messer88 6 418 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 18 minut temu, Mejm napisał: przede wszystkim niebieskiego Smelter Demona. kórwa to musiał jakiś pojebany Chińczyk wymyślić Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Filmik z 1 pokazałem z melee. Jak się ma dobrą tarczę i OK broń, to nawet kilka Capra Demons na raz nie miało szans. Bossów robiłem jak tego czerwonego NPC z końca filmiku. Albo magiczną dzidą, albo elektryczną kosą. DS2 miał masę NPC do przyzwania i wciąż mocna magię. Trzeba było świadomie sobie utrudnić grę samym melee, by było naprawdę trudno. Zdrugiej strony chyba zaczynamy już chojrakować nazywając Soulsy łatwymi. Sam się zagalopowałem. Mi tam jednak trudno jest czasami, umieram i kilka razy do bossów podchodzę ze zbyt wysokim levelem. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Czy po premierze każdej gry from software włącza się u użytkownikow elitystyczne pierdolenie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ogqozo 6 533 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 2 minuty temu, devilbot napisał: Czy po premierze każdej gry from software włącza się u użytkownikow elitystyczne pierdolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Teraz, devilbot napisał: Czy po premierze każdej gry from software włącza się u użytkownikow elitystyczne pierdolenie? Co tam mówisz plebejuszu Cytuj Odnośnik do komentarza
Il Brutto 1 620 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 2 hours ago, devilbot said: Czy po premierze każdej gry from software włącza się u użytkownikow elitystyczne pierdolenie? to jeszcze jest nic, najlepsza byla beka jak sie zarzekali po premierze Disco Elysium ze to najlepsza gra w jaka w zyciu grali xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Dobra w końcu mam ją z głowy. Trochę sera a i tak miałem farta z RNG. Miyazaki idź się lecz. Najtrudniejszy był DkS2 z DLC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Który lev?Też tam teraz poszedłem i jest ciężko.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 120 i Mimic na 10+ Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 No właśnie niedawno "odkryłem" tego mimica i szczerze to takie lamerskie 2v1, nue chcę tego używać.Mam miecz nocy i ognia+10 i 120lev.Póki co poszedłem w inne prostsze miejsca które ominąłem.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 384 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 23 minuty temu, Schranz1985 napisał: No właśnie niedawno "odkryłem" tego mimica i szczerze to takie lamerskie 2v1, nue chcę tego używać. Mam miecz nocy i ognia+10 i 120lev. Póki co poszedłem w inne prostsze miejsca które ominąłem. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Ale wiesz że używanie miecza nocy i ognia też jest lamerskie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Lamerskie, kurwa, gra daje takie możliwości, to się korzysta. Moonveil katanka Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 U mnie na zmianę Dark Moon Greatsword, Moonveil katana i Sword of Night and Flame. No i mimic od czasu do czasu, gdy szanse nie są po mojej stronie. Właśnie zwiedzam Leyndell i to chyba moja ulubiona lokacja ze wszystkich gier From. To jest tak ogromne, że mózg nie ogarnia. Spoiler Godfrey i Morgott padli odpowiednio za 1 i 3 razem. Pora szukać pozostałych szefów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 24 minuty temu, Whisker napisał: Ale wiesz że używanie miecza nocy i ognia też jest lamerskie? Nie zawsze. Odpalenie jednego z dwóch ataków zajmuje czas i nie musi każdego wroga staggerować. Miałem już grę szybko przechodzić bo nuży a po tej suce Malenii wróciła radość z eksploracji. From zrobiło lepsze kanały niż w DkS1 Spoiler 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 31 minut temu, Rozi napisał: Lamerskie, kurwa, gra daje takie możliwości, to się korzysta. Moonveil katanka W tej grze jest tak dużo zajebistych broni, że aż grzech nie popróbować, tylko problem z upgrejdami, bo na +10 chyba mocno ograniczona ilość jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 620 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Ja już gram na siłe, żeby skończyć. Chce mi ktoś przejść ostatnie fragmenty tego marnego soulslike'a ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 8 godzin temu, Rozi napisał: Ubisouls? Chyba trochę przesadzasz. Bardziej Zeldasouls by pasowało:). Cytuj Odnośnik do komentarza
UberAdi 2 284 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał: Bardziej Zeldasouls by pasowało:). Zelda by była jakby były tylko 3 typy przeciwników ze zmieniającymi się kolorami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 8 minut temu, UberAdi napisał: Zelda by była jakby były tylko 3 typy przeciwników ze zmieniającymi się kolorami No na pewno już więcej elementów jest "zeldowych", niż z gier Ubi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nyu 742 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Zelda to by byla, gdyby tu byla przygodowosc. Jest eksplor konikiem i walka, ale Zelda miala: zagadki logiczne w dungeonach, zagadki logiczne w questach, taktyczna i satysfakcjonujaca wspinaczke, paralotnie, elementy platformowe, wieze do obserwacji i zaznaczania sobie obiektow, zabawe fizyka, zabawe forma, rejony zmieniajace zasady gry, elementy survivalu, ale takiego przyjemnego, ciekawe i przygodowe questy, ogolnie mam wrazenie, ze co chwile robilo sie cos innego. Swiat byl kwadratowy i wpuszczal gracza w sam srodek, tutaj jednak jest pewna wyznaczona sciezka. A, i Zelda byla trudniejsza xD W open worldowosci, przygodzie i grze ogolem Zelda u mnie wygrywa. W Soulsach wygrywa DkS3 i BB. W grach FROM wygrywa u mnie Sekiro. Ale Elden jest dobra i wciagajaca gra, po prostu nie jeat dla mnie najlepszy w niczym. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 34 minuty temu, Dr.Czekolada napisał: Nie zawsze. Odpalenie jednego z dwóch ataków zajmuje czas i nie musi każdego wroga staggerować. Miałem już grę szybko przechodzić bo nuży a po tej suce Malenii wróciła radość z eksploracji. From zrobiło lepsze kanały niż w DkS1 Ukryj zawartość Im dalej w las odkrywam nowe lokacje, tym bardziej jestem zaskoczony, ile pracy w to włożyli, spokojnie mogli z tego 3 gry zrobić xD. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 56 minut temu, Bigby napisał: U mnie na zmianę Dark Moon Greatsword, Moonveil katana i Sword of Night and Flame. No i mimic od czasu do czasu, gdy szanse nie są po mojej stronie. Właśnie zwiedzam Leyndell i to chyba moja ulubiona lokacja ze wszystkich gier From. To jest tak ogromne, że mózg nie ogarnia. Ukryj zawartość Godfrey i Morgott padli odpowiednio za 1 i 3 razem. Pora szukać pozostałych szefów. To jaki to jest build bo ja teraz zrobilem respec na moonveil i mam 25 int i 20 dex a tutaj trzeba jeszcze 24 fth zeby uzywac sword of n&f wiec troche chyba pkt idzie w kosmos? Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Karyjska posiadłość i te wielkie dłonie to porzyg. Po kilku próbach i krążeniu w kółko, w końcu stwierdziłem, że lecę sprintem do bossa, zmęczyła mnie ta miejscówka strasznie. Czas chyba na Caelid. 62lvl to chyba za słabo na Radahana? Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 Teraz, Koleś88 napisał: Czas chyba na Caelid. 62lvl to chyba za słabo na Radahana? No mam nadzieje że nie bo też mam podobny lvl xD Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 13 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2022 7 minut temu, mozi napisał: No mam nadzieje że nie bo też mam podobny lvl xD Duzo zależy od ekwipunku i podejscia do walki, lvl to tam srednio ma znaczenie :). Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi