Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

20 minut temu, MEVEK napisał(a):

No to pieknie sie zapowiada. Chcialbym ukonorowac ten dodatek wbijajac wszystkie dzbany ale wyglada na to ze jedynym dzbanem tutaj jestem ja :hi: bo o trofkach nic a nic nie slychac :sorry:

Nie ma info o trofkach po tych preview, więc można założyć, że może ich znowu nie być :gayos:

Tym bardziej ze to jest duzy dodatek na kilkanascie godzin gdzie eksploracja i walka z bossami bedzie sie ciagnac dniami jak nie tygodniami u niektorych. Widocznie wydawca nie wywiera nacisku :dunno:

Co by nie napisac zawsze to przyciaga trophyhunterow, youtuberow do tworzenia poradnikow, czyli sama magia wokol E.R. Choc i bez tego beda tworzyc :lapka:

Bawi nie bawi ale ja lubie dodatkowe wyzwania w grze w ktora sie zagrywam do ostatniego ubitego mobka. A tak to przejde i tyle. Gdzis przez te trofki mam dodatkowa motywacje i satysfakcje. Lubie kiedy sa. W kazdym razie nie moge sie doczekac. Ten rok nie powiedzial jeszcze ostatniego slowa:drinks:

28 minut temu, MEVEK napisał(a):

Gdzis przez te trofki mam dodatkowa motywacje i satysfakcje.

A trochę rozumiem bo grę już przeruchałem na xboxie i zastanawiałem się trochę nad wersją PS5 żeby sobie zrobić tym razem platynkę no ale zwyciężył rozsądek. 

3 postacie gotowe na dlc, 180 NG+, ~120 i 150 NG. Jedną tylko sobie muszę jeszcze kamyki 6 i 7 odblokować do zakupu chociaż dlc powinno sypać takimi i 8, w innych ich grach raczej tak było w dodatkach. I Haligtree jeszcze porobię bo trochę czasu do dlc jest. Mam też pomysł na inny build no ale od nowa to już trzeba by liczyć z 40-50h więc raczej odpuszczę. 

W dniu 9.06.2024 o 11:48, Shen napisał(a):

Bez kitu, ten płacz o trofki zawsze bawi.

Tutaj się nie zgodzę, podstawka ma osiągnięcia, więc to tylko lenistwo, a właściwie widzimisię FS, żeby nie dodawać tego do dodatku, dziwna i niezrozumiała jest ta ich inność w DLC i osiągnięciach w grach. 

21 godzin temu, MEVEK napisał(a):

Bawi nie bawi ale ja lubie dodatkowe wyzwania w grze w ktora sie zagrywam do ostatniego ubitego mobka. A tak to przejde i tyle. Gdzis przez te trofki mam dodatkowa motywacje i satysfakcje. Lubie kiedy sa. W kazdym razie nie moge sie doczekac. Ten rok nie powiedzial jeszcze ostatniego slowa:drinks:

Dokładnie