Szermac 2 620 Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Zaraz, zaraz te amulety co zastępują pierścionki w ER, można je upgradować ? :O Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Nie ten Amulet czy Seal ktory pozwala castowac Incantations Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 8 minut temu, cotek napisał: Zaraz, zaraz te amulety co zastępują pierścionki w ER, można je upgradować ? :O Nie ale niektóre mają mocniejsze +1, +2 wersje do znalezienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 620 Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 A tak, takie poznajdywałem. Myślałem, że sobie pougradeuje, zwiększenie DMG, podczas krwawienia w okolicy i atak ze skoku Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Tej grze wiekszy damage I tak nie jest potrzebny xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Hubert249 4 272 Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 3 godziny temu, C1REX napisał: Jak ktoś ma subwoofer, to blisko tych żółwi z dzwonem bass potrafi z fotela zrzucić. To jest jeden z tych m o m e t ó w w gierkach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 620 Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Wiem, że już było na ten temat, ale sejwa przed końcem robić po tych dwóch gagatkach w Azuli, czy to jeszcze później ? :hmm: Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 041 Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Teraz, cotek napisał: Wiem, że już było na ten temat, ale sejwa przed końcem robić po tych dwóch gagatkach w Azuli, czy to jeszcze później ? :hmm: Po final bossie mozesz zrobic nawet bez triggerowania endingu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Jak chcesz farmic save backupem zakonczenia to przed ostatnim Bossem o ile juz nie zalockowales Flame Ending. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 prawda ze lusats staff jest zbugowany i nie daje boostu do magii, tylko bez potrzeby wpyerdala ekstra fp ? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Daje boost ale to nawet chyba 10% nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Andżej 2 268 Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 czyli w sumie lepiej z regalem smigac. a czy lusat daje boosta do magicznych ash of war jak jest trzymany w off hand ? i czy daje fp penalty jak trzymam go w lewej rece a w prawej mam moj estoc i napyerdalam nim hoarfrost stomp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Ktoś tu pisał wcześniej, że nie ma zagadek jak w Zeldzie. Zapraszam do Auriza Side Tomb koło wejścia do stolicy albo sam dungeon wewnątrz kanałów. Dla takich momentów nabijam godziny w tej gierce Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 620 Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 46 minut temu, wet_willy napisał: Jak chcesz farmic save backupem zakonczenia to przed ostatnim Bossem o ile juz nie zalockowales Flame Ending. A czym triggeruje Flame Ending ? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Spoiler Jak dasz sie zlapac ognistej lapie na samym dnie kanalow w stolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 041 Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 (edytowane) Da się je odkręcić questem millicent, który można zrobić nawet po final bossie więc kein problem, więc robisz backup, robisz frenzied flame, wczytujesz, robisz questa by odkrecic i potem 2 kolejne Edytowane 14 Marca 2022 przez Soban 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 620 Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 https://9gag.com/gag/a41n1y6 śmiało jak coś, do pośmiania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 825 Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Niektórzy już skończyli, a ja mapy nie mam ani summona Zamek za trudny z 19 lvl. Tego na wejściu strażnika lasu czy jakoś tak tez nie idzie pokonać. Ktos pisał ze najazdów nie ma, już wpadają zjeby. Cytuj Odnośnik do komentarza
japco 275 Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 17 minut temu, iluck85 napisał: Niektórzy już skończyli, a ja mapy nie mam ani summona Zamek za trudny z 19 lvl. Tego na wejściu strażnika lasu czy jakoś tak tez nie idzie pokonać. Ktos pisał ze najazdów nie ma, już wpadają zjeby. No ten zamek to jest przeginka, ja się w końcu wkurwiłem, odpaliłem kamyczkowy guide, dopakowałem broń do +9 i jest wpytę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Jaka przeginka? Co jest trudnego w Stormveil Castle, oprócz rycerzy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Więcej rycerzy. I to tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 14 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2022 Malenia padła, to chyba najtrudniejszy Boss w grze.Praktycznie mam już zrobione ile się dało.Ashe wszystkie, magia tez.Została 1 unikalna bron i 1 talizman.Wszystko to dostanę przy endingu w który celuję.Robiąc clean up itd ile rzeczy nowych odkryłem to głowa mała.Jak ktoś mówi że stolica przegięta to zapraszam na end game xD.No nic teraz tylko zostało story dokończyć od poziomu kuźni gigantów140lev 120hRozmach tej gry jest niesamowity .Nie dziwię się że niektórym nie podeszla ta gra albo ich zmęczyła.Soulsy miały duże replay ability, tak gra pod kątem buildow i ilosci eq to potwór no ale czy drogi raz przysiade kiedyś tam na kolejne 150h?( Tyle mi zejdzie do platyny bez backup save)No nie sądzę.A z 2 strony grać po łebkach w takiej grze tylko story od bossa do bossa to ja tak nie potrafię.Mimo wszystko nadal podtrzymuję zdanie że gra rewelacyjna.W tym roku nie wiem czy cokolwiek podskoczy eldenskiemu kręgowi.Ciężko może być później wrócić do takiego horizon FW.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Ja dojechałem w końcu do Mt. Gelmir, klimacik jest, nie powiem Cała ta wspinaczka na górę była piękna. Altus Plateau wyeksplorowane, bossowie badają jak muchy, przepierdolona ta Moonveil katana, chyba nie ma mocniejszej broni w grze XDDD Teraz pocisnę trochę w kierunku głównego szefa, bo mini bossowie to pionki. I katakumby und jaskinie und tunele und grobowce (te kurwy jebane rydwany!) zaczynają mnie już nudzić powtarzalnością, mieliście rację xd Oh, Elden Ring! Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Ja wczoraj bylem na szczycie caelid tower aktywowac rune po tym cwelu radahnie. Panorama fantastyczna. W dodatku wszystko ladnie, ostro wyglada. Powiem wam ze jestem zaskoczony jak to dziala na prosiaku. A co do zamku. Tez jechalem tam na samym poczatku. Jest wymagajacy ale nie jakis hardkorowy.Wazne zeby sie nie pchac na pale i nie trafic na gangbang. Doszedlem do ogniska przed glownym bossem no i ten juz raczej nie do ubicia na tym lvl. I zajalem sie eksploracja. Wrocilem za 30 leveli xD 7 godzin temu, iluck85 napisał: Niektórzy już skończyli, a ja mapy nie mam ani summona Zamek za trudny z 19 lvl. Tego na wejściu strażnika lasu czy jakoś tak tez nie idzie pokonać. Ktos pisał ze najazdów nie ma, już wpadają zjeby. Olej tego koniobijce , i tak nic z niego nie wypada przydatnego na tym etapie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 376 Opublikowano 15 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2022 Gdzie są itemy do ulepszania summonow? Nie wiem jak to możliwe ale jestem po stolicy i nie mam ani jednego itemu, a przecież nawet przypadkiem powinienem jakiś po drodze zgarnąć xd No chyba, że o czymś się nie wiem, bo w sumie olalem temat summonow kompletnie. Z raz czy dwa mi się zdarzyć ich przywołać do bossa. Te kanały faktycznie pokręcone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi