messer88 6 418 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 a po co tyle w siłę? Jak chcesz grać uchi to respec i siły tylko tyle ile wymaga, te ~10 lvli można w dex wpakować. Cytuj Odnośnik do komentarza
eloszki 109 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Ok - aż się boje to tworzyć na nowo:) - czasami przy rozdawaniu punktów siła dawała więcej niż zręczność … tak btw: arcane to mistycyzm? Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 2 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 Ja mam tak ze jak leveluje postac to patrze na statystyki. Jezeli sila podnosi mi wiecej statysty i atutow niz zrecznosc, albo wytrzymaloac to w nia pakuje. Teraz mam chyba z 34 lvl i ide dosc gladko przez gre. Pomocnika ducha mam wymaksowanego do konca wiec to tez duze ulatwienie Uzywam katany +21 z magia. Ale jak zaklinac miecze to nie wiem ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
eloszki 109 Opublikowano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Muszę chyba te duchy rozkminić. Wczoraj kolejne 5h i progresu 0,a nawet na minusie bo rozpoczynałem z jakaś ilością dusz które „przepadły” - dobrze ze teraz przez tydzień mam wymuszony wyjazd i jednocześnie może do tego wrócę ze spokojna głowa. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 8 godzin temu, MEVEK napisał: Ale jak zaklinac miecze to nie wiem ? przy ognisku lub u kowala, tylko musisz mieć do niektórych opowiednie itemy zanim będziesz mógł je wsadzić na broń Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Mówisz o tych - popiołach wojny ? 13 godzin temu, eloszki napisał: Ok - aż się boje to tworzyć na nowo:) - czasami przy rozdawaniu punktów siła dawała więcej niż zręczność … Sprawdzilem teraz swoje statystyki i mimo 2x wyższego levelu od ciebie mam dość niskie wartości imo. Może dlatego ze dużo poszło w witalność Witalność - 77 Umysł - 20 Wytrzymałość - 40 Siła - 36 Zręczność - 20 Inteligencja i reszta - 10 Cóż mogę napisać. Zwiedzaj kopalnie w obszarze. Są dość łatwo widoczne na mapie - takie małe czerwone kropki, czy kolka na mapie. Dobrze sie rozejrzyjmy. Ja dozbierałem sobie ostatnio bo na tym +12 to mi w ogóle nie szło. A jak doszedłeś juz do wzgórza 4 wież to mogę ci dać namiar na dobra miejscówkę do farmienia expa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 1 minutę temu, MEVEK napisał: Mówisz o tych - popiołach wojny ? tak ile to Ci życia dodaje z każdym kolejnym poziomem wigoru teraz, z 2 pkt? xD Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 z tego co wyczytałem to 1200/99lvl to maksymalny pasek a ja mam cos poniżej 1000 wiec możesz mieć racje (koło 4, 5 oczek w górę). Sprawdzę później. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 3 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2023 Elden niestety kładzie nacisk na buildy. Musi być jakiś pomysł bo może być trudno. Tutaj liczą się ash of war i konkretne obrażenia - ogień, mróz, krwawienie itd. Jak idziesz w sile to ciężki miecz i dużo staminy. Jak zręczność to ash pod krawienie i dobry oręż itd 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Prosze o pomoc w kwesti Kuzni Olbrzymow... Spoiler Przy ognisku dziewczyna mnie pyta czy chce przyjac grzech smiertelny? Co to oznacza ? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 przeniesie Cię do nowej lokacji Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Czyli gram dalej fabularnie. Nie odetnie mnie od zdobycia platynki, bo o to mi chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 622 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 16 minut temu, MEVEK napisał: Czyli gram dalej fabularnie. Nie odetnie mnie od zdobycia platynki, bo o to mi chodzi ? To właśnie ten moment, aby zgarnąć legendarną broń w Leyndell i dopiero przyjąć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 565 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Tak, bo jak teraz nie zbierzesz mieczyka to później dopiero na drugim przejściu gry się uda. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 5 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Caly Leyndell pogromiony ale rzeczywiscie tej legendarnej broni nie znalazlem. Byla sobie na iglicy Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Żałuj bo to naprawdę dobra broń, trochę z nią biegałem Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 6 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2023 Nie no, zaraz poleciałem po nią i juz mam w inventory. Ale z tego co zauważyłem to tylko dźga a to mnie nie leży za bardzo. Ja lubię sobie pomachać a w tej kwestii nagakiba nie ma sobie równych: zasięg i jeszcze raz A zaraz do kompletu wleci jeszcze Rivers of Blood, tylko musze podbić odpowiednia statystykę, bo jest za niska i będę rezygnował z tarczy na korzyść dwóch mieczy Ale to będzie poezja dla mych oczu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 Kochani, na miecze ktore aktualnie uzywam nie moge nakladac olejkow nadajacych konkretne wlaciwosci. Czy to przez ashes of war ? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 10 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2023 Musi być "czysta" broń bez żadnego split damage. Jak masz ashes które dają jakiś elemental skill np błyskawice albo ogień to takiej broni nie zbuffujesz olejkiem ani np inkantacją. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Malenia - przegieta walka. Ledwo dochodze do ll fazy. Musze unikac atakow i uciekac a to wszystko z pomocnikiem. Slabo cos musze pocwiczyc jej ataki. Troche to zajmie czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 622 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Ona jest Malenia, Blade of Miquella jak coś Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 1 godzinę temu, Szermac napisał: Ona jest Malenia, Blade of Miquella jak coś Da sie zdobyc tego perka, ta umiejetnosc ??? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
SebaSan1981 3 565 Opublikowano 11 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2023 Haha da się! Jak zdobedziesz mieczyk Malenii to będziesz szalał i robił kujawiaki tak jak ona 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 Narazie przyznaje ze jestem leszczem. Malenia robi za mna co chce. Ledwo czlapie do 2 fazy, gdzie reszta. Znalazlem za to fajny ash of war ze znikajacym unikiem, co pozwala mi na unikanie jej atakow prawie za kazdym razem. Niestety damage jaki jej robie moja katana jest znikomy. Wracam eksplorowac i moze konczyc gre. Po finalnym bossie do niej wroce. Teraz czuje sie bezradny Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 14 Czerwca 2023 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2023 2 faza szybka jest, bo zaczyna z 3/4hp. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi