kanabis 22 475 Opublikowano 25 marca 2022 Opublikowano 25 marca 2022 Dobra wlazlem nie zauwazylem ze po tym skrzydelku wielkiego smoka mozna sie wdrapac xd I tych schodow nie widzialem. Myslalem ze tylko przez odkryta studzienkie mozna wejsc. Ehh. To z podniecenia ze koncze No z poltorej godzinki zmarnowane Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 25 marca 2022 Opublikowano 25 marca 2022 No ale ta druga faza Godfreya z tym wwe co chwila to tez taka delikatnie nie za uprzejma. Chyba pojdzie mimic do akcji, Cytuj
Koleś88 335 Opublikowano 25 marca 2022 Opublikowano 25 marca 2022 Ja nie mogę pokonac Starfall Beast na tej górze. Co za chuyostwo. Z 15x już chyba podchodziłem. Jak zbiłem jej cały pasek ale oczywiście zginąłem pierwszy, za drugim razem net mi (pipi)nął na minutę jak już dobrze szło i mnie rozłączyło, następne próby były już gorsze. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 25 marca 2022 Opublikowano 25 marca 2022 Dobra obylo sie bez mimica. Dziad. To teraz chyba ten backup trzeba zrobic zeby zakonczenia wbic Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 25 marca 2022 Opublikowano 25 marca 2022 @kanabis - backup sejwa możesz zrobić po pokonaniu bossa. Możesz też zdecydować się nie kończyć gry i przyfarmić 100 leveli przy użyciu nowej broni. Cytuj
michu86- 394 Opublikowano 25 marca 2022 Opublikowano 25 marca 2022 9 godzin temu, sajmon34 napisał: W Caelid jest miejscowka z olbrzymim dzbanem, gdzie mozna przyzwac 3 czerwone fantomy i z nimi walczyc. Cos jest za to? Wszystkich 3 pod rzad trzeba wyciac? Pokonalem 1 ale drugi mnie sponiewieral. Nie wiem czy jest sens tam marnowac czas. Opłaca się, dobry talizman w nagrodę do udźwigu. Te fantomy można łatwo cheesowac żeby pospadały próbując Cie uderzyć Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 25 marca 2022 Opublikowano 25 marca 2022 Ludzie testują bronie i jest naprawdę sporo bardzo kozackich opcji. Tu jest przykładowych kilka, ale tego jest sporo, sporo więcej. Ja ciągle jeszcze biegam z Night and Flame, ale powoli przygotowuję się do zmiany. BTW: Czym pokonaliście ostatnich bossów i Malenię? A jeśli kilka razy, to czym najłatwiej wam poszło? Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 25 marca 2022 Opublikowano 25 marca 2022 (edytowane) Bluźniercze ostrze po prochach z rykarda. Z ciekawości zacząłem ng+ bo kiedyś ogram i tak ponownie i ten rycerz na początku padł na plaskacza. Edytowane 25 marca 2022 przez Donatello1991 Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 25 marca 2022 Opublikowano 25 marca 2022 Ja malenie wielkim mieczem rycerskim +25 z zalozonym bleedingiem z prochow a elden beasta z prochami ustawiinymi na skalowanie str/dex Przy drugim przejsciu sie pobawie czyms innym. Pewnie jakies katanki. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 25 marca 2022 Opublikowano 25 marca 2022 Na zagranicznych forach ludzie dyskutują, czy VGR jest najważniejszym statsem. Sam myślałem, że 40 to jest wysoko i logiczny max. @wet_willy sugeruje 60 i teraz z perspektywy czasu też się z tym zgadzam. Warto celować w 60. Przy wysokim VGR można nawet przeżyć przejechanie rydwanem. Tym bardziej przeżyć atak bossa, wypić jedną z czternastu flaszek i mu oddać. 40 to jest chyba minimum do endgame. Dla zobrazownia 10 VGR - 414 HP 20 VGR - 652 HP 30 VGR - 994 HP 40 VGR - 1450 HP 50 VGR - 1704 HP 60 VGR - 1900 HP 99 VGR - 2100 HP Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 26 marca 2022 Opublikowano 26 marca 2022 Ale co ty Cirex myslales ze ja cie z tym 60 Vigoru klamie? Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 26 marca 2022 Opublikowano 26 marca 2022 Godzinę temu, wet_willy napisał: Ale co ty Cirex myslales ze ja cie z tym 60 Vigoru klamie? Myślałem, że 60 to typowo pod pvp tylko i do pve można lepiej wydać punkty. Teraz myślę, że niemal każdy build do pve powinien celować w 60 VGR. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 26 marca 2022 Opublikowano 26 marca 2022 Ja miałem 56 na koniec i myślałem, że to ciut mało, a o mówić o 40 xd Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 26 marca 2022 Opublikowano 26 marca 2022 19 godzin temu, kanabis napisał: Nie no zaraz mnie jakas marikanska kurwica strzeli jak ja mam wyjsc na zewnatrz do tej stolicy jebanej. Kręce sie w tych kanalach, katakumby bossa przeszedlem i chuj. Boże Przecież widną się tam jedzie. Trzeba znaleźć dwie połówki medalionu, bardzo łatwo. Włącz byle film na YT. E: Wyjść a nie wejść. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 26 marca 2022 Opublikowano 26 marca 2022 O co innego mi chodzilo. Jak mnie przenioslo do spopielonej stolicy to przed wejsciem byla odkryta dziura z wejsciem do kanalow. Myslalem ze trzeba tamtedy isc zeby wejsc do centrum stolicy. I sie tam troche pobłąkalem. Dopiero pozniej zauwazylem ze idac w lewo sa normalne schody. Medaliony mam bo bez nich przeciez bym nie dostal sie do regionu z malenia Juz i tak po wszystkim. Ehh to byla piękna gra. Cytuj
michu86- 394 Opublikowano 26 marca 2022 Opublikowano 26 marca 2022 14 godzin temu, C1REX napisał: Ludzie testują bronie i jest naprawdę sporo bardzo kozackich opcji. Tu jest przykładowych kilka, ale tego jest sporo, sporo więcej. Ja ciągle jeszcze biegam z Night and Flame, ale powoli przygotowuję się do zmiany. BTW: Czym pokonaliście ostatnich bossów i Malenię? A jeśli kilka razy, to czym najłatwiej wam poszło? Ja właśnie się ostatnio przerzuciłem z moonveila na wing of astel i bardzo fajnie się gra, jak nebula trafi min 3/5 wybuchami to już ładnie kosi. To jest fajne w tej grze, że jest bardzo dużo użytecznych broni, szkoda tylko, że pvp dominuje bleed. Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 26 marca 2022 Opublikowano 26 marca 2022 No Bleed to taka Scrub Meta najgorsze jest to ze sa jeszcze silniejsze rzeczy niz Rivers of Blood xD Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 26 marca 2022 Opublikowano 26 marca 2022 Bleed w pvp nie powinien brać 30% za jeden atak Wczoraj dozbierałem summony do platyny. Zaskakują mnie te statsy. Co szósta osoba zdąrzyła już zabić Malenię. Sam zrobiłęm backup przed Malenią, bo chcę na niej jeszcze potrenować i przetestować różne buildy i strategie. Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 26 marca 2022 Opublikowano 26 marca 2022 Lol wszystko wbite, czekam na platynke a tu nie wchodzi. Juz mysle ze jakis bug, sprawdzam a nie ubilem mogha xd No ale ze taka czesc ominalem to lekki szoczek bo dosc dobrze czyscilem(przy znajdzkach tylko pare ominalem bez opisu) Ale w sumie fajnie Cytuj
Czoperrr 5 134 Opublikowano 26 marca 2022 Opublikowano 26 marca 2022 Wróciłem właśnie do Redmane Castle by raz jeszcze spróbować się zmierzyć z Misbegotten Warrior i Crucible Knight a tutaj Arena otwarta, bossów nie ma, a NPC wesoło biwakują. Co jest? Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 26 marca 2022 Opublikowano 26 marca 2022 45 minut temu, Czoperrr napisał: Wróciłem właśnie do Redmane Castle by raz jeszcze spróbować się zmierzyć z Misbegotten Warrior i Crucible Knight a tutaj Arena otwarta, bossów nie ma, a NPC wesoło biwakują. Co jest? To samo miałem xd Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 26 marca 2022 Opublikowano 26 marca 2022 (edytowane) elden ring ma doslownie najgorszy quest design jaki widzialem chyba kiedykolwiek w grach open world o ile nie jakichkolwiek, chcialem zrobic questa alexandra zeby zdobyc item no to oczywiscie youtube, bo inaczej by mi to zajelo z 20 lat samemu no ale okazalo sie ze 20 godzin temu on gdzies stal po pokonaniu jakiegos bossa i trzeba bylo wtedy do niego zagadac, naciskajac Y 3 razy (koniecznie 3 razy, zeby skonczyc jego opcje dialogowe, 2 juz by nie dzialalo) i ja tego nie zrobilem. wrocilem sie do miejsca, gdzie mial byc i juz go nie ma. nigdzie go nie ma. questa nie skoncze, itema nie zdobede. jak czlowiek bez internetu mialby w takie cos 20 lat temu grac i cokolwiek odkryc samemu to ja ku.rwa nie zrozumiem. jakis chocby najskromniejszy quest log by sie przydal, cokolwiek. ch uj nawet ze gadam czasami z tymi npcami, to i tak nie wiem o co im biega. gdyby nie film na yt wyjasniajacy te historyjke w tej grze, to 99 procent graczy nawet by nie wiedziala, ze tam fabula jest. widac jak branza zeszla na dno skoro gra z animacjami z ps3, grafika z ps4, najgorszym guest designem, fabuly ktorej trzeba dopatrywac sie w odbiciu trawy, zeby czegokolwiek dowiedziec sie o swiecie - byla takim powiewem swiezosci, ze zostala okrzyknieta najlepszym open worldem wszechczasow. a tak naprawde jest druga strona extremum jaki serwuje nam od lat ubi szrot. dotarlem do farum azura i przynajmniej w kwestii open worldow to ten frankenstein nie ma podjazdu do botw. Edytowane 26 marca 2022 przez Andżej 2 1 2 Cytuj
kanabis 22 475 Opublikowano 26 marca 2022 Opublikowano 26 marca 2022 W dniu 21.01.2022 o 19:44, Andżej napisał: ja to bede cala gre spamowal beast claw, oby nie znerfili. bo nie umiem w soulsy, zawsze lamilem. w trojce to mi prawie wszystkich bossow pomocnicy internetowi poprzechodzili. pamietam jak szukalem kogos kto by mi nameless kinga przeszedl, wielu poleglo, wkoncu sie trafil taki jeden co prawie go ubil, ale zginal pod sam koniec, po czym oczywiscie ja podbieglem, zeby bossowi te 20 procent paska co mu zostalo ubic do zera ale mnie zayebal, wku rwilem sie na tego typa co mi mial go przejsc, napisalem mu pm ze your father is gay i zbanowalem. Teraz zastanowmy sie dlaczego Andżejowi sie Elden nie podoba 1 2 1 Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 26 marca 2022 Opublikowano 26 marca 2022 1 minutę temu, kanabis napisał: Teraz zastanowmy sie dlaczego Andżejowi sie Elden nie podoba Myślę, że rodzice go nie kochali. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi