KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Leaki się sprawdziły, gra będzie wielkości 2/3 podstawki . Design bossów znowu mistrzowski, jak mawia klasyk, oni znowu to zrobil:). Cytuj Odnośnik do komentarza
Beelzeboss 306 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego (edytowane) Jakby mi ktos napisał, ze to był trailer z podstawki to bym uwierzył xd Dziwna decyzja wydawac dlc do 2.5 letniej gierki (w momencie wydania dlc). Myslalem, ze moze wydadza jako standalone. Ja rezygnuje. Edytowane 21 Lutego przez Beelzeboss 10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 190 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Design nowych rzezimieszków słaby, jakby już naprawdę nie mieli pomysłów. Bez hajpu. 3 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sylvan Wielki 4 534 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Podoba mi się z tego co widziałem. Ten bossik na końcu bardzo fajny design, lew też spoko chociaż widać już tutaj recykling movesetów z innych ich gier. No to czekamy, termin uważam że spoko chyba nic innego wtedy nie powinno kolidować z tym dodatkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Cytuj Odnośnik do komentarza
Plackus 385 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Komu jeszcze zaświtało o powrót do Lands between po obejrzeniu trailerka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego https://www.eurogamer.net/elden-ring-shadow-of-the-erdtree-is-fromsoftwares-largest-expansion-ever Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Wróci się na pare dni przed dlc bo i tak trzeba sobie przypomnieć jak się w to grało. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego (edytowane) Ciekawe, co to za dodatkowy system progresji wymyślą (wspominali w wywiadzie o systemie progresji unikalnym dla DLC, ale bez szczegółów). ---- Wejście do DLC bedzie dostępne po pokonaniu Morga i Radaana. To kto wchodzi na NG++xD? Also, in order to go to the field of this DLC, you need to defeat "Morg, Lord of Blood" and "Radaan, Starbreaker". Edytowane 21 Lutego przez KrYcHu_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 622 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Ja na NG+ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Mohg to był ten przed kokonem? To chyba muszę go ubić na NG+ bo zrobiłem tylko run fabularny pod aczik. A wolę STR build na wejście w dlc. jprdl jeszcze się trzeba będzie jebać z tymi medalionami żeby tam wejść wpierw Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 622 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Ja zostawiłem sobie już tylko Radagona na NG+. Ciekawe jak ciężko będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Dużych pałek nie lubi Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 622 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Ta jest. W sumie to rozwale go już po DLC Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Prosze Was - nie ma ciezszego bossa w calym uniwesum DS od tej opcjonalnej suczki Maleni E.R bede pamietal na wieki wiekow. Nawet po reinkarnacj za 1000 lat. Ciekawej jak w tedy beda wygladaly giereczki i remeastery Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Nie pojmuję ani na jotę tych bzdur, "zbrukanie cieniem wielkiego drzewa", co to ma w ogóle znaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 259 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego No że jak padnie na ciebie cień drzewa to tak jakbyś dał się przelecieć za pieniądze. Ja nie wiem czego tu nie rozumiesz. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rtooj 1 595 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Ostry cień mgły jest gorszy niż zbrukany cień? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 21 Lutego Udostępnij Opublikowano 21 Lutego Kuźwa jak ja ubije Mogha na ng7+ żeby grać główna postacią jak przy 3 czy tam 4 przejściu mnie zeszmacili i do niego nawet nie wracałem Cytuj Odnośnik do komentarza
number_nine 1 319 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego jeszcze nigdy nie zdarzyło mi się obejrzeć kilka razy trailer gry. zbroja osrana, ten design bossów no i jak poczułem znów tą atmosferę, to ciary na plecach. kocham cie eldeniku <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Wiadomo coś czy będzie więcej mniejszych, pięknych, wypasionych i ryjących czapę zamkniętych lokacji? Trailera nie oglądam, chcę wszystko odkrywać sam. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 6 minut temu, Brolin napisał: Wiadomo coś czy będzie więcej mniejszych, pięknych, wypasionych i ryjących czapę zamkniętych lokacji? Trailera nie oglądam, chcę wszystko odkrywać sam. Sama lokacja ma być delikatnie większa od Limgrave, tyle, że bardziej skondensowana. Myślę, że możemy liczyć na mniej rozjebane rzeczy tym razem, a'la Dark Souls 3 :). No i będzie Poison Swamp xD. Cytat “It was only after creating it that I realised I really like to create poisoned swamps,” he said, stating the obvious for anyone who’s played one of his games. “And this was a little place of introspection and reflection for me. So maybe, when players reach the poisoned swamp in the DLC, they will feel a little bit of this retrospection." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Brolin 328 Opublikowano 22 Lutego Udostępnij Opublikowano 22 Lutego Taa, Poison Samp, my favourite. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi