Koleś88 335 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 Dobra, dziś poszukam tych konwalii. Powiedzcie mi jeszcze czy warto w ogóle tego ducha Bezgłowa Lethalla „wzmacniać” czy raczej nie jest zbyt mocny? Zużywa ponad 100pkt ps, więc myślałem, że kozak. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 Moim zdaniem są lepsi i gorsi ale glownie i tak wszystko sie sprowadza do odciagniecia uwagi po prostu przeciwnika. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 Te duchy to dodatek.Jak chcesz być op i polegać że zrobi coś za ciebie to oszczędzaj na mimica lub ten black knight tishe.Ale znowu, te konwalie też można kupować jak znajdziesz odpowiednie dzwoneczki dla npc z okrągłego stołu, wiec raczej nie powinno brakować.Raczej popatrz na swój build i zastanów się co poszło nie tak że na 100 lev nie możesz tego gargulca ubić.Pomyśl jaki typ broni ci odpowiada, zobacz co masz.Jak sobie uzmysłowisz że chcesz grać np. sztyletami czy tam colossal swordem to nawet lepiej zerknąć w neta zobaczyć która broń dobra zdobyć ją, zrobić respec i cieszyć się z gry fajnym buildem.Zawsze lepiej to niż jakiś mimic i i klepanie na żyda od tyłu.Też nie wiem ile masz h i na jakim etapie gry jesteś.Bo być może dopiero wszystko przed tobą i najlepsze bronie sam znajdziesz?Przecież chociażby moonveil czy nawet ten znerfiony miecz nocy i ognia to moment sie zdobywa jak się eksploruje bo jest w dość początkowej lokacji i nie specjalnie schowany.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 Jestem w Caelid, pokonałem tych 2 bossów rycerza i lwa, przede mną zapewne Radahan czy jak mu tam Mam to ostrze Eleonory i wlasnie zastanawiam sie czy zrobic respeca pod mistycyzm i zrecznosc?! Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 Niby mozesz ale problem z tym Buildem jest taki ze nie bedzie on dobry na przeciwnikow ktorzy nie krwawia. Uniwersalna alternatywa jezeli chcesz grac pod Dex bedzie zwykly Twinblade ktory bedziesz mogl modyfikowac albo pod Keen czyli sam Dex albo Blood w razie potrzeby. Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 Mam jeszcze: Ostrze z meteorytu, Nagakibe i krwawa Uchigatane +7. Nada się coś z tego? Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 Wszystko jest fhuj dobre, sam grałem katanami.Dlatego napisałem wybierz sobię rodzaj broni najpierw.Na 100lev to powinieneś mieć kilkanaście jak nie kilkadziesiąt broni do wyboru już.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 Meteorite Ore Blade jest pod Str Uchigatane i Nagakibe mozesz zmieniac pod Dex albo Blood wiec to jest zawsze dobra opcja Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. easye 3 377 Opublikowano 20 marca 2022 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 20 marca 2022 Ja cały czas biegam z GreatSwordami, obecnie 2 maczety Radhana i jego set. Po 60h mogę już coś napisać. Pamiętacie tego gościa, co pierdolil jakieś kocopaly, ze gra nie zasługuje na 10szki, bo technicznie jest niedopracowana? Niezły denat xD a teraz na dodatek wyszedł patch, który problemy PC w 99% wyeliminował. Ta gra rozjebała wszystko co powstało do tej pory - cała masa souls’owych nowość, olbrzymi, mroczny i otwarty świat z niespotykaną dotąd swobodą ruchu, mnóstwo zjawiskowo wyglądających lokacji i przeciwników, wciągająca eksploracja, 10 klas postaci, cala masa nowych mechanik, buildow, które za każdym razem zmieniają całkowicie obraz walk, do tego taka skala wszystkiego, że spokojnie mogliby zrobić z tego 4 cześći gry! Czapki z głów! Nie wiem, jak niektórzy z Was moga kończyć ja w 60h, ja mam tyle na liczniku i przynajmniej z 8 czesci mapy do odkrycia, a i tam gdzie bylem pewnie nie jedna rzecz przegapiłem, bo ciągle gdzieś się wraca i odkrywa coś nowego! Dla mnie jedna z najlepszych gier życia - 11/10! Śmiesznie wygląda jak ludzie na forum wolą grać w jakies typicale od Sony, kolejna cześć nudnych dinozaurów, czy qrwa Elexy, gdy wyszedł najlepszy RPG od lat. Nawet mi was nie żal! 5 7 Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 Godzinę temu, Dr.Czekolada napisał: Niezły zboczuch taka postac stworzyc i grac Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 19 minut temu, easye napisał: Śmiesznie wygląda jak ludzie na forum wolą grać w jakies typicale od Sony, kolejna cześć nudnych dinozaurów, czy qrwa Elexy, gdy wyszedł najlepszy RPG od lat. Nawet mi was nie żal! Wiesz nie każdemu ta gra „leży” i to rozumiem. Odbiłem się od skyrima i ff7 i nawet nie próbuje w to grać. Soulsy tez nie są dla każdego po prostu. Inna sprawa ze np bzduras widzę ze tez po pocxatkwych zachwytach się chyba odbił. Cytuj
iluck85 2 925 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 Mam w dupie yt, poradniki, wiki, robienie builidow i innych bzdur. Chodzilem po swojemu, jak dostawałem manto szedłem gdzieś indziej. Ogólnie wziąłem się za czesz wschodnia, pierw wschodnie południe, teraz robię prawy narożnik mapy. Jak przejdę po swojemu, to potem mogę rzucić okiem na dobry set żeby zaliczyć na szybko drugie przejście i zobaczyć coś co pominąłem. A jak ktoś gra wg zestawu z neta, cudawianki z savem z chmury i na końcu nazywa się fanem soulsow żeby mieć platynę za 1 podejściem- to nie wiem. 3 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 Dobra zabrali easy mode Macie super easy mode XD Cytuj
Bigby 4 742 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 Pierwszy dzień po przejściu ER i nie przychodzą mi do głowy inne gry, które chciałbym zacząć. Nawet do Horizona nie chce zbytnio wracać. 2 Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 No u mnie leży horizon w folii.Zawsze tak mam po wybitnych gierkach że taka pustka nastaje i inne giereczki nie cieszą.Trzeba przeczekać.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 Ja tak mialem po Wiedzminie... chyba tylko Yakuza i Persona byly dobrymi grami przez dlugi okres czasu. Cytuj
bartiz 1 619 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 Mi jeszcze troche zostało do przejścia, ale już powoli czuję tą pustkę. Na szczęście mam do nadrobienia Cyberpunka a po trialu zapowiada się bardzo dobrze. 1 Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 Ja po Dark Souls1 i wyrwanych kilku tygodniach z życia sprzedałem konsolę i rzuciłem granie na kilka lat. Żadne giereczki nie były godne porównania do tego dzieła i nic już nie dawało frajdy. Nie wiem co się będzie działo po Elden Ring. Cytuj
balon 5 343 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 2 godziny temu, Bigby napisał: Pierwszy dzień po przejściu ER i nie przychodzą mi do głowy inne gry, które chciałbym zacząć. Nawet do Horizona nie chce zbytnio wracać. W takich sytuacjach koniecznie, coś totalnie z innego gatunku, nie open World i najlepiej z innego ujęcia kamery. Też po pięknych i długich grach (serialach, książkach), czasami tak mam. Ostatni raz chyba po RDR2, a przedtem po Wieśku 3, tak jak Pan w_w pisał. Cytuj
Szermac 2 745 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 Mi został ostatni bossiak, ale to jutro. Ogólnie przez pierwsze 30 godzin było mega, szczena na podłodze co chwilę, potem IMO już siada i wywala się na tą szczękę xD Jak dla mnie nie jest to najlepsza gra FromSoftware i czekam dalej na coś co pobije Bloodbornika w takim rozumieniu całościowym. I tak ogólnie to się zawiodłem, nie poczochrało tak, żebym miał WOW i jakoś przeżywał tę grę jak podczas poprzednich ich giereczek. Kiedyś wrócę może po pucharki zaległe i jakieś przejście Astrologiem. Czas pograć w jakieś piękne liniowe gry Cytuj
20inchDT 3 361 Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 @Bzduras bedziesz przechodzil wszystkie gierki from po er czy jednak zmieniłeś zdanie? xd Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 20 marca 2022 Opublikowano 20 marca 2022 Czy Malenia to najbardziej tani boss w serii? Tego potrójnego combo da się w jakiś sposób uniknąć? Jeszcze się szmata leczy xdddddddd Orphan of Kos pokonałem samemu, bo był uczciwy, agresywny, pojebany, ale uczciwy. A ta dziwka? Jeśli pod bossa musisz zrobić respec i wybrać konkretny build, to jest zbalansowany w chuj. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi