Shen 9 636 Opublikowano 24 kwietnia 2022 Opublikowano 24 kwietnia 2022 Jak udało mi się wreszcie zajebac tego bossa co ją dropi, to juz jej nie potrzebowałem Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 24 kwietnia 2022 Opublikowano 24 kwietnia 2022 @ShenZastanawiam się nad katanką rivers of blood , fajnie się to prezentuje a od momentu przejścia stolicy moby jakby wskoczyły na 2-3 poziomy trudności wyżej . Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 24 kwietnia 2022 Opublikowano 24 kwietnia 2022 11 minut temu, SpacierShark123 napisał: @ShenZastanawiam się nad katanką rivers of blood , fajnie się to prezentuje a od momentu przejścia stolicy moby jakby wskoczyły na 2-3 poziomy trudności wyżej . uzyłem jej tylko na Malenii, easy mode się załącza z tą bronia, spamujesz tylko skillem i kasujesz wszystko. Jak dorzucisz jeszcze mimica to w ogole bajka Cytuj
estel 806 Opublikowano 25 kwietnia 2022 Opublikowano 25 kwietnia 2022 Możesz na zwykłej katanie tego art of war wrzucić, a samą katanę dać na bleed. Ja jakoś bardziej bym się interesował broniami, które mają unikalne skille. Cytuj
ezils 23 Opublikowano 25 kwietnia 2022 Opublikowano 25 kwietnia 2022 uzyłem jej tylko na Malenii, easy mode się załącza z tą bronia, spamujesz tylko skillem i kasujesz wszystko. Jak dorzucisz jeszcze mimica to w ogole bajka Dokładnie tak. Z rivers of blood, buildem pod Arcane jest o wiele łatwiej. Tutaj mój kill: Moja pierwsza platyna w życiu wjechała po pokonaniu Malenii. Feels good man 1 Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 25 kwietnia 2022 Opublikowano 25 kwietnia 2022 A tego całego mimica to gdzie się zdobywa? W jednej z podziemnych lokacji nawalałem się sam ze sobą, jakby z bossem, ale po tej walce summona nie otrzymałem o co się wręcz prosiło. Cytuj
ezils 23 Opublikowano 25 kwietnia 2022 Opublikowano 25 kwietnia 2022 Idź dalej. Eksploruj cały rejon, az znajdziesz pomieszczenie ze skrzynią i przeciwnikiem przed nią. Tadaaaa 1 Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 25 kwietnia 2022 Opublikowano 25 kwietnia 2022 19 minut temu, Czezare napisał: A tego całego mimica to gdzie się zdobywa? W jednej z podziemnych lokacji nawalałem się sam ze sobą, jakby z bossem, ale po tej walce summona nie otrzymałem o co się wręcz prosiło. Tam później masz ognisko niedaleko śpiewającej brunhildy gdzie możesz poskakać po gzymsach i dachach, Gdzieś tam w pewnym momencie za gargulcem na kluczyk jest skrzynia z mimikiem. 1 Cytuj
Kmiot 13 664 Opublikowano 25 kwietnia 2022 Opublikowano 25 kwietnia 2022 Warto wspomnieć, że ta okolica jest związana też z questem Ranni, więc nie tylko dla Mimica warto tam się zakręcić. A w sumie łatwo przegapić. Cytuj
genjuro 85 Opublikowano 25 kwietnia 2022 Opublikowano 25 kwietnia 2022 Po co nam dzwonek na przywolywanie duchów, jak i tak możemy je wzywać? Dostałem po jednym pokonanym bossie. Wyladowalo to w przedmiotach kluczowych dla gry Cytuj
Szermac 2 743 Opublikowano 25 kwietnia 2022 Opublikowano 25 kwietnia 2022 Może można ominąć Ranni w kaplicy na początku, która daje dzwonek i dlatego. Cytuj
mugen 1 955 Opublikowano 25 kwietnia 2022 Opublikowano 25 kwietnia 2022 (edytowane) Jeśli piszesz o czym myślę, to tylko jakiś ch*jowy skill który ciska kulkami w przeciwnika. ed. o, ten https://eldenring.wiki.fextralife.com/Wraith+Calling+Bell Edytowane 25 kwietnia 2022 przez mugen Cytuj
Hubert249 4 279 Opublikowano 25 kwietnia 2022 Opublikowano 25 kwietnia 2022 2 godziny temu, Kmiot napisał: Warto wspomnieć, że ta okolica jest związana też z questem Ranni, więc nie tylko dla Mimica warto tam się zakręcić. A w sumie łatwo przegapić. Jak większość w tej grze. Cytuj
Rash 240 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Vrr zaprdala na ps5 w eldenku już aż miło. Włączcie sobie tylko vrr w opcjach konsoli i heja. Eh szkoda że zdążyłem już przejsc wersje ps4 na ps5 Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Skad Ty juz masz obsługę VRR na PS5? Firmware update chyba ma dopiero wyjść, u mnie nie ma nic nowego. To jakos wypuszczane jest dla ograniczonego grona userow czy jak? Cytuj
Rash 240 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Nie ma żadnego firmaware. Wejdz do opcji systemu ps5, zakładka video i zobacz co tam dziś się pojawiło!! Cytuj
_Red_ 12 021 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Opublikowano 26 kwietnia 2022 U mnie nic z VRR w nazwie. Wrzucisz foto? Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Opublikowano 26 kwietnia 2022 Jest vrr w opcjach.Jaram się!Odpaliłem teraz RL w 120fps j znów czuć że jest inaczej.Masz w opcjach.Ekran i wideo.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka Cytuj
Pure Bladestone 151 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Na PS5 jest różnica grając z VRR np. w walce z Godfreyem jak ten tupie nogą to gra już nie gubi klatek. Ogólnie jest jakby płynniej, ale na polach jak jechałem na koniu to dalej nie jest idealnie, jak szarpnie obraz to aż oczy krwawią. Ta gra jest niedorobiona. Jak odpaliłem VRR to myślałem, że imput lag mi się mocno zwiększył, ale to chyba urojenia. Cytuj
Rtooj 1 620 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Wczoraj pograłem z 6 godzin, gra się wspaniale. Ciężko się oderwać, niestety to rwanie animacji dosłownie w paru momentach powodowało że w oczach mi się zakręciło i zrobiło się niedobrze, może to covid, ale niesądzę. Po wejściu do "korytarzyka" animacja się oczywiście poprawia. Raz też miałem pokaz slajdów przy wielu wrogach na ekranie. no szkoda że na PS5 tak to wygląda, pomyślę o zmianie trybu albo wersji nawet, bo graficznie gra i tak nie urywa nic. 1 Cytuj
SpacierShark123 1 506 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Tak jak pisałem zrobiłem build na Rivers of blood , tylko nie w pełni jednak darowałem sobie wszystkie przedmioty i po prostu zmieniłem zresetowałem statsy i wymieniłem broń. Jak ktoś ma problemy z grą i lubi buildy oparte na rolce a nie przyjmowaniu ciosów na klate polecam . Tak jak pisaliście z mimic tear+6 i rivers of blood +7 od momentu uwalenia Fire Golem-a poszło z górki. Przyjemny build do grania (bardzo mięsisty) w momentach gdy wchodził bleeding , życie spadało momentami bossów o 10-20% jedną kombinacją do tego mimic ściągał uwage. Ogólnie co tu dużo pisać na dzień dzisiejszy i patrząc na premiery jeszcze zapowiedziane na 2022 to dla mnie będzie GOTY . 1 Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Znalazłem tą kamienną tarczę. Fajna. Taka nie za lekka Cytuj
Alastor84 324 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Opublikowano 27 kwietnia 2022 10 godzin temu, Rtooj napisał: Wczoraj pograłem z 6 godzin, gra się wspaniale. Ciężko się oderwać, niestety to rwanie animacji dosłownie w paru momentach powodowało że w oczach mi się zakręciło i zrobiło się niedobrze, może to covid, ale niesądzę. Po wejściu do "korytarzyka" animacja się oczywiście poprawia. Raz też miałem pokaz slajdów przy wielu wrogach na ekranie. no szkoda że na PS5 tak to wygląda, pomyślę o zmianie trybu albo wersji nawet, bo graficznie gra i tak nie urywa nic. No niestety, wersja na PS5 ma trochę problemów natury technicznej. Szkoda. Nie przeszkadza to jednak "rzetelnym dziennikarzom" dawać 9 i 10 Gra bardzo fajna, wciąga jak bagno, ale ciężko przymknąć oko na problemy z płynnością animacji/doczytywaniem się otoczenia na wypasionym SSD. 1 Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Opublikowano 27 kwietnia 2022 Ja tam zadnych uciazliwych spadkow nie doswiadczylem a ponad 80h nabite na sonce Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi