Opublikowano 21 marca 20223 l Mimic, twoj chlopek z tarcza i rivers of blood katana wymaksowana plus build pod bleeda dex/arc, 3 minuty i po walce. Musisz tylko zaspamowac ją L2 i na poczatku drugiej fazy przytrzymac tarcze.
Opublikowano 21 marca 20223 l Nie chce mi się już pod nią robić respeca. Co potwierdza moją tezę. Za dużo mam gier do ogrania, żeby tracić czas na takie coś.
Opublikowano 21 marca 20223 l Dzisiaj męczyłem się solo z bossem "Commander Niall". W ramach oszczędności gdyż nowy pad trochę kosztuje, postanowiłem nie rzucać nim o ścianę i zaprosić do pomocy randoma. Gość wszedł ze mną do środka i w 5 sekund ściągnął bossa do zera Comet Azurem. Generalnie jak ktoś chce przechodzić grę z łapami w kieszeniach to tylko magika. Jak coś to aktualnie mam 90 lv i raczej trzeba podbić . Edytowane 21 marca 20223 l przez anarom_pl
Opublikowano 21 marca 20223 l Przecez w drugiej fazie to jej sie zabiera ponad 1/4 zycia zanim walka sie zacznie. Niech znerfia ten zasrany Bleed bo to nawet smieszne nie jest xD
Opublikowano 21 marca 20223 l Tak, tak, tylko ty jej zabierasz pięściami 1/4 życia jak się zaczyna druga faza, wszyscy inni są po prostu słabi i nie potrafio w gierki.
Opublikowano 21 marca 20223 l 3 minuty temu, Rozi napisał: I tak zrobiłem, szkoda sobie psuć przyjemność ze świetnej gry. Na jakim poziomie do niej podchodziłeś?
Opublikowano 21 marca 20223 l 23 minuty temu, Rozi napisał: Dobra, nie mam na to siły. Druga faza - taki sam health bar, leczenie, scarlet rot, pozdro, najbardziej zjebany i najgorszy boss w serii, aż mam niesmak. Tak zjebać end game, aż DS2 mam przed oczami. Ale skończ już marudzić,weź się za jaja i ją zrób po męsku. A nie żalisz się od kilku stron meh. Edytowane 21 marca 20223 l przez Szajka
Opublikowano 21 marca 20223 l 165 chyba, coś takiego, już grę usunąłem, to nie powiem dokładnie. Moonveil +10, Uchigatana Blood +25, Dex na 40, Int na 65 z włączoną runą Godricka, Vigor 52. Teraz, Szajka napisał: Ale skończ już marudzić,weź się za jaja i ją zrób po męsku. A nie żalisz się od kilku stron mej. Ty chyba nie wiesz o czym mówisz. Z resztą dojdziesz, to zobaczysz
Opublikowano 21 marca 20223 l Teraz, Rozi napisał: 165 chyba, coś takiego, już grę usunąłem, to nie powiem dokładnie. Moonveil +10, Uchigatana Blood +25, Dex na 40, Int na 65 z włączoną runą Godricka, Vigor 52. Chciałem napisać, że może za niski, ale u mnie to było coś pomiędzy 145 a 150, INT 60, Vigor 48 + tarcza i Moonlight +10 z atakiem 800, który potrafił tak z 2 razy na każdą fazę ją staggerować i dać okazję na krytyka.
Opublikowano 21 marca 20223 l @Rozi może tak być jak mówisz kolego. Ale cierpliwy i kamień ugotuje,więc wiem,że finalnie i tak padnie. Choćbym miał 50 lvl wbić pod to.
Opublikowano 21 marca 20223 l 5 minut temu, mozi napisał: Zaraz wpadną orły że zrobili ja w majtach na 80 :> Byli trudni bossowie w Soulsach, ale byli trudni sprawiedliwie, z każdej porażki wynosiłeś coś nowego, wiedziałeś jak reagować na każdy ruch. A tutaj? A chuj, zrobi se to combo trzy razy pod rząd, a chuj, w trakcie komba zmieni sobie nagle cel. A jak masz greatswordy i zacznie robić to w trakcie machnięcia, to kaplica, nie uciekniesz i padasz. Robienie KONKRETNEGO buildu pod bossa, jest tanie i jest oznaką braku balansu. A jakby respeca nie było, to co wtedy? Niech robi ten pojebany ruch, ale niech jej odejmą to leczenie po każdym zadanym ciosie. A i jeszcze pytanie? Pokonaliście ją przed, czy po patchu 1.03?
Opublikowano 21 marca 20223 l No jest bardzo trudna ale można się nauczyć jak każdego bossa. Fakt, że trochę przy zabiciu jej pomaga szczęście w drugiej fazie.
Opublikowano 21 marca 20223 l @RoziRozumiem Cię chociaż jeszcze tam nie dotarłem i pewnie odpuszczę jak midira za 1 przejściem.
Opublikowano 21 marca 20223 l Teraz, devilbot napisał: No jest bardzo trudna ale można się nauczyć jak każdego bossa. Jak możesz nauczyć się rng? Nie możesz. Musisz mieć po prostu szczęście.
Opublikowano 21 marca 20223 l no to w sumie hujowe jest żeby pod konkretnego bossa trzeba było robić respec
Opublikowano 21 marca 20223 l Taki Elden Beast wydaje mi się nieco bardziej przegięty i niesprawiedliwy.
Opublikowano 21 marca 20223 l Ale @Rozi - co masz problem wezwać kogoś do pomocy w coop? Dla pewności dodam, że nie mam na myśli mimica, tylko normalnego gracza online. Skoro masz zły RNG, to Twój mimic go pewnie też kopiuje i też ma pecha. Inny gracz może mieć lepszy RNG i uda się babę zabić. Użyj dobrej runy do HP, zrób sobie leki na szkarłatną gnide, weź jakaś dobrą tarczę w dwie ręce , skill na tarcze i może uda się przeżyć. Jeśli zabija cię po 3 atakach, to mając 10 estusów wytrzymasz przynajmniej 20 ataków. Potem wezwij dwóch pomocników. Najlepszy RNG mają te golasy z pałką. Jak już zabiją babę, to wyślij na priva podziękowanie i pogratuluj fuksa, że Boss z żadnym atakiem ich nie trafił i sam też byś dał radę, ale od dwóch dni RNG masz słabe.
Opublikowano 21 marca 20223 l Ogólnie tu jest dużo przegiętych i niesprawiedliwych bossów. A taka Malenia to chyba do Sekiro miała trafić, ale im się do Eldena wrzuciła. Tam przynajmniej dałoby się zablokować te pojebane ruchy. Mówię, end game, lokacje, przeciwnicy, bossowie - taniocha w chuj, robione na siłę. Edit: co ty Cirex dupisz za przeproszeniem? Tarcza nic nie daje, bo ona się leczy atakując tarcze, rozumiesz? Przyzywałem kooperatora i ginęliśmy tak samo.
Opublikowano 21 marca 20223 l Robic zrespec xD Gra skonczona jedna postac na 80 zycie jest nie fair xD Rozi sie pewnie do dzisiaj do tylu rolluje
Opublikowano 21 marca 20223 l @C1REX ale wiesz ze gdzieś mi się obiło ze ona się leczy jak blokujesz?
Opublikowano 21 marca 20223 l Trudno zapamiętamy użytkownika Rozi jako tego który nie przeszedł Malenii. Pewnie zostanie to wyciągnięte z szafy za 7 lat przy premierze dark souls 4.