C1REX 16 Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 3 minuty temu, Donatello1991 napisał: Niech znerfiom tego chuja przed malekithem a nie. Już nie mam siły do niego. Nie doszedłem tam jeszcze. Co w nim takiego, że nawet swoim buildem masz trudności? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 620 Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 (edytowane) Przede wszystkim to, że to kolejny reskin przeciwnika nawet nie reskin, tylko ten sam gość, którego się spotyka w Siedzibie Bestii czy gdzieś tam. Nic mnie tak nie wkurwia w tym Eldenie jak takie rzeczy. A jeszcze użycie innego bossa w kanałach, który jest głównym typem z odłamkiem, który powinien być no, jedyny w swoim rodzaju to żenada już. To samo z Margitem Edytowane 17 Marca 2022 przez cotek Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 376 Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Na koniu Dymi jakimiś kulami ognia, mało czasu na leczenie, night and flame odpada, bo pod górę się idzie to raz użyjesz a potem wieczna rolka. Zgnilizną go przyatakowalem i tylko połowę ściągnęło No i ciężko uciec, a konia nie można. Do bossa jak przebiegniesz obok i przejdziesz przez mgłę to mnie jego cios i tak dosięgną nie raz xd wieczorem na spokojnie go spróbuję. Olałbym go, ale za to że mnie wkuhwia muszę świnie ubić. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 620 Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 A to jednak o czymś innym mówimy xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 376 Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Ale tak to rekin tego na koniu na początku i tego pod stolicą. Gdzieś jeszcze był. Różnica ta że tamci byli jako bossowie i szybka akcja a tu jako mob i ciężko zabić. Pasek mu lipnie schodzi a mam wielki miecz na 20 Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 35 minut temu, Donatello1991 napisał: Niech znerfiom tego chuja przed malekithem a nie. Już nie mam siły do niego. Omiń, nie jest obowiązkowy, chociaż dropi cały zestaw pancerza. Jak wejdziesz w interakcje z mgłą to już cię ataki nie dosięgną. A potem jak pokonasz Malekitha, to zagoń gnojka pod arenę. Nie przejdzie, bo wcześniej była tam mgła, więc będziesz mógł spokojnie go bić. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Moonveil Katana dostała podobno stealth nerf w patchu. Lekko mniejszy damage i sporo mniejszy poise damage. Dopiero wieczorem będę mógł potestować. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 52 minuty temu, Donatello1991 napisał: Niech znerfiom tego chuja przed malekithem a nie. Już nie mam siły do niego. Też mnie wkurwiał, trzeba cierpliwości do niego bo ma sporo HP, musisz po prostu cały czas unikać jego ataki i po jego szarży z doskoku go walić i tak z x15 razy powtórzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 nie wiem czy bylo, ale nowy pacz bedzie "Decreased the damage of spirit summoned when using the item Mimic Tear Ash and changed the spirit’s behavior pattern" spij slodko [*] Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Ehh, chyba szykuje się respec. Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Podobno magię wzmocnili Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 To się nie nacieszę buildem, który właśnie zrobiłem xDD Wracam do Gold Halberd :P. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 620 Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Bleeda może nie zwiększyli jakoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 No i elegancko. Jechac curvy z nerfami ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 (edytowane) Może będzie większa różnorodność w PVP i coopie ogólnie, bo już rzygałem tym Sword of Night and Flame u każdego. Edytowane 17 Marca 2022 przez KrYcHu_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 To ktoś oprócz Żuroma gra na poważnie w PvP? Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Sword of Night and FLame po 1.03: As of Patch 1.03, Sword of Night and Flame's Comet Azur and Flame skills appear to have been nerfed by -30% and -22.2% respectively. Mimic Tear : Mimic tear feels like a buffs since he uses more spells then he did before Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 To i tak bardzo mały NERF tego sworda. I nawet jakby zabrali mimica całkiem to jest cała armia summonow które go godnie zastąpią jak np crystaline, czy ten assasin. Zawsze odwróci się uwagę bossa i można go walić w plecy czymkolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Moonveil już nie robi staggera tak łatwo, damage został Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 (edytowane) 14 minut temu, devilbot napisał: To i tak bardzo mały NERF tego sworda. I nawet jakby zabrali mimica całkiem to jest cała armia summonow które go godnie zastąpią jak np crystaline, czy ten assasin. Zawsze odwróci się uwagę bossa i można go walić w plecy czymkolwiek Dużą aletą mimica jest to, że zużywa zdrowie a nie manę. Może i są równie dobre summony, ale mając 65 FP nie ma szans żebym przywołał takie które wymagają 100 i więcej, bez pakowania wielu leveli w Mind. Edytowane 17 Marca 2022 przez Bigby Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Liczby nie mówią wszystkiego i podobno w zależności od statsów to ten Night and Flame traci nawet połowę mocy. Dopiero po dopakowaniu w INT lub FTH miecz nabiera część swej dawnej siły. Mam 60INT, więc sobie dziś wieczorem przetestuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Ale tak to rekin tego na koniu na początku i tego pod stolicą. Gdzieś jeszcze był. Różnica ta że tamci byli jako bossowie i szybka akcja a tu jako mob i ciężko zabić. Pasek mu lipnie schodzi a mam wielki miecz na 20Na tym etapie miałem ze 4 bronie na +25 i kilka Unikalnych+10.Może porób poboczne aktywności.Zwykły moobek, no ale mimica nie można użyć i ludzie płaczą xD.Tak to jest jak się tylko liznie giereczke .Polecam zdobyć jakieś mocne talizmany(możesz chociaż 4 nosić?)Ja go ubilem mieczem nocy i ognia więc da się.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu TapatalkaAle cudownie że znerfili ten mieczyk i mimica!Właśnie zaczynam 2 run.I teraz rozkmina jaki build zrobić.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 15 minut temu, Bigby napisał: Dużą aletą mimica jest to, że zużywa zdrowie a nie manę. Może i są równie dobre summony, ale mając 65 FP nie ma szans żebym przywołał takie które wymagają 100 i więcej, bez pakowania wielu leveli w Mind. Jest składnik do trzeciego estusa, który daje na 10-20s nieograniczone FP i można sobie wtedy za darmo najdroższego summona przyzwać. (Cerulean Crystal Tear + Cerulean Hidden Tear) Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 376 Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 (edytowane) 29 minut temu, Schranz1985 napisał: Na tym etapie miałem ze 4 bronie na +25 i kilka Unikalnych+10. Może porób poboczne aktywności. Zwykły moobek, no ale mimica nie można użyć i ludzie płaczą xD. Tak to jest jak się tylko liznie giereczke . Polecam zdobyć jakieś mocne talizmany(możesz chociaż 4 nosić?) Ja go ubilem mieczem nocy i ognia więc da się. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Ale cudownie że znerfili ten mieczyk i mimica! Właśnie zaczynam 2 run. I teraz rozkmina jaki build zrobić. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Mam 50h gry i 120lvl więc z nie takimi walczyłem. Po prostu akurat ten mi sprawia problem. Według internetu byłem praktycznie wszędzie oprócz kilku lochów i katakumb. Summony te psy czy to wilki użyłem tylko parę razy nawet nie umocnione na pierwszym poziomie. Mimica zrobiłem dwa dni temu na 6 i co z tego? Nie nabiłem bezsensownych godzin na afku. Tak mogę 4 nosić talizmany. Po prostu mi sprawia problem i już. Po sierocie kos z bb powiedziałem sobie, że nikt nigdy nie będzie dla mnie bariera i tego leszcza też ipiehdole. Edytowane 17 Marca 2022 przez Donatello1991 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 17 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2022 Też macie wrażenie że gra lepiej chodzi?Gram z 10 min i podczas jazdy na koniu nie ma tych dlawien przy galopie obracaniu kamerą itd.Mam wrażenie że jest sztywniutkie 60!No ale to pogram dziś to zobaczymy.Lecę ng+ po 2 ending.Acha podobno spaczowali glicz pozwalający na szybki dostęp do crumbling azula, speedrunerzy płaczą.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi