mozi 1 977 Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Labirynt po prostu - byłem tam z 5 razy (konieczne aby dotrzeć do bossa) i dalej nie wiem jak to przejść bez problemowo. Do tego są wspaniałe pułapki (otwory w ziemi) które powodują ze musisz zasuwać od nowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 (edytowane) 12 minutes ago, standby said: Są aż takie źle? Jest tam tak trudno czy tak źle skonstruowane? Nie sa zle per se, ale jest to istny labirynt, w ktorym nie da sie nie zgubic. Pelno irytujacych przeciwnikow, ale i sporo itemkow do zebrania. Ogolnie musialem tam kilka razy wchodzic, robiac roznorakie questy i pierwsze przejscie sporo mi zajelo. Jest tam kilka skrotow, ktore warto znac i otworzyc, bo mocno ulatwiaja przejscie. Edytowane 5 Marca 2023 przez El Loco Chocko Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Bede pamiętał. Dzięki. Robię wszystko co możliwe więc na chwilę obecną jestem trochę nawet przelevelowany (mam 123 poziom w Leyndel) Więc może będzie latwiej Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 eKoledzy jest możliwy powrót do tej gry po długiej przerwie? Nie jestem jakimś wymiataczem w Soulsach (skończony jedynie Bloodborn). Grałem w okolicy premiery. Naszła mnie ochota na dalszą eksplorację tego świata, ale próg ponownego wejścia jest duży. Już pomijam poboczne questy (nie pamiętam co i jak). Mam obecnie 80 poziom i ponad 60h - granie od początku odpada. Z tego co pamiętam to ostatnio dwa gargulce mnie biły niemiłosiernie. Po takiej przerwie jestem przytłoczony - wszystkim! Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 407 Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 Bez problemu,daj sobie ze dwie godziny na odnalezienie się i będzie si 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Aleks 488 Opublikowano 5 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2023 (edytowane) Oby. Pograłem godzinę i chociaż zorientowałem się w który obszar zaatakować. Muszę jeszcze zerknąć gdzieś na klawiszologie i ważne miejsca/postacie do ulepszeń. Elden Ring pozbawiony tych wszystkich znaczników, jest katorgą dla kogoś powracającego po czasie. Ale nikt nie o obiecywał, że będzie łatwo. Edytowane 5 Marca 2023 przez Aleks 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Ta gra ma coś takiego w sobie że po 100 godz gry nie chce mi się trochę jej odpalać ale jak odpalę to wsiakam totalnie i nie potrafię odpuścić xd i zanim cokolwiek innego zacznę to muszę ją przejść Boje się tylko że zostało mi jakieś 60 godzin gry xd Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Ja mialem podobnie. Odstawilem po pierwszym przejsciu na chwile, ale co rusz jakies buildy ciekawe widzialem. Wiec wracalem i kombinowalem. Szczegolnie warto wg mnie nim sie zacznie NG zorientowac sie, co potrzebne i korzystac z faktu ze cala mapa odkryta itd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 (edytowane) Ja się powoli przygotowuje do DLC i lecę nową postacią pod siłę/wiarę. Odpalam sobie codziennie na godzinke i coś tam zrobię. Po tak długiej przerwie, odkrywanie nadal robi. Już kilka razy natknąłem się na rzeczy, których nie robiłem i nie widziałem podczas pierwszego przejścia. Mam nadzieję, że DLC będzie dowalonym legacy dungeonem, z małą ilością open-worlda, ale wątpie jednak trochę w to. Edytowane 6 Marca 2023 przez Szermac 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 407 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 W DLC chętnie bym przywitał nowy kawałek mapy wypakowany konkretnymi lokacjami, bez zbędnych jaskiń/ kopalń etc. Kilka dużych miejscówek chętnie spladruje. Niech tez jest trudno, sprzęt na pewno tez się jakiś pojawi wiec chętnie potestuje kolejne buildy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 No no właśnie, takie Limgrave z dwiema dużymi miejscówkami minimum Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Jestem raczej spokojny. Każde dlc from jest co najmniej bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 6 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2023 Jak ktoś chce farmic szybko i łatwo runy to polecam z ogniska z deeproth deeps(Root-Facing Cliffs) nałożyć skarabeusza dodającego runy, i zrobić rajd po drzewie i po planszy w zabijaniu tych posągopodobnych stworów, są banalne do pokonania a jest ich łącznie 6, że skarabeuszem kazdy daje 4200 runów, a taki rajdzik trwa na luzie poniżej dwóch minut. Można szybko zarobić na ulepszenie bronili czy na podlevelewanie postaci 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Mieliscie racje, te katakumby pod stolica sa popierdolone Cytuj Odnośnik do komentarza
tedi007 626 Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 14 godzin temu, standby napisał: Jak ktoś chce farmic szybko i łatwo runy to polecam z ogniska z deeproth deeps(Root-Facing Cliffs) nałożyć skarabeusza dodającego runy, i zrobić rajd po drzewie i po planszy w zabijaniu tych posągopodobnych stworów, są banalne do pokonania a jest ich łącznie 6, że skarabeuszem kazdy daje 4200 runów, a taki rajdzik trwa na luzie poniżej dwóch minut. Można szybko zarobić na ulepszenie bronili czy na podlevelewanie postaci Jak jakiś patch tego nie zmienił, to najlepsze miejsce na farmienie to Mohgwyn Palace i kurczak, z tego co pamiętam jeden dawał 13k run, a w minutę dało go radę pyknąć nawet 5 razy. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 https://youtu.be/5es_Gdnybz0 ranking dlc Froma, imo poprawna kolejność, dalbym podobną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 7 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 7 godzin temu, tedi007 napisał: Jak jakiś patch tego nie zmienił, to najlepsze miejsce na farmienie to Mohgwyn Palace i kurczak, z tego co pamiętam jeden dawał 13k run, a w minutę dało go radę pyknąć nawet 5 razy. Zresztą zwyczajny spacerek w dół z tego miejsca o którym mówisz z rozwalaniem tych pokrak żabowych xd potrafi też nieźle doładować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
stoodio 2 074 Opublikowano 20 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2023 Jebaniutki Tree Sentinel Reszta statsów: https://en.bandainamcoent.eu/elden-ring/news/elden-ring-stats-reveal-the-games-most-attempted-bosses-most-popular-spells-and?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=ER_Battle_Scars_1_A_20032023 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 079 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Co do nadchodzącego dlc, to większość chyba wie gdzie jest Spoiler Miquella i co się dzieje. Obrazek pokazuje go w swojej pierwotnej formie. Mam więc wrażenie, że będziemy grać w przeszłości i to my będziemy odpowiedzialni za "porwanie". Miejscem wejścia na nowy obszar wydaje mi się, że będzie kokon. Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 Jestem na mountaintop of giants i nie ukrywam że po 110 godz mam już trochę tej gry dość. Dużo mi zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 22 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 22 Marca 2023 4 minuty temu, standby napisał: Jestem na mountaintop of giants i nie ukrywam że po 110 godz mam już trochę tej gry dość. Dużo mi zostało? Końcówka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 końcówka (czyt. jakieś 15 godzin xd) Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 29 minut temu, Szermac napisał: końcówka (czyt. jakieś 15 godzin xd) No bez przesady jak już pójdzie tak jak gra prowadzi to ma jedną lokację do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 Chyba, że jeszcze nie był na drzewku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 319 Opublikowano 23 Marca 2023 Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2023 14 godzin temu, standby napisał: Jestem na mountaintop of giants i nie ukrywam że po 110 godz mam już trochę tej gry dość ja mam tyle samo na liczniku, ale odczucia na odwrót - dalej nie mogę się oderwać od tej gry. Powoli już jednak wjeżdża moralniak, że tyle innych gier czeka, a ja dalej biegam z kataną Z drugiej strony jak pomyślę, że została mi końcówka, to trochę smutek Bałem się, że odbije się od ER po kilku godzinach (mój pierwszy ss, na ogół nienawidze takich gier), a tytuł lajtowo wskakuje do osobistego top10 ever Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi