C1REX 16 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Teraz, devilbot napisał: Mam słuchać co gada jakoś npc jak info leży jak byk w poradniku na fextralife A co gada NPC? Żeby zrobić tak jak mówi i na 100% nie oszuka nas jak w każdej innej części gry? Sam akurat wyczułem oczywisty podstęp i nie dałem się nabrać. Poza tym to inny przeciwnik może widać też nas zjeść i tam przenieść. Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 936 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Wróciłem tam jak wyzerowałem dusze Rzut beretem od ogniska. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 6 godzin temu, Donatello1991 napisał: Wczoraj zresetowałem staty, żeby pograć tym mieczem mocy i ognia i jest moc, ale byłem na hita, bo wiadomo wszystko poszło w wiarę I mądrość, więc ma to swoje minusy. Chyba, że ktoś ma oko 80-100lvl, bo ja obecnie 51. No, ale znalazłem kapitalne miejsce na farmienie, tylko trzeba questa było zrobić w którym na co oczywiście bym nigdy nie wpadł gdybym przypadkiem nie trafił na ten filmik. Pokaż ukrytą zawartość Oczywiście może się obejść beż łuku, bo na tych gościach z tym mieczem leci też ponad 10k w minutę. Jak ktoś chce walnąć z 10lvl to perfekt. Ja muszę żyćko nadrobić więc akurat. Dużo czytałem o tym mieczu, wiele osob go chce, ale jak zobaczyłem gameplay, ze albo sie z niego strzela, albo załatwia wszytskich ogniem, to zainteresowanie spadlo do zera. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 O tym przeciwniku, który może nas zjeść dowiedziałem się z filmiku speedrunera. Nie wiem, czy jakiś NPC o nim mówi. Moment zjedzenia jest w 11:30 Cytuj Odnośnik do komentarza
mugen 1 936 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 No o tym właśnie mówi Patches jak się go spotka w Liurni. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 14 minut temu, Bigby napisał: Zależy mi tylko na pokonaniu wszystkich acziwmentowych bossów, więc w razie czego sprawdzę drogę do różnych lokacji. Chyba że rzeczywiście olanie questa Ranni mi to zablokuje, ale na razie jestem na jej usługach i z Blaiddem mamy się udać do Nokron City, czyli pewien postęp robię. no to jak chcesz acziki to w tym queście jest taki boss Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 3 minuty temu, easye napisał: Dużo czytałem o tym mieczu, wiele osob go chce, ale jak zobaczyłem gameplay, ze albo sie z niego strzela, albo załatwia wszytskich ogniem, to zainteresowanie spadlo do zera. Zrobiłem respeca pod niego i rzeczywiście potrafi napsuć bossom sporo krwi - szczególnie fala uderzeniowa. Bez tego miecza dłużej męczylbym się z takim Radahnem. Z drugiej jednak strony dziś planuje powrócić do poprzedniego buildu, bo nie sprawia to aż takiej satysfakcji. Teraz, messer88 napisał: no to jak chcesz acziki to w tym queście jest taki boss A to wtedy się za niego konkretnie zabieram. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Godzinę temu, Bigby napisał: A to nie można się do nich dostać bez questa? można Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 376 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 38 minut temu, easye napisał: Dużo czytałem o tym mieczu, wiele osob go chce, ale jak zobaczyłem gameplay, ze albo sie z niego strzela, albo załatwia wszytskich ogniem, to zainteresowanie spadlo do zera. Jest mocny, ale trzeba i tak go podexpic kamieniami. Też na początku żałowałem resetu, ale już podexpilem i lecevz koksem. Dobry on jest na początek walki. Od połowy lepiej dokończyć dzieła normalnie, bo z szybszymi bossami to trochę wkurw. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Dużo jest o katanach, mieczu ogniowym a co sądzicie o tym lodowym toporze? Widziałem go w akcji i jest op, jego umiejętność ma duży zasięg z nikim kosztem, muszę się nim pobawić bo sam się dziwię, że nie zauważyłem jego potencjału kiedy go podniosłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 16 minut temu, Rotevil napisał: Dużo jest o katanach, mieczu ogniowym a co sądzicie o tym lodowym toporze? Widziałem go w akcji i jest op, jego umiejętność ma duży zasięg z nikim kosztem, muszę się nim pobawić bo sam się dziwię, że nie zauważyłem jego potencjału kiedy go podniosłem. Podobno jedna z najlepszych broni w grze ten lodowy. Bardzo lubiany przez speedrunnerów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bartolinsky 1 760 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Ja sądzę tyle, że nie jest Dark Moon Greatswordem, więc jest zyebany A dzisiaj lecę z seppuku buildem pomóc kumplowi z end bossami, będzie legancko Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 041 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Gra skończona. Trik z backupem sejwa na xboxie mi nie siadł coś i tylko 1 ending wpadł, więc nici z szybkiego calaka. Będzie próba speedruna ng+ Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Krotka pilka. Warto przyjmowac jakies tam komunie i lać smoki? Czy po prostu lać smoki i nie zawracac sobie glowy jakimis komuniami i przejmowaniem ich mocy? Chyba mam cos z sadomaso. Zamiast isc uwalic godricka na lajcie to polazlem gdzie do jakiejs lwiej grzywy i sie bilem tam z godzine. Ten rycerzyk lekko wkurwiający Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Ja niby odpaliłem NG+, żeby zrobić resztę zakończeń i żałuję. Jak widzę, że mam odkrytą całą mapę ze wszystkimi punktami, ale znowu trzeba latać i odkrywać ogniska, to co było odblokowane przez klucze, muszę znowu odblokowywać i że znajduję te same itemy np. talismamy, to mi się odechciało i gra już wyleciała z dysku. Chyba więcej frajdy miałem jak sobie farmiłem i robiłem inwazje i coopy po całej mapie po zakończeniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 620 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Czy potrzebuje medalionu do windy, aby dostać się do rejonu z Melanią czy jest jakaś inna droga ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Godzinę temu, cotek napisał: Czy potrzebuje medalionu do windy, aby dostać się do rejonu z Melanią czy jest jakaś inna droga ? Spoiler Do Altus Plateau? Pierdolony Radahn i one-shoty z 40 vigoru Padł ten skurwysyński Don Kichot, za drugim podejściem zostało mu dosłownie pół milimetra życia, skoczył na mnie i zajebał. Myślałem, że dostanę wylewu. Ale potem nauczyłem się okienek, gang odciągał jego uwagę i zdechł. Bleed robi robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 376 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 (edytowane) Czy to jest jednorazowe? I warto wymienić ten wizerunek po Radhanie na miecz, albo łuk? Edytowane 10 Marca 2022 przez Donatello1991 Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Można to pomnożyć w tych kroczących żółwiach. Nawet po wykorzystaniu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Gdzie iść po pokonaniu Loretty?raczej północ czy raczej zachód? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Której, bo są dwie XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 041 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 3 godziny temu, Metoda napisał: Ja niby odpaliłem NG+, żeby zrobić resztę zakończeń i żałuję. Jak widzę, że mam odkrytą całą mapę ze wszystkimi punktami, ale znowu trzeba latać i odkrywać ogniska, to co było odblokowane przez klucze, muszę znowu odblokowywać i że znajduję te same itemy np. talismamy, to mi się odechciało i gra już wyleciała z dysku. Chyba więcej frajdy miałem jak sobie farmiłem i robiłem inwazje i coopy po całej mapie po zakończeniu. Mi właśnie wpadł calak na NG+, bo za pierwszym razem mając gotowe 3 zakończenia zjebałem ten trik z backupem sejwa w cloudzie na xboxie(na ps4 to latwiej bylo bo zgrywalo sie na pendrive i elo). NG+ z questem Ranni zajął mi jakieś 4h speedrunu Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 7 godzin temu, C1REX napisał: Podobno jedna z najlepszych broni w grze ten lodowy. Bardzo lubiany przez speedrunnerów. Ten jednoręczny? Co ma takiego fajnego? Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 Poda ktoś jakąś fajną stronkę do buildow?Kończę już grę tym lamerskim mieczem nocy i ognia.Praktycznie wszyscy bossowie za pierwszym lub 2 razem od wielu godzin.Teraz może ciut trudniej będzie na tej mapie olbrzymów bo nawet zwyklaki nieźle czeszą.Daleko do końca?Piszcie w spoilerze.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 620 Opublikowano 10 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2022 35 minut temu, Rozi napisał: Ukryj zawartość Do Altus Plateau? Nie, do Melani xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi