C1REX 16 Opublikowano 11 marca 2022 Opublikowano 11 marca 2022 3 minuty temu, Donatello1991 napisał: Gdzie ulepszać summony? Ta laska co dała Ci meduzę je ulepsza. Trzeba tylko ją zapoznać z kowalem. Ja nawet nie musiałem questa robić, bo laska sama przyszła do huba. Cytuj
Szermac 2 747 Opublikowano 11 marca 2022 Opublikowano 11 marca 2022 Znany Soulsowy streamer LobosJr, doczekał się swojego a'la cameo w Eldenie, ciekawe jak dużo osób odwiedziło miejsce i zakumało o co chodzi Cytuj
mugen 1 956 Opublikowano 11 marca 2022 Opublikowano 11 marca 2022 Nie, to cameo Ostatniego Czarniana. Cytuj
Szermac 2 747 Opublikowano 11 marca 2022 Opublikowano 11 marca 2022 i dlatego wilk nazywa się Lobo ? xd Cytuj
mugen 1 956 Opublikowano 11 marca 2022 Opublikowano 11 marca 2022 2 minuty temu, cotek napisał: i dlatego wilk nazywa się Lobo ? xd Dlatego https://translate.google.pl/?sl=pl&tl=es&text=wilk&op=translate Cytuj
Szermac 2 747 Opublikowano 11 marca 2022 Opublikowano 11 marca 2022 No tyle to ja wiem, ale tak samo dlatego ten streamer się nazywa Lobos i jego community to Wolfs Pack. Zresztą nie ważne, to cameo LobosaJr Ten boss w zamku Sol, to jest jakaś masakra, najcięższy do tej pory chyba Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 11 marca 2022 Opublikowano 11 marca 2022 Ale zapierdalacie przez tą grę. Nie mam pytań. Dopiero czyszczę Caelid a tutaj widzę że kończycie grę. Nie ma imo opcji ogarnać questy bez zerknięcia na fextra - faktycznie widzę że bez notatek to nie ma szans bo znaczniki to trochę mało - fajnie by było gdyby można było przy znacznikach dodać krótki komentarz kto tam jest (npc) czy co jeszcze zostało do kupienia (merchant). Cytuj
Szermac 2 747 Opublikowano 11 marca 2022 Opublikowano 11 marca 2022 3 minuty temu, mozi napisał: Ale zapierdalacie przez tą grę. Nie mam pytań. Dopiero czyszczę Caelid a tutaj widzę że kończycie grę. Nie ma imo opcji ogarnać questy bez zerknięcia na fextra - faktycznie widzę że bez notatek to nie ma szans bo znaczniki to trochę mało - fajnie by było gdyby można było przy znacznikach dodać krótki komentarz kto tam jest (npc) czy co jeszcze zostało do kupienia (merchant). Pod kwadratem na ekranie mapy masz różne wyglądy znaczników jak czaszki, człowieczka, skrzynke itp itd. Chyba, że wiesz o tym Ale fakt i tak czasami warto sobie zanotować o co kaman, bo potem nie ma szans na ogar xD Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 11 marca 2022 Opublikowano 11 marca 2022 Nie da sie samemu zrobic questow w tej grze. Trzeba by przeczesywac cala mape od poczatku po kazdym etapie questa. Spojrzalem tylko w necie co dalej robic w quescie z "winogronami", bo jakis recenzent mowil, ze nie dal rady tego dokonczyc i mozna sie za glowe zlapac. Cytuj
RIfuk 71 Opublikowano 11 marca 2022 Opublikowano 11 marca 2022 O Co chodzi z tym skalowaniem Broni np D-E itp Co oznaczają te literki ? Ktoś wyjasni ? Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 11 marca 2022 Opublikowano 11 marca 2022 5 minut temu, cotek napisał: Pod kwadratem na ekranie mapy masz różne wyglądy znaczników jak czaszki, człowieczka, skrzynke itp itd. Chyba, że wiesz o tym Ale fakt i tak czasami warto sobie zanotować o co kaman, bo potem nie ma szans na ogar xD No to wiem ale załóżmy że masz npc'a który zapodaj Ci questa - powodzenia po 5h żeby spamiętać że ikonka flagi to jest quest - ja przyjąłem metodę że odblokowane lochy to daje czachę (którą usuwam po wyczyszczeniu), npc to ludek a kupcy to roślina. tyle że po 30h tak średnio wiem co gdzie jest :> Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 11 marca 2022 Opublikowano 11 marca 2022 5 minutes ago, RIfuk said: O Co chodzi z tym skalowaniem Broni np D-E itp Co oznaczają te literki ? Ktoś wyjasni ? i lepsza literka (E najgorsze - A/S najlepsze) tym większy wpływ dana statystyka ma damage. Jeśli masz skalowanie dexterity np. B to każdy punkt w dexa da więcej obrażeń niż np. w siłę która jest D 1 Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 11 marca 2022 Opublikowano 11 marca 2022 Kurła spirit ash banished knight oleg to jakieś przegięcie - można usiąść i obserwować jak się go poprawi. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 11 marca 2022 Opublikowano 11 marca 2022 Ja staram się zaznaczać każdego npca (szczególnie sprzedawców), mauzolea, nie do końca wyeksplorowane lokacje, bossów itp. Idealny art dla Caelid. 3 1 Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 11 marca 2022 Opublikowano 11 marca 2022 16 minutes ago, mozi said: Kurła spirit ash banished knight oleg to jakieś przegięcie - można usiąść i obserwować jak się go poprawi. lepszy niż mimic? plusem mimica jest to, ze nie wymaga FP, ja mam bardzo malo i nie stac mnie nigdy bylo na te lepsze ashe. Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 11 marca 2022 Opublikowano 11 marca 2022 4 minuty temu, Ölschmitz napisał: lepszy niż mimic? plusem mimica jest to, ze nie wymaga FP, ja mam bardzo malo i nie stac mnie nigdy bylo na te lepsze ashe. A nie wiem bo nie mam takiego spirita jak mimic ale obstawiam że to kopia gracza wiec pewnie nie. Gość to typowy tank który mocno stageruje. Dla mojej casterki to jest czasem chwila moment i po zawodach. Bayonete to dojechaliśmy tak że nie wiedziała co się dzieje. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 11 marca 2022 Opublikowano 11 marca 2022 Nie no, z mimikiem nic się nie równa. Cytuj
Il Brutto 1 625 Opublikowano 11 marca 2022 Opublikowano 11 marca 2022 2 hours ago, C1REX said: Spoko walka i warto spróbować sobie ją później normalnie zrobić. Ale jakby coś, to tak się to robi. Załóż sobie tylko złotego skarabeusza i przygotuj złotą łapkę pod kwadratem. Jeden z gorszych bossow, nie dosc ze trudny bo trudny to jeszcze ten atak scarlet rot ktorego sie nie da uniknac, strasznie chujowy sposob na podbicie trudnosci przeciwnikow. Cytuj
mugen 1 956 Opublikowano 11 marca 2022 Opublikowano 11 marca 2022 9 minut temu, Bigby napisał: Nie no, z mimikiem nic się nie równa. Może z twoim, mój to p*zda na strzała Cytuj
Szermac 2 747 Opublikowano 11 marca 2022 Opublikowano 11 marca 2022 1 minutę temu, mugen napisał: Może z twoim, mój to p*zda na strzała Upgradowałeś od +5 już jest solidny dość Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 11 marca 2022 Opublikowano 11 marca 2022 Teraz, mugen napisał: Może z twoim, mój to p*zda na strzała Zakładając, że sam jesteś na poziomie 80+, masz w miarę dobre wyposażenie, a Mimic rozwinięty do +10, to naprawdę ciężko go ubić. Może też korzystać z tych samych przedmiotów co Ty. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 11 marca 2022 Opublikowano 11 marca 2022 Warto rozwijać Uchigatane nie grając samurajem? Można w ogóle mieć dwie Uchigatany? A może jakaś lepsza katana jest dostępna w miarę wcześnie? Jestem świeżo po pokonaniu Godricka i Lwiej Paszczy (czy jak mu tam) w Zamku More. Mam Claymore +3 i ten miecz ognia czy czegoś ale chyba wolę bezpośrednią walkę. Cytuj
Bartolinsky 1 790 Opublikowano 11 marca 2022 Opublikowano 11 marca 2022 Sprawdźcie jeszcze Tiche. Bardzo legancki dmg i atak co zabiera podobnie życie co Maliketh. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi