Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ja tez nie mialem tam zadnej walki, byl pusty zamek. sprawdzilem w fextra i tu chodzi o to czy sie wczesniej striggeruje festiwal czy nie - ja to zrobilem. szkoda w sumie, cos tam dropi dobrego?

ja jestem w lake of rot i niech tych chinczykow szlag trafi.

Opublikowano
50 minut temu, devilbot napisał:

Całą walkę Mohg Lord of blood w palace można skipnąc. Trigerujemy walkę, giniemy a potem wskakujemy do Boss roomu po filarach po prawej i bijemy go a on się nie aktywuje bo nie przeszliśmy mgły.

Przed radhanem, walka jest opcjonalna i u niektórych jej nie ma.

Jak tam wskoczyć? Za daleko. 

Opublikowano
Just now, Bartolinsky said:

Żeby walczyć z lwem i knightem po festiwalu wystarczy pogadać z dziadkiem.

tak naprawde to chyba nie mam na to ochoty :D

wczoraj lalem sie z rycerzem z wlocznia w podziemiach. no nie powiem, tego z mieczem sie nauczylem, ale ten wlocznik byl w CH ciezki dla mnie.

Opublikowano
Godzinę temu, kanabis napisał:

Misbegottena rozpier.dalam zanim wogole knight machnie pierwszy raz mieczem. A z tym kurwiem kilka razy doszedlem do momentu kiedy zaczyna wlasnie tym jebanym ogonem mi napierdalac.Jest na 4 hity ale nie ma kiedy go jebnąc jak sie rozhula. Porzucilem i lece z fabułą do godricka. Caelid zwiedzony caly procz samego srodka bagien bo mnie kurwica lapala z tą zgnilizną. 

Ktory masz level ze ci ten knight tak gladko poszedl? Moze musze cos pokombinowac. 

71 level mam, wziąłem tarczę z parry taką z porożem jelenia, ogon najlepiej rollować w jego stronę, a nie do tyłu. Ogólnie chuj ma dużo życia i moja Uchigatana +14 tylko 376 zabiera po parry. I trzymać się w miarę blisko, żeby nie atakował ze skrzydeł.

A tę walkę miałem po pokonaniu Radahna; wróciłem się do ogniska przed tym placem z championami i ujrzałem złotą mgłę.

Opublikowano

3 minuty temu, Donatello1991 napisał:

Jak tam wskoczyć? Za daleko. 

Spoko walka i warto spróbować sobie ją później normalnie zrobić. 

Ale jakby coś, to tak się to robi.

Załóż sobie tylko złotego skarabeusza i przygotuj złotą łapkę pod kwadratem. :ragus:

• Plusik 1
Opublikowano

U mnie Crucible Night już rozszyfrowany, ale i tak zawsze niepewnie się z nim walczy, bo potrafi w kilka sekund dojechać.

O dziwo więcej problemów sprawiał mi taki Putrid Avatar i jego odmiany. 

Opublikowano
28 minut temu, Ölschmitz napisał:

ja to zrobilem. szkoda w sumie, cos tam dropi dobrego?

Ruins Greatsword dropi.

Opublikowano
14 minut temu, Rozi napisał:

71 level mam, wziąłem tarczę z parry taką z porożem jelenia, ogon najlepiej rollować w jego stronę, a nie do tyłu. Ogólnie chuj ma dużo życia i moja Uchigatana +14 tylko 376 zabiera po parry. I trzymać się w miarę blisko, żeby nie atakował ze skrzydeł.

A tę walkę miałem po pokonaniu Radahna; wróciłem się do ogniska przed tym placem z championami i ujrzałem złotą mgłę.

A to ja mam lvl 51 takze poczekam sobie po prostu :D

Opublikowano
2 minuty temu, KrYcHu_89 napisał:

Mimic Tear to dobry bossfight :D. 

I te wiadomości zostawione przez innych graczy - "Visions of pathetic". 

Łatwo się samego siebie biło. :rayos:

Opublikowano

kuurwa jaki cheese, nie wpadlem na to. no, ale nie bylo ciezko.

za to mimic ashes czy jak to sie nazywa to niezle OP. udalo sie ulepszyc do +10 i wlasciwie to razem gangbangujemy bossow teraz.

Opublikowano
14 minut temu, Bigby napisał:

I te wiadomości zostawione przez innych graczy - "Visions of pathetic". 

Łatwo się samego siebie biło. :rayos:

10 minut temu, devilbot napisał:

Można wejść do walki z mimic tear na golasa i bez broni wtedy będzie łatwiej 

Moja postać jest tak powolna, że ciągle backstaby szły :D.