Opublikowano 11 marca 20223 l ja tez nie mialem tam zadnej walki, byl pusty zamek. sprawdzilem w fextra i tu chodzi o to czy sie wczesniej striggeruje festiwal czy nie - ja to zrobilem. szkoda w sumie, cos tam dropi dobrego? ja jestem w lake of rot i niech tych chinczykow szlag trafi.
Opublikowano 11 marca 20223 l tylko włącz sobie wszystkie platformy zanim będziesz się tam bił z bossem w tej gnojowce z rot xd ja zobaczyłem bossa i przestałem zwracać uwagę co tam dalej na około jest
Opublikowano 11 marca 20223 l Żeby walczyć z lwem i knightem po festiwalu wystarczy pogadać z dziadkiem.
Opublikowano 11 marca 20223 l Warto się zaopatrzyć w pyromancje Fire Cleanse Me przed wycieczką do lake of rot. Ma małe wymagania faith i jest łatwo dostępna.
Opublikowano 11 marca 20223 l W dniu 11.03.2022 o 07:48, devilbot napisał(a): Całą walkę Mohg Lord of blood w palace można skipnąc. Trigerujemy walkę, giniemy a potem wskakujemy do Boss roomu po filarach po prawej i bijemy go a on się nie aktywuje bo nie przeszliśmy mgły. Przed radhanem, walka jest opcjonalna i u niektórych jej nie ma. Jak tam wskoczyć? Za daleko.
Opublikowano 11 marca 20223 l Rozbierz się do naga i na tym najwyższym pilarze musi włączyć się bieg zanim skoczysz.
Opublikowano 11 marca 20223 l W dniu 11.03.2022 o 08:34, Bartolinsky napisał(a): Żeby walczyć z lwem i knightem po festiwalu wystarczy pogadać z dziadkiem. tak naprawde to chyba nie mam na to ochoty wczoraj lalem sie z rycerzem z wlocznia w podziemiach. no nie powiem, tego z mieczem sie nauczylem, ale ten wlocznik byl w CH ciezki dla mnie.
Opublikowano 11 marca 20223 l W dniu 11.03.2022 o 07:32, kanabis napisał(a): Misbegottena rozpier.dalam zanim wogole knight machnie pierwszy raz mieczem. A z tym kurwiem kilka razy doszedlem do momentu kiedy zaczyna wlasnie tym jebanym ogonem mi napierdalac.Jest na 4 hity ale nie ma kiedy go jebnąc jak sie rozhula. Porzucilem i lece z fabułą do godricka. Caelid zwiedzony caly procz samego srodka bagien bo mnie kurwica lapala z tą zgnilizną. Ktory masz level ze ci ten knight tak gladko poszedl? Moze musze cos pokombinowac. 71 level mam, wziąłem tarczę z parry taką z porożem jelenia, ogon najlepiej rollować w jego stronę, a nie do tyłu. Ogólnie chuj ma dużo życia i moja Uchigatana +14 tylko 376 zabiera po parry. I trzymać się w miarę blisko, żeby nie atakował ze skrzydeł. A tę walkę miałem po pokonaniu Radahna; wróciłem się do ogniska przed tym placem z championami i ujrzałem złotą mgłę.
Opublikowano 11 marca 20223 l W dniu 11.03.2022 o 08:35, Donatello1991 napisał(a): Jak tam wskoczyć? Za daleko. Spoko walka i warto spróbować sobie ją później normalnie zrobić. Ale jakby coś, to tak się to robi. Załóż sobie tylko złotego skarabeusza i przygotuj złotą łapkę pod kwadratem.
Opublikowano 11 marca 20223 l U mnie Crucible Night już rozszyfrowany, ale i tak zawsze niepewnie się z nim walczy, bo potrafi w kilka sekund dojechać. O dziwo więcej problemów sprawiał mi taki Putrid Avatar i jego odmiany.
Opublikowano 11 marca 20223 l W dniu 11.03.2022 o 08:18, Ölschmitz napisał(a): ja to zrobilem. szkoda w sumie, cos tam dropi dobrego? Ruins Greatsword dropi.
Opublikowano 11 marca 20223 l Co do crucible knight to potem jest walka Pokaż ukrytą zawartość Z dwoma naraz bo czemu nie powiedział pan chory skurwiel miziayaki za którą dostajemy fajną zbroje.
Opublikowano 11 marca 20223 l W dniu 11.03.2022 o 08:36, Rozi napisał(a): 71 level mam, wziąłem tarczę z parry taką z porożem jelenia, ogon najlepiej rollować w jego stronę, a nie do tyłu. Ogólnie chuj ma dużo życia i moja Uchigatana +14 tylko 376 zabiera po parry. I trzymać się w miarę blisko, żeby nie atakował ze skrzydeł. A tę walkę miałem po pokonaniu Radahna; wróciłem się do ogniska przed tym placem z championami i ujrzałem złotą mgłę. A to ja mam lvl 51 takze poczekam sobie po prostu
Opublikowano 11 marca 20223 l Warto się nauczyć walki z crucible knight bo potem dużo w stolicy jest rycerzy z tymi samymi atakami
Opublikowano 11 marca 20223 l W dniu 11.03.2022 o 09:11, KrYcHu_89 napisał(a): Mimic Tear to dobry bossfight :D. I te wiadomości zostawione przez innych graczy - "Visions of pathetic". Łatwo się samego siebie biło.
Opublikowano 11 marca 20223 l Można wejść do walki z mimic tear na golasa i bez broni wtedy będzie łatwiej
Opublikowano 11 marca 20223 l kuurwa jaki cheese, nie wpadlem na to. no, ale nie bylo ciezko. za to mimic ashes czy jak to sie nazywa to niezle OP. udalo sie ulepszyc do +10 i wlasciwie to razem gangbangujemy bossow teraz.
Opublikowano 11 marca 20223 l W dniu 11.03.2022 o 09:15, Bigby napisał(a): I te wiadomości zostawione przez innych graczy - "Visions of pathetic". Łatwo się samego siebie biło. W dniu 11.03.2022 o 09:19, devilbot napisał(a): Można wejść do walki z mimic tear na golasa i bez broni wtedy będzie łatwiej Moja postać jest tak powolna, że ciągle backstaby szły :D.
Opublikowano 11 marca 20223 l Gadać z dupą ze stormhillschack i z kowalem aż otworzy stragan w hubie.