzucalem strone temu @_@ Cytuj
devilbot 3 702 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 120lvl? Myślałem, że najbardziej skillowy w japońskie gry rodak zrobił jak przystało naked sl1. Cytuj
Soban 4 066 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 29 minut temu, wet_willy napisał: @Soban z ciebie to jest pierdolony demon rozkminki I dedukcji xD Mam platyne skonczylem na L120 wrzucalem strone temu @_@ Nie zesraj się. Nie czytam dogłębnie każdego jednego posta xd Graty za platyne btw 1 Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 Ewolucja bossow to tez smiech na sali w tej czesci. Co zrobic zeby bylo trudniej? Wydluzyc combo do kilku ruchow ktore dodatkowo moga dobijac cie na ziemi. A juz ataki ktorych nie mozna uniknac jak Mogh i jego aoe to rece opadaja. Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 Godzinę temu, Hubert249 napisał: Etapy w zamkach pokazują, jak bardzo seria potrzebowała wyjść na otwarty teren, jak dzięki temu Elden zyskał na dynamice i zrobił się epicki. ja się nie zgadzam, wole normalne soulsy ze skrótami. Albo tutaj przesadzili z wielkością świata i najebaniem w nim pełno kopiuj wklej rzeczy. 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 1 minutę temu, messer88 napisał: ja się nie zgadzam, wole normalne soulsy ze skrótami. Albo tutaj przesadzili z wielkością świata i najebaniem w nim pełno kopiuj wklej rzeczy. To sobie graj w 3 Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 oj 3 z dodatkami to zdecydowanie lepsza gra od ER 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 14 minut temu, messer88 napisał: oj 3 z dodatkami to zdecydowanie lepsza gra od ER Jeszcze mi daleko do końca, ale na pewno Dark Soulsy i inne gry od From bardziej ceniły sobie czas gracza i więcej się działo podczas grania. Tutaj można spędzić kilka godzin bez wyraźnego progresu. Nie mówię, że to źle, tylko inaczej i na pewno nie jest to z defaultu lepsze rozwiązanie. Po prostu ja tam chętnie przyjmę następne gry soulslike, które nie będą open worldem, lokacje jak w Bloodborne/ Soulsach były ogromne tak czy inaczej i kazda była unikatowa. Tutaj w zasadzie jest to samo, tylko wrzucone w ogromny hub z masą roślinek i checkpointow do zebrania. Cytuj
japco 275 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 (edytowane) Miyazaki to był chyba najebany jak projektował te ptaki z mieczami przyczepionymi do nóg. Walka z tym gównem grając buildem pure melee to naprawdę rewelacyjna zabawa. Pora kupić łuk. Edytowane 9 marca 2022 przez japco 6 Cytuj
messer88 6 485 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 9 minut temu, KrYcHu_89 napisał: Po prostu ja tam chętnie przyjmę następne gry soulslike, które nie będą open worldem, No ja mam nadzieję że to jednorazowy eksperyment i jak coś tam faktycznie ma się smażyć na ps5 to będzie klasyczna forma. Cytuj
Bartolinsky 1 792 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 A ja mam nadzieję, że nie Cytuj
kanabis 22 506 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 Mi tez najbardziej odpowiadala opcja dark souls 3. Spore lokacje ale bez przesady. Po prostu lubie lizac sciany a w takim elderze jest to przytlaczajace. Mam 45lvl i bron +9 i ide dopiero bic margita. Jak sobie zaplanuje gdzies isc to po drodze znajduje jakies 3 ukryte lokacje czy katakumby xd Dzisiaj chcialem uzyc sobie tych prochow to jakiegos dzwoneczka nie mam jeszcze Ale trzeba przyznac ze szacun za taki openworld dla from bo robi wrazenie Co do nastepnej gry to mysle ze wreszcie za bb2 sie wezma Cytuj
Rotevil 122 Opublikowano 9 marca 2022 Opublikowano 9 marca 2022 Mnie by do szczęścia wystarczyło Bloodborne remaster tak jak to zrobili z demon's souls, miał być nawet przed Eldenem i jakaś cisza w tym temacie jest? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi