Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Poza tym że ma być plus minus wielkości Limgrave to nic nie wiadomo. Obstawiam że będzie więcej lokacji od jaskiń copy paste. 

Gram teraz, zbieram itemki pod dlc na NG+ i głos Latenny brzmi znajomo, sprawdzam a to ta sama pani co od Shadowheart z BG3 :) 

Opublikowano (edytowane)

Oby tylko nie było dużo bossów z chorym aoe, bo już po jednym to widać mocno, ale będzie grane na okrągło w to samo :banderas:

Edytowane przez Rotevil
  • Lubię! 2
Opublikowano

Ale ta miejscówka zrobiona w Paryżu do grania dla dziennikarzy przez te 3 godziny to niezła hehe.

Opublikowano
Teraz, Donatello1991 napisał(a):

Ponoć 30 -40h. No to będzie ogień. Toż to nie dlc a osobna gra. Jestem za Goty.

Trochę chamstwo by było dla Square Enix jakby Eldena zaliczyli xD. 

100 broni, 8 klas broni, 10+ unikalnych bossów, 10 krain co ćpają w tym From xD. 

Opublikowano
2 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):

Ponoć 30 -40h. No to będzie ogień. Toż to nie dlc a osobna gra. Jestem za Goty.

Mijazajzarej twierdził, że Elden jest na 30+ godzin jak się gra "normalnie", tak tylko przypominam.

Opublikowano
9 minut temu, Bzduras napisał(a):

Elden jest na 30+ godzin jak się gra "normalnie"

fabuła to nawet kilka h bez jakiegoś speedruna jak przebiegłem dla jednego zakończenia 

U mnie w dlc pewnie siądzie z kilkadziesiąt godzin, a jak będzie mało to ma się 3 postacie. Od nowa też mnie kusi zacząć grać.

A z liczbą broni ich nieźle pojebało, i ten light greatsword, siurek stoi jaki moveset. 

Opublikowano
4 minuty temu, Donatello1991 napisał(a):

Tak nie zagłębiam się, ale o co chodzi w dlc z postacią? Można będzie grać swoją normalnie, czy tam lekko inny system wejdzie i styl gry?

Normalnie, ale będzie się zbierać powerupy mocno podnoszące statystyki w samym DLC i nie będą działać na zewnątrz, bez nich jest się mega słabym i level ma małe znaczenie w dlc. 

Opublikowano

tyle nowych broni, klas itd, a ja pewnie i tak będę leciał tym samym setupem z katanami :yao: chyba mam bardziej ochotę na sam powrót do tego świata i klimatu, niż rozkminiania buildów od nowa, no ale zobaczymy, może mi coś wpadnie w oko 

Opublikowano

Dostałem właśnie maila od Bandai Store, że mają opóźnienia z artbookiem i wyślą kolektorkę bez niego, a w połowie lipca doślą artbook  :beka:

Ciekawe jak to mają zamiar rozegrać ze sklepami stacjonarnymi jak Euro/ME.