Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
19 minut temu, Bigby napisał:

Nie no, z mimikiem nic się nie równa.

Plusem mimica jest też to, że w buildach, gdzie nie mamy w ogole FP do dyspozycji, tracimy trochę HP tylko i można te FP wydać np. na buffa z broni itp. 

Edytowane przez KrYcHu_89
Opublikowano
19 minut temu, Koleś88 napisał:

Można w ogóle mieć dwie Uchigatany? A może jakaś lepsza katana jest dostępna w miarę wcześnie?

W jedną łapę Uchigatana, w drugą Moonveil jeśli masz wystarczająco Int i lecisz jak przecinak :obama:

Opublikowano

Tylko ten mimic czasami zajebisty a czasami się zachowuje jak down, no chyba że to dokładna kopia gracza xd 

da się też wymusić pewne zachowanie jak zauważyłem jak mam kombinerki do cudów w prawej ręce w trakcie jak go summonuje to wtedy mimic tak samo w czasie walki nie chce używać melee 

• Haha 1
Opublikowano
3 minuty temu, Bigby napisał:

To teraz wyobraźcie sobie, że używacie Sword of Night and Flame, Mimic też, i robicie wspólne kamehameha. :kaz:

Jego Sword of night and flame jest trochę słabsze niż nasze. Widziałem u kolegi ;)

Opublikowano

Ja od mimica na Malenie wolałem Black Knife Tiche - dużo bardziej zwinny i sporo jej hitów unikał plus ma tego fajnego ranged dota i sporo ataków co przewracają. Mimic na tą walkę, więcej szkodzi, bo po prostu idzie na pałe i ona się easy healuje.

Opublikowano
3 godziny temu, mozi napisał:

Ale zapierdalacie przez tą grę. Nie mam pytań. Dopiero czyszczę Caelid a tutaj widzę że kończycie grę. Nie ma imo opcji ogarnać questy bez zerknięcia na fextra - faktycznie widzę że bez notatek to nie ma szans bo znaczniki to trochę mało - fajnie by było gdyby można było przy znacznikach dodać krótki komentarz kto tam jest (npc) czy co jeszcze zostało do kupienia (merchant). 

Ja według takiej Road map jestem dopiero w 13 lokacji na 20 , a gdzie jeszcze jakieś ukryte. Mam 31h i 91lvl. Teraz jestem w 

Spoiler

Nokstella, 

Opublikowano (edytowane)

Jest w lochu na gorze limgrave tam gdzie ta chuyoza black phantom. 
swoja droga 

Spoiler

Zakosiliscie mu Graty ze szkrzyni?

Edytowane przez mozi
Opublikowano

War-Dead Catacombs :headbanger: Jakieś chore bydle wymyśliło tę miejscówkę, boss też kurwa jebana, dobrze, że po jednym staggerze mi się zaciął i mogłem go bić, aż do śmierci XDDD

Opublikowano
Teraz, Rozi napisał:

War-Dead Catacombs :headbanger: Jakieś chore bydle wymyśliło tę miejscówkę, boss też kurwa jebana, dobrze, że po jednym staggerze mi się zaciął i mogłem go bić, aż do śmierci XDDD

A to chyba znany błąd, bo mi też się AI tego bossa wysypało po staggerze. Swoją drogą to dobrze, bo nienawidziłem walczyć z tymi gównami przez wariującą kamerę.

Opublikowano

Tak, chyba najtańsi bossowie w Eldenku, mała klitka, pojebanie szybki boss i kamerka.

Opublikowano
15 minut temu, Rozi napisał:

Tak, chyba najtańsi bossowie w Eldenku, mała klitka, pojebanie szybki boss i kamerka.

Ten boss jest przegięty z tą agresją, gorzej jak Abhorrest Beast z BB xD.

Opublikowano
Teraz, Bigby napisał:

Elden Ring króluje w każdym zestawieniu. Nie zdziwiłbym się jakby już teraz było z 15 mln sprzedanych kopii. :obama:

FNkudYlVgAQrARb?format=jpg&name=large

FNkuggCUcAIn04X?format=jpg&name=large

Czyli Elden Ring 2 będzie miał animacje zbierania ziół rodem z Horizona xDD.

Opublikowano

Nie dziwota gra mega miodna, grrm też zrobił marketingowo swoje, no i nie da się ukryć, że mimo trudności niektórych bossów, to dużo przystępniejsza, a dla kogoś kumatego w ich gry to 90% czasu banalna. Nawet jak ktoś się odbije to i tak zdąży te 20h się pobawić.