Gość Rozi Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Nie przeproszę, nadal to najgorszy boss w serii Piękne lore, piękna arena, piękny moveset, ale z tym leczeniem jest przegięta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 No ja ja rozwaliłem chyba za 3 czy 4 podejściem.Mimic plus miecz nocy i ognia przed nerfem -ez win.2 faza albo łatwiejsza albo farta miałem ale za 1 razem poszła.W ogóle jak ktoś chcę sprawdzić się na prawdę w Eldenku to polecam zrobić ng+ .Tam kilku ostatnich bossów to jest tru weryfikacja wg mnie.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu TapatalkaTo teraz powtórz to w gaciach i bez mimica xD.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Bigby 4 742 Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 15 minut temu, Rozi napisał: Nie przeproszę, nadal to najgorszy boss w serii Piękne lore, piękna arena, piękny moveset, ale z tym leczeniem jest przegięta. Może nie najgorszy boss, ale u mnie podobnie krew napsuła ta oto dama: Dobrze, że Malenia nie ma trzeciej fazy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Schranz1985 673 Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Szczerze mówiąc to bałem się nawet sprawdzić jak ta walka wygląda na ng++ .Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 No i najs, wszyscy bossowie do trofów wpadli, zostało jedno zakończenie do zrobienia i platyna, ale NG+ póki co odpuszczę, może kiedyś. Ale mi ciężar spadł z serca, jebana Malenia XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Ja sobie na koncowke zrobilem znow zmiane builda i smigam teraz z uchigatana i rivers of blood. byly dzisiaj ze trzy podejscia do elden beast, ale wroce jutro. za pierwszym razem zostalo mu z pol centymetra. dwie kolejne proby gorzej, te jego AOE jeszcze nie rozkminilem jak omijac chyba. plus spamuje je,bany momentami tymi czarami. jutro na swiezo powinien pasc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Elden Beast drugi najtrudniejszy i najtańszy kurw w tej grze dla mnie, jeszcze jakby był sam, a nie po Elektryku, to git Hah kurwa, robiliśmy teraz Godfreya i wpadł w łańcuch tych tąpnięćnogą - nie mogliśmy się podnieść z ziemii, a jak się udawało uniknąć, to robił to non stop, bez ani jednego okienka do leczenia, czy ataku. Mówiłem już coś o zjebanym i tanim end game? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 407 Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Oj Caelid przy tym mega dużym dzbanie który pilnuje wejścia do jakiegoś koloseum czy czegoś podobnego,trzeba stoczyć walkę z 3 fantomami i jebaniutcy mnie jada srogo. Jeden gagatek z dwoma wielkimi młotami się zrespil i mnie na strzała wziął . A to był ostatni z nich. Najlepsze jest to,że za każdym podejściem są inne te fantomy. Nic to fajkę w płuco,załyczę porządnie Namysłowa i jadę z kvrwami Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 376 Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Pierdo... tego elden beast. Nie dość że tej kuhwie mało pasek schodzi to trzeba biegać za nim cały czas. Oczywiście najpierw trzeba pokonać wcześniejszego kundla. A eBay to Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 407 Opublikowano 21 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 (edytowane) Dobra rozjechani. Ten dzban mi dał jakiś Item,ale wrota do budowli za nim zamknięte są. Da się do tam wejść jakoś czy lipa? Edytowane 22 Marca 2022 przez Szajka Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Mogli by buffa dać innym tarczom, bo wszyscy biegamy z tą samą od pierwszego żołnierza. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Buckler>Inne Tarcze @Szajka Nie da sie tam wejsc ktos wall hackowal to sa tam takie Areny cos ala Koloseum pewnie DLC. A przedmiot to najlepszy Talizman to podnoszenia Equip Load. Rozi pewnie z 2kg zrzucil monkey rollujac na pale na 170 lvl. GRATULACJE!!! I niech oni powaznie ten Bleed wypierdola z tej gry Invade teraz robic jakims normalnym buildem to jest dramat. 3v1 i Bleed nabijajacy sie nawet jak cie typy nie trafiaja -_- 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 407 Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 @wet_willy tiaa połapałem się,miałem talizman zwiększający equip load,ale ten daje większego boosta. Margot padł za pierwszym razem ... z dwoma sumonami . Ale czułem,że sam bym go porobił, mam 131 lvl i dobry DMG mu zadawałem, jeden sumon padł w 10 sek,więc de facto we dwóch go zrobiliśmy. Jutro wybieram się na te wzgórza za stolica,a potem będę lustrował zwiedzione rejony by się upewnić,że nie przeoczyłem czegoś(jest taki jeden grobowiec obok stolicy z rydwanem),a to więcej niż pewne. Może potem sięgnę do Wiki/youtuba. No i w invade się nadal bawię i nie znudziło mi się. W mojej ocenie najlepsza gra ostatnich lat,aczkolwiek warte zaznaczenia jest iż jestem fanem gier From Software. Nie żałuję ani złocisza wydanego na ten tytuł Cytuj Odnośnik do komentarza
RIfuk 71 Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 (edytowane) 6 godzin temu, C1REX napisał: Mogli by buffa dać innym tarczom, bo wszyscy biegamy z tą samą od pierwszego żołnierza. A myślałem że może źle odczytuje jakieś statystyki bo mam 70 LVL i też noszę pierwszą znalezioną tarczę w grze Edytowane 22 Marca 2022 przez RIfuk Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 To ja jestem jeszcze lepszy, pierwsza tarcza i pierwszy miecz ktory kupilem w grze(wielki miecz rycerski czy jakos tak) xd Ale porobiony +23 plus popioł bleeding, talizmany, runa i set radhana narazie starczaja Zreszta tarczy praktycznie nie uzywam. Trzymam udzwig na srednim poziomie i rolluje. Wile dwuracz miecza trzymac i zwiekszyc dmg 8 godzin temu, Bigby napisał: Może nie najgorszy boss, ale u mnie podobnie krew napsuła ta oto dama: Dobrze, że Malenia nie ma trzeciej fazy. To ta mrozna pipka z dlc ds3? Fajna walka. I summonow nie bylo i sie nie przeleveowywalo. To byli czasy. Pierwsza i druga faza do nauczenia, w trzeciej to juz trzeba isc na calosc i miec szczescie xd Szczerze to ja najbardziej zapamietalem walki z namelessem i kosem. Z kosem to samo, ostatnia faza to jakis berserk No i z dlc ds2 ostatni boss , król czegostam, kosci sloniowej. Tez niezly gagatek. 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Tak dygałem Radahna a wczoraj padł za 1 podejściem. Chociaż czytałem, że chyba znerfili go, więc pewnie miałem dużo łatwiej. Teraz powinienem zając się tym questem Ranni czy on sam leci razem z fabułą? Cytuj Odnośnik do komentarza
C1REX 16 Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 2 minuty temu, Koleś88 napisał: Tak dygałem Radahna a wczoraj padł za 1 podejściem. Chociaż czytałem, że chyba znerfili go, więc pewnie miałem dużo łatwiej. Teraz powinienem zając się tym questem Ranni czy on sam leci razem z fabułą? Wielu ludzi ma z nim problem, bo ma mało zainwestowane w HP (wielki błąd) i wszystko bierze ich na hita. Jak ktoś tak gra, to wcale nie potrzebuję estusów na walkę, może walkę nago zrobić i nagrać filmik na YT z no hit Boss fight. Cytuj Odnośnik do komentarza
devilbot 3 681 Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 On został strasznie z nerfiony w dodatku każdy z nas walczył z nim na innym levelu więc wiadomo że jeden się męczył a drugi skosił za pierwszym razem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Strasznie znerfiony? Chyba tylko one shotujące meteoryty mu znerfili. Cytuj Odnośnik do komentarza
20inchDT 3 361 Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Szkoda, Melanię Trump mogliby znerfić Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Szkoda tylko ze większość go doyechala przed patchem Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 tak to sie gra po premierze. to co za mna to ulatwili a to co przede mna to oslabili mimica Cytuj Odnośnik do komentarza
Koleś88 335 Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Szkoda tylko ze większość go doyechala przed patchemCzemu szkoda? Większa satysfakcja chyba Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 Marca 2022 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi