SunaGuidesPL 124 Opublikowano 3 lipca 2022 Opublikowano 3 lipca 2022 Szczegółowy poradnik dla Rycerza Tygla. Bez obrażeń, bez magii, bez przedmiotów. Postać z niskim level(em), bez odbić. Mam nadzieję, że komuś to pomoże. Powodzenia 2 Cytuj
D.B. Cooper 3 066 Opublikowano 4 lipca 2022 Opublikowano 4 lipca 2022 Panowie zaczynam. Czy wybór postaci ma duże znaczenie? Wszystkie Soulsy przechodziłem miecz+tarcza, bez magii. Tu też bym tak chciał. Dobry pomysł czy chujowy? Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 4 lipca 2022 Opublikowano 4 lipca 2022 9 minut temu, D.B. Cooper napisał: Panowie zaczynam. Czy wybór postaci ma duże znaczenie? Wszystkie Soulsy przechodziłem miecz+tarcza, bez magii. Tu też bym tak chciał. Dobry pomysł czy chujowy? Dobry miecz z dobrym specjalem + ciężka tarcza bardzo dobrze się moim zdaniem sprawdza. Warto też od samego początku iść w wigor i celować w 60. Cytuj
Czezare 1 450 Opublikowano 4 lipca 2022 Opublikowano 4 lipca 2022 Panowie zaczynam. Czy wybór postaci ma duże znaczenie? Wszystkie Soulsy przechodziłem miecz+tarcza, bez magii. Tu też bym tak chciał. Dobry pomysł czy (pipi)owy?Znakomity. Cytuj
Plugawy 3 685 Opublikowano 7 lipca 2022 Opublikowano 7 lipca 2022 Run numena i run bohatera są do czegoś potrzebne czy po prostu dają dużo runów? Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 7 lipca 2022 Opublikowano 7 lipca 2022 Do użycia/sprzedania w celu pozyskania run. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 7 lipca 2022 Opublikowano 7 lipca 2022 I tu powiem, że runy lepiej sprzedawać, niż je użyć. Sprzedawanie jest znacznie szybsze i wiadomo dokładnie ile za nie łącznie exp będzie. 1 Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 7 lipca 2022 Opublikowano 7 lipca 2022 26 minut temu, C1REX napisał: I tu powiem, że runy lepiej sprzedawać, niż je użyć. Sprzedawanie jest znacznie szybsze i wiadomo dokładnie ile za nie łącznie exp będzie. Po nowym patchu już jest info ile dają run. Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 7 lipca 2022 Opublikowano 7 lipca 2022 2 minuty temu, mozi napisał: Po nowym patchu już jest info ile dają run. O, to spoko, czyli zostaje tylko problem czasu. Jak masz 10 różnych run i każda w różnych ilościach, to 10x trzeba tą animację oglądać. A w sklepie zaznaczasz co chcesz sprzedać i wszystko na raz znika i daje exp. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 7 lipca 2022 Opublikowano 7 lipca 2022 Jakieś rady na Goldskin Noble? Wkurwia mnie strasznie, nie mogę go ni chuja rozjebac Cytuj
C1REX 16 Opublikowano 7 lipca 2022 Opublikowano 7 lipca 2022 11 minut temu, Kalel napisał: Jakieś rady na Goldskin Noble? Wkurwia mnie strasznie, nie mogę go ni chuja rozjebac Ja go z tarczą robiłem i niespecjalnie mógł mi cokolwiek zrobić. Jedna z najlepszych taktyk to ich uśpić. Albo strzały nasenne, albo odpowiednia broń. Na YT znalazłem cheese na niego. Nie wiem tylko, z którą wersją masz problem, bo ten mini boss pojawia się w grze kilka razy (chudy, gruby lub oba). 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 7 lipca 2022 Opublikowano 7 lipca 2022 moment w którym ogarniałem ze mogę go parryowac był przełomowy <3 Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 14 lipca 2022 Opublikowano 14 lipca 2022 Jakby ktoś się zastanawiał to wg mnie wersja natywna na ps5 chodzi sporo gorzej niż na xsx. Większy pop-up oraz niestety częściej dropi. Loadingi po patchach są mniej więcej takie same. Nie są to dramaty na ps5 że nie da się grać ale po tylu h na obu platformach widzę od razu. Jeśli więc ktoś ma obie konsole to sugeruję wersję na xboxa. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 20 lipca 2022 Opublikowano 20 lipca 2022 https://www.dystryktzero.pl/figurka-elden-ring-s.h.-figuarts-festering-fingerprint-vyke.html Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 23 lipca 2022 Opublikowano 23 lipca 2022 Koleś pokazuje fajne detale, które zaaferowani walką raczej przegapiliśmy: 1 1 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 24 lipca 2022 Opublikowano 24 lipca 2022 Elden rozjebany i tak, no nie wiem, ostatnie 10-15 godzin to już trochę na siłe grałem. Nie jest to zła gra, ale troche ponowne użycie bossów jak i walka z niektórymi z nich (Elden Beast czy Malekith) były w choy nie fair. W skali fromesoftwareowej? Takie 7+/10, oceniam wyżej niż DkS2 ale poziom DkS3/BB to to nie jest. Cytuj
anarom_pl 120 Opublikowano 25 lipca 2022 Opublikowano 25 lipca 2022 (edytowane) Z kolei dla mnie DkS3 dużo słabsze a BB drugie miejsce. Edytowane 25 lipca 2022 przez anarom_pl Cytuj
Ukukuki 6 990 Opublikowano 25 lipca 2022 Opublikowano 25 lipca 2022 W dniu 14.07.2022 o 11:57, mozi napisał: Jakby ktoś się zastanawiał to wg mnie wersja natywna na ps5 chodzi sporo gorzej niż na xsx. Większy pop-up oraz niestety częściej dropi. Loadingi po patchach są mniej więcej takie same. Nie są to dramaty na ps5 że nie da się grać ale po tylu h na obu platformach widzę od razu. Jeśli więc ktoś ma obie konsole to sugeruję wersję na xboxa. Na samym początku premiery porzuciłem właśnie wersję PS5 bo nie trzymała klatek, widzę ,że się nic nie zmieniło przez tyle miesięcy. Cytuj
mozi 1 978 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 Jestem akurat przy Malenii i niestety potrafi dropnac tak jakoś bez powodu ze specjalnie nic się nie dzieje a tu zwalnia. Na xsx tego nie było. Ale jednak krótkie lodingi to jest fajna sprawa - nie wkurza któreś tam podeście do bossa wiec to na plus. Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 26 lipca 2022 Opublikowano 26 lipca 2022 Bloodborne>Dark Souls 3>Dark Souls 1>Demon's Souls>Elden Ring>Konami>Dark Souls 2. No nie chce wyjść inaczej xD Cytuj
Qbon 336 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Opublikowano 4 sierpnia 2022 Dla mnie też Bloodborne nr 1 z gier od From. Na drugim miejscu natomiast sam nie wiem czy Elden czy DS3, są momenty że bardziej mi się podoba ER a są takie gdzie DS3 ale ogólnie chyba jednak najnowsze ich dzieło bym postawił na 2 miejscu za Bloodborne. Największą wada Eldena jak dla mnie to straszna powtarzalność tych lokacji typu jaskinie, katakumby i powtarzalność pobocznych bossów, wiem, że nie dało się do każdego podziemia dać innego przy otwartym świecie tej skali no ale fakt jest faktem ale to takie jedyne rysy w tej grze dla mnie. Ogólnie jednak tytuł kapitalny z masą zapadających w pamięć lokacji i ciekawym lore. Cytuj
Gość Rozi Opublikowano 17 sierpnia 2022 Opublikowano 17 sierpnia 2022 Jeśli ktoś zamawiał poradniki od Future Press z Amazona, to sytuacja wygląda następująco: - vol. 1 przeniesiony na jesień, jak mieliście preorder w promocyjnej cenie, to już nie macie, bo zamówienie zostało anulowane, a zamówić znowu wersji angielskiej się nie da - vol. 2 nadal widnieje z październikową datą dostawy, ale jak wyczytałem na Redditcie, te 512 stron oznacza, że dostaniemy pół poradnika po angielsku i pół po francusku, oczywiście zawartość zduplikowana, tylko w innym języku. Z resztą sam opis na Amazonie to uwzględnia. Podsumowując - niezła chujnia. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi