Shen 9 610 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Goty 2024 nadchodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 306 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego niby koncowka czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 622 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego No już właśnie też widziałem z tym czerwcem, no nic. Dobrze, że w ogóle się coś ruszyło. Myślę, że to będzie przepotężny dodatek, tak się zapowiada po ostatnich leakach. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego (edytowane) 5 minut temu, Szermac napisał: No już właśnie też widziałem z tym czerwcem, no nic. Dobrze, że w ogóle się coś ruszyło. Myślę, że to będzie przepotężny dodatek, tak się zapowiada po ostatnich leakach. Czerwiec byłby ok, wystarczająco dużo czasu po innych premierach z Q1 i Q2 2024, gdzie kalendarz mocno napięty, potem będzie jak zwykle luźniej. Edytowane 21 Lutego przez KrYcHu_89 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Pierwsze przejście dlc na xboxie ulubioną postacią na NG+ , kupię też GOTY na sonkę i kiedyś się przejdzie od nowa całość, liczę że będzie ładne pudełeczko. Kolekcjonerka może być fajna ale cena już nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Po tylu latach czekania, mam nadzieje, że chociaż dostarcza jakis dobry trailer DS2 nadal top u mnie jeśli o to chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 475 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego CGI który nie ma zbyt wiele wspólnego z właściwą grą Dla mnie najlepszy The Old Hunters. Faktyczny gameplay i prezentacja nowych rzeczy, do tego ta muzyka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Od kilku lat to w tych trailerach pokazują dużo bossów no ale nie wytrzymam i obejrzę przecież. fajnie jakby wrzucili coś w stylu krótka zajawka i szczególnie pokaz nowych broniek A najbardziej jestem ciekaw finału tego dlc, bo wg mnie dodatki zawsze mają podkręconych bossów względem podstawki. Liczę na coś w stylu M i siedzenie ucząc się movesetu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 622 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego (edytowane) Ja tam jestem ciekaw, gdzie to umiejscowią, czy po prostu pododają klocki do istniejącej mapy + jakiś final dungeon, czy ogólnie to będzie zamknięte. Chociaż jak się mówiło ostatnio, to będzie jakiś alter świat, który już znamy z nowościami. Już za 5 godzin będziemy wiedzieć więcej Edytowane 21 Lutego przez Szermac Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Były ploty o podróży w czasie do momentu jak w królestwie wybuchła wojna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
standby 1 721 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 18 minut temu, messer88 napisał: Były ploty o podróży w czasie do momentu jak w królestwie wybuchła wojna. zajebisty pomysl!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego W dniu 8.01.2024 o 11:43, KrYcHu_89 napisał: Czytałem w niedzielę do obiadku leaki z tego DLC: podobno robi to w części outcourcing z Singapuru (nowe assety) Świat alternatywny "Shadow Realm", większe tereny, ale zamknięte z osobną mapką, coś jak podziemia wielkość gdzieś jak cały BB na początku chcieli zrobić 2 osobne DLC, ale poniosła ich ambicja i będzie jedno duże zmiany w CAŁEJ grze, jak w SoFS, pytanie jak to się będzie skalowało z postaciami, które już mamy, bo przecież SoFS było osobnym wydaniem... Ukryj zawartość odkopuję, zaobaczymy, czy coś się sprawdzi z leaków. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 622 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego hehe 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 38 minut temu, Szermac napisał: hehe xD 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Posiedze specjalnie dluzej w robocie aby przerwe sobie zrobic na trailerek. O mmausiu... GOTY wpadnie pieknie za regalik do kolekcji Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 319 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Jeśli to prawda, że planują fizyczne wydania, to chyba można śmiało liczyć na co najmniej kilkadziesiąt godzin nowej zawartości. No chyba, że te wydania to będzie po prostu "wersja kompletna" od razu Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego No przecież nie standalone dlc tylko klasyczne wydanie podstawka i dlc jak to mają w zwyczaju. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Nie urwało dupy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
pawelgr5 1 460 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Trailer wjechal. Premiera w czerwcu. Jaram sie troche. Cytuj Odnośnik do komentarza
Agent_Man 155 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 622 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Let's goooooo Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Czy będą katakumby i jaskinie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Ciareczki Day1 complete edition wjezdza. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 622 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Digital Soundtrack i artbook w premiumach. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego A na xboxie chuja jest a nie dlc już do zakupu. A chciałem kupić Spoiler w Turcji a gdzie Ale na sonkę wjedzie prawilnie pudełeczko GOTY. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi