Opublikowano 22 września 20222 l 6 minut temu, messer88 napisał: Chciałbym dać tej grze drugą szansę, starego sejwa to nawet nie pamiętam gdzie porzuciłem więc raczej zacząłbym od początku, co jest viable żeby nie korzystać z mimików i innych pierdół typu rotten breath tylko po bożemu przejść solo, bleed? Skill + Bleed i w Mistycyzm dla end gameu, albo strength z dwoma huge brońkami. Edytowane 22 września 20222 l przez Szermac
Opublikowano 22 września 20222 l Im dalej tym mniej mi się gra podobała, szczególnie przez otwarty świat zagracony śmieciami i lokacje copy&paste z recyklingiem bossów których design też mocno odbiegał od tych głównych. Niektórzy to wydawali się odrzutami po DS2. Bo przez pierwsze z 20parę - 30h to byłem zachwycony.
Opublikowano 22 września 20222 l Też tak miałem. Otwarty świat zabił wszystko co fajne w poprzednikach. No i kurwa obecność jedynie 9 unikalnych bossów to jest śmiech xD Z resztą bijemy się średnio(!) z każdym ponad 3 razy jeśli robimy wszystko i wszędzie. Wszystko straciło na znaczeniu i zajebistości, bez kitu, miałkie miejscówki, miałcy bossowie, Chalice dungeons wszędzie z bossem na końcu i jedną nagrodą, tak nam potrzebną że łojeju, balans poziomu trudności to żart. Tfu
Opublikowano 22 września 20222 l STR odpada nudne, myślę nad dex+int z czymś szybkim. Chociaż ciekawe po ilu h tym razem mi się odechce xd
Opublikowano 23 września 20222 l Biegam se z great epee + carian slicer I jest ok, jak jest normalna lokacja, bo mapka już nie zaskakuje i męczy pomykaniem konikiem od początku dawać koorwa remake BB
Opublikowano 23 września 20222 l 18 minut temu, messer88 napisał: dawać koorwa remake BB nie ma co czekać, dobrze wjeżdża zawsze Spoiler
Opublikowano 8 października 20222 l Czy jak dam Cursemark of death babie od przytulania w Deeproot Depths to wpłynie w jakiś sposób na inne questy które robię i w ten sposób zablokuje sobie jakieś zakończenia? wiki fextra nie daje mi odpowiedzi
Opublikowano 14 października 20222 l Teraz trzeba karmić konia marchewkami żeby miał siłę biegać i jest dostępny ogródek w którym można uprawiać warzywa z których pędzi się różne eliksiry.
Opublikowano 14 października 20222 l Godzinę temu, Rhapsody napisał: Co zmieniła wczorajsza aktualizacja ? https://en.bandainamcoent.eu/elden-ring/news/elden-ring-patch-notes-107
Opublikowano 16 października 20222 l W dniu 14.10.2022 o 20:59, messer88 napisał: OMG te kanały pod stolicą Polecam bardzo dobrze eksplorować to miejsce, bo jest dużo ukrytych i przydatnych rzeczy pod konkretne buildy, szczególnie jak latasz pod krwawienie.
Opublikowano 16 października 20222 l Znalazłem wszystko poza bossem, myślałem że za homarami będzie a tam ubisoftowe katakumby. Pominąłem jedna ścieżkę w rurze. Teraz już jestem w zimowej krainie i znowu mi się gra mniej podoba
Opublikowano 16 października 20222 l 58 minut temu, messer88 napisał: Znalazłem wszystko poza bossem, myślałem że za homarami będzie a tam ubisoftowe katakumby. Pominąłem jedna ścieżkę w rurze. Teraz już jestem w zimowej krainie i znowu mi się gra mniej podoba Boss z kanałów dropi fajny talizman dla bleed builda. No zimowa lokacja chyba najsłabsza ze wszystkich, gdzie ta reszta i tak jest słaba Ale z zimowej krainy można się dostać do IMO najfajniejszej sekretnej lokacji. Edytowane 16 października 20222 l przez Szermac
Opublikowano 16 października 20222 l No słaba dużo jeżdżenia i mało ognisk. A lokacje jak te ruiny Zamora to XD przynajmniej całość ładnie wygląda. Tak w ogóle to sporo jeszcze gry zostało?
Opublikowano 16 października 20222 l W Leyndell zabiłem wszystko, te podziemne lokacje typu Nokron i Depths też mam porobione. O to może tak, ile mi zostało w takim razie story bossów? W tym śniegu trochę dopiero pojeździłem i z nikim poważnym się nie prałem tam jeszcze. i kurde nie dziwię się że respec jest tak wcześnie bo gra po kilkudziesięciu h może zacząć nudzić
Opublikowano 16 października 20222 l Ze story bossami to może być róznie, za mało info. Z 5 albo 6 xd Edytowane 16 października 20222 l przez Szermac
Opublikowano 16 października 20222 l Nie zostało ci już tak bardzo dużo, jak jesteś w zimowej krainie, teraz tempo gry zależy od tego jak sobie poradzisz z ostatnimi bossami.
Opublikowano 16 października 20222 l Jak będą fajne zamknięte lokacje to spoko. Po prostu po zajebistej stolicy i tych wszystkich zakamarkch i sekretach nagle jebła mi ponownie w pysk chujowość tego open worlda.
Opublikowano 16 października 20222 l 2 godziny temu, messer88 napisał: Jak będą fajne zamknięte lokacje to spoko. Po prostu po zajebistej stolicy i tych wszystkich zakamarkch i sekretach nagle jebła mi ponownie w pysk chujowość tego open worlda. No w sumie będą dwie fajne zamknięte jeszcze. Z czego jedna sekretna, ale najlepsza w grze. I może być, że odczujesz od tej pory dość spory skok poziomu mobów i bossów Edytowane 16 października 20222 l przez Szermac
Opublikowano 16 października 20222 l Mi stolica nie siadła zbytnio. Podobają mi się te zamki rozsiane po mapie. Były to zawsze fajne miejscówki. Nie podoba mi się struktura otwartego świata w tej gierce ale pewnie odwrotu od tego już nie ma.
Opublikowano 16 października 20222 l ta teraz zrobiłem Castle Sol spoko był. Ale takich zameczków w formie fajnego dungeonu jest mało w porównaniu do reszty ubisoftu. 1 godzinę temu, Szermac napisał: Z czego jedna sekretna, ale najlepsza w grze. I może być, że odczujesz od tej pory dość spory skok poziomu mobów i bossów Jak się nazywa ta lokacja? Obecnie mam 120+ lvl i 40 pkt w hp więc jest spoko momentami to nawet za łatwo, w stolicy fajne bossiki ale szybko poszli. Nie wiem czy nie mam za wysokiego lvl ale nic nie farmiłem jak lamus ani nie zużyłem żadnych run poza zakupami. Brońka +9 i +23. Pamiętasz może jaki miałeś lvl na początku Consecrated snowfields?