Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Przede wszystkim to, że to kolejny reskin przeciwnika :Coolface: nawet nie reskin, tylko ten sam gość, którego się spotyka w Siedzibie Bestii czy gdzieś tam. Nic mnie tak nie wkurwia w tym Eldenie jak takie rzeczy. A jeszcze użycie innego bossa w kanałach, który jest głównym typem z odłamkiem, który powinien być no, jedyny w swoim rodzaju to żenada już. To samo z Margitem

Edytowane przez cotek

Na koniu Dymi jakimiś kulami ognia, mało czasu na leczenie, night and flame odpada, bo pod górę się idzie to raz użyjesz a potem wieczna rolka. Zgnilizną go przyatakowalem i tylko połowę ściągnęło No i ciężko uciec, a konia nie można. Do bossa jak przebiegniesz obok i przejdziesz przez mgłę to mnie jego cios i tak dosięgną nie raz xd wieczorem na spokojnie go spróbuję. Olałbym go, ale za to że mnie wkuhwia muszę świnie ubić.

35 minut temu, Donatello1991 napisał:

Niech znerfiom tego chuja przed malekithem a nie. Już nie mam siły do niego.

Omiń, nie jest obowiązkowy, chociaż dropi cały zestaw pancerza. Jak wejdziesz w interakcje z mgłą to już cię ataki nie dosięgną.

A potem jak pokonasz Malekitha, to zagoń gnojka pod arenę. Nie przejdzie, bo wcześniej była tam mgła, więc będziesz mógł spokojnie go bić.

14 minut temu, devilbot napisał:

To i tak bardzo mały NERF tego sworda. I nawet jakby zabrali mimica całkiem to jest cała armia summonow które go godnie zastąpią jak np crystaline, czy ten assasin. Zawsze odwróci się uwagę bossa i można go walić w plecy czymkolwiek

Dużą aletą mimica jest to, że zużywa zdrowie a nie manę. Może i są równie dobre summony, ale mając 65 FP nie ma szans żebym przywołał takie które wymagają 100 i więcej, bez pakowania wielu leveli w Mind. :)

Edytowane przez Bigby
Ale tak to rekin tego na koniu na początku i tego pod stolicą. Gdzieś jeszcze był. Różnica ta że tamci byli jako bossowie i szybka akcja a tu jako mob i ciężko zabić. Pasek mu lipnie schodzi a mam wielki miecz na 20
Na tym etapie miałem ze 4 bronie na +25 i kilka Unikalnych+10.
Może porób poboczne aktywności.
Zwykły moobek, no ale mimica nie można użyć i ludzie płaczą xD.
Tak to jest jak się tylko liznie giereczke .
Polecam zdobyć jakieś mocne talizmany(możesz chociaż 4 nosić?)
Ja go ubilem mieczem nocy i ognia więc da się.

Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka

Ale cudownie że znerfili ten mieczyk i mimica!
Właśnie zaczynam 2 run.
I teraz rozkmina jaki build zrobić.

15 minut temu, Bigby napisał:

Dużą aletą mimica jest to, że zużywa zdrowie a nie manę. Może i są równie dobre summony, ale mając 65 FP nie ma szans żebym przywołał takie które wymagają 100 i więcej, bez pakowania wielu leveli w Mind. :)

Jest składnik do trzeciego estusa, który daje na 10-20s nieograniczone FP i można sobie wtedy za darmo najdroższego summona przyzwać. 

(Cerulean Crystal Tear + Cerulean Hidden Tear)

29 minut temu, Schranz1985 napisał:

Na tym etapie miałem ze 4 bronie na +25 i kilka Unikalnych+10.
Może porób poboczne aktywności.
Zwykły moobek, no ale mimica nie można użyć i ludzie płaczą xD.
Tak to jest jak się tylko liznie giereczke .
Polecam zdobyć jakieś mocne talizmany(możesz chociaż 4 nosić?)
Ja go ubilem mieczem nocy i ognia więc da się.

Ale cudownie że znerfili ten mieczyk i mimica!
Właśnie zaczynam 2 run.
I teraz rozkmina jaki build zrobić.

Mam 50h gry i 120lvl więc z nie takimi walczyłem. Po prostu akurat ten mi sprawia problem. Według internetu byłem praktycznie wszędzie oprócz kilku lochów i katakumb. Summony te psy czy to wilki użyłem tylko parę razy nawet nie umocnione na pierwszym poziomie. Mimica zrobiłem dwa dni temu na 6 i co z tego? Nie nabiłem bezsensownych godzin na afku. 

Tak mogę 4 nosić talizmany.

Po prostu mi sprawia problem i już. 

Po sierocie kos z bb powiedziałem sobie, że nikt nigdy nie będzie dla mnie bariera i tego leszcza też ipiehdole.

Edytowane przez Donatello1991

Też macie wrażenie że gra lepiej chodzi?
Gram z 10 min i podczas jazdy na koniu nie ma tych dlawien przy galopie obracaniu kamerą itd.
Mam wrażenie że jest sztywniutkie 60!
No ale to pogram dziś to zobaczymy.
Lecę ng+ po 2 ending.
Acha podobno spaczowali glicz pozwalający na szybki dostęp do crumbling azula, speedrunerzy płaczą.