Donatello1991 1 424 Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 Pokonałem Spoiler Godfrey i morgot Wiem, że w kanałach będzie jeszcze jeden boss. Ilu ich jest w stolicy? No i Spoiler Bliźniaków ale to pionki były. Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 Akurat ta interakcja z fires deadly sin to ewidentnie bugNajgorsze że duża część invaderów zaczeła tego używać, a ten cud + broń z klątwą powoduje że umierasz w 5 sekund. Wczoraj na ok 10 najazdów, to ponad połowa używała tego czitu. Nie fajna sprawa. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 (edytowane) 9 minut temu, Donatello1991 napisał: Pokonałem Ukryj zawartość Godfrey i morgot Wiem, że w kanałach będzie jeszcze jeden boss. Ilu ich jest w stolicy? No i Ukryj zawartość Bliźniaków ale to pionki były. W stolicy to chyba wszyscy, przynajmniej jeśli chodzi o obowiązkowych. Powodzenia w dotarciu do bossa z kanałów. Edytowane 14 marca 2022 przez Bigby 1 Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 @Donatello1991 - w kanałach jest przynajmniej dwóch bossów. Tyle znalazłem. 1 Cytuj
KOMARZYSKO 373 Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 [mention=68390]Donatello1991[/mention] - w kanałach jest przynajmniej dwóch bossów. Tyle znalazłem. Po tym grubasie co ciska na około bleedem - nie będę pisał jego nazwy jest jeszcze coś dalej/ niżej? Cytuj
Szermac 2 747 Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 Śmiech na sali, że boss opcjonalny wygląda tak samo jak Demigod później Spoiler nazywa się tak samo, tylko, że jeden to Omen a drugi to Lord of Blood. Takie coś mnie właśnie wkurwia najbardziej w tym Eldenie. Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 Bo to jedna i ta sama osoba, ale to pewnie wiesz. Tak samo Spoiler Margit i Morgott I jest to opcjonalna walka za pierwszym i drugim razem. Cytuj
Rotevil 122 Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 (edytowane) Na twitchu już są runy bez blood/Frost/mimic no i tak to niestety jest z balansem, bez blooda jest ciężej, z bloodem wchodzisz jak w masło w bossów i zaczyna mnie nudzić wtedy... Walka z Melania bez blooda to jest hardkor, sam sobie utrudniłem na początku, potem zmieniłem broń i poszło, będę próbował teraz zwykłą bronią ja pokonać. Edytowane 14 marca 2022 przez Rotevil Cytuj
Soban 4 060 Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 11 minut temu, KOMARZYSKO napisał: Po tym grubasie co ciska na około bleedem - nie będę pisał jego nazwy jest jeszcze coś dalej/ niżej? Jest. Zrób rolla za ołatarzem gdzie się z nim biłeś w kanałach i masz wtedy sekcje z precyzyjnym skakaniem by zrobić wymóg na frenzied flame zakończenie. 1 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 Kanały w pewnym momencie fajnie też przechodzą w jeden z opcjonalnych lochów, więc może o to chodziło z dwoma bossami w lokacji. Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 2 godziny temu, Rozi napisał: Ten Transient Moonlight jest kurwa przegięty, każdy boss leci na kilka szlagów, dodatkowo to jeszcze staggeruje XD Oj obawiam się mocnego nerfa. Kurła serio - polazłem gdzieś w celid do jakiegoś towera i tam mobki mają mnien a hita - no nie bo ten skill ich ropzpierdala jak chce Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 W kanałach obok homarów jest wejście do bardziej klasycznych katakumb. Jest tam taki mały Boss, przedmiot ułatwiający walkę z tym większym od bleed i sporo kwiatków do ulepszania summonów. Cytuj
KrYcHu_89 2 298 Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 59 minut temu, Rozi napisał: This. Nie trzeba wcale grać magiem, albo przegiętymi połączeniami, oni tego nawet nie sprawdzają. Ja się bardzo cieszę, że to są najbardziej przystępne Soulsy, jeszcze lepiej mi się w to gra. W Soulsach zawsze były fajne kombinacje, które pomagają przezwyciężyć problemy w tych niezwykle trudnych grach, powiedziałbym, ze to zamierzone przez twórców. I to jest dobre. Ja to uznaję za plus, jak nie idzie i nie masz chęci ginąć za często, albo stresuje Cię widmo porażki, rób nowego builda :D. Mechanika summonów offline tutaj bije summony z coopa, przez brak skalowania HP. W sumie w coopie bossów bije się dużo ciężej niż solo, nie mówiąc już o summonach offline, któe dają spory handicap, szczególnie podbite na wysoki level słynny już klon naszej postaci. Ale ja w sumie jestem happy, również zawsze jak jest 2:1 summony wchodzą i nie trzeba czekać aż ktoś kompetentny się przyłączy, tylko można to zrobić za pomocą nowej mechaniki. Każdy gra jak chce i nigdy jeszcze nie było tyle opcji do wyboru, to wciąż jest imo gra single z elementami multi, więc balans nie jest tutaj aż tak potrzebny jak w grze nastawionej stricte na PVP czy PVE. 4 Cytuj
kanabis 22 490 Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 Chcialem juz wam pisac ze przereklamowany ten Radahn i poszedl za pierwszym razem ale w tym momencie mi zajebal ciosa za cale hp Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 U mnie miał tyle życia: ||--------------------------------------------| I pierdolnął mnie na jednego hita Załóż blood grease, jest bardzo podatny na to. No i zbij mu konia. Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 Ja poszedłem raz do niego dostałem łomot i mi się odechciało więc zwiedzam XD Cytuj
Metoda 1 325 Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 I ma bardzo fajny OST. Szkoda, że poza tym, to w sumie mi to w pamięci może zapadły 3-4 utwory, bo reszta jakoś tak się nie wyróżniała. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 1 minutę temu, Metoda napisał: I ma bardzo fajny OST. Szkoda, że poza tym, to w sumie mi to w pamięci może zapadły 3-4 utwory, bo reszta jakoś tak się nie wyróżniała. Przede wszystkim ma zajebiste lore, prawdziwy kozak jest z niego. A najlepszy utwór do tej pory, to ten z walki z Ancestor Spiritem. Cytuj
Dr.Czekolada 4 494 Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 Mój ulubiony to chyba Godskin Apostles, szczególnie przy walce z Spoiler Pikaczu&Snorlax v2 w Farum Azula jak jesteśmy w połowie starcia. Cytuj
mugen 1 956 Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 Ach, Ramadan, miałem jedną walkę z mniej mniej więcej takim finishem. (gdzie ja to oczywiście Czanli) Cytuj
devilbot 3 683 Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 (edytowane) Te chórki podczas walk z bossami to już trochę oklepane w soulsach za to muzyka podczas eksploracji to chyba nowość i wypada dosyć nieźle, jest cicha i przejmująca czegoś takiego właśnie oczekiwałem. Do tej pory chyba tylko w hubach była. Najlepsza w ds2 w majuli oczywiście. Edytowane 14 marca 2022 przez devilbot 1 Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 14 marca 2022 Opublikowano 14 marca 2022 Ale nic nie przebije OST Ludwiga. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi