Rotevil 121 Opublikowano 13 Czerwca Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca (edytowane) Idzie zrobić run żeby szybko wejść do DLC, schodzi to 3-4h. Pomimo, że mam kilkaset godzin nabitych, to pierwszy raz robiłem quest Varra do końca i nawet nie wiedziałem, że można tak łatwo dostać się do Mohga, bez latania po tych śnieżnych lokacjach. Edytowane 13 Czerwca przez Rotevil Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 14 Czerwca Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Oglądałem chwilę wczorajszy pokaz redbulla, i tak, mogę powiedzieć, że grając postacią poniżej 150 lvl-u będzie bardzo, ale to bardzo ciężko . Pokazali dużo zajebistych broni, więc warto będzie też dofarmić sporo kamyków do ulepszania, ciężko będzie się zdecydować czym grać Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Ja tam testowo wbijam wszystkimi postaciami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Mam 178lvl powinno styknąć. Gram hybrydą Int/Dex ze skrzydłem Astela, nie ma na mnie przeciwnika Jak będzie jakaś fajna brońka nowa to walne respeca Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 378 Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Dopiero czytałem że lvl znaczenia nie będzie miał a teraz jednak ze trzeba przekoksowac postać. To jak w końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca No pewnie jest jakiś cap co do levelu, postacią na 70 lvl raczej nic tam nie zrobisz, ale progress siły postaci wewnątrz DLC będzie już "osobny" Cytuj Odnośnik do komentarza
kudlaty88 481 Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Moja kosa już gotowa do ciachania Mogh srogh ubity po 15 próbach na ng7 oby było wyzwanie w dlc ale takie konkretne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Wszyscy w preview dostali postaci na 150lvl i mowili, ze nie jest kolorowo, wiec pewnie to jest rekomendowany lvl do wejscia w dlc. Nie wiem co to za gadanie, ze lvl nie ma znaczenia skoro elden nie ma skalowania. Wiadomo, że beda jakies autystyczne typy co beda robic no hit runy na 1lvl ale no po co to komu normalnemu? Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2 godziny temu, Szermac napisał(a): Mam 178lvl powinno styknąć. NG czy +? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 17 minut temu, messer88 napisał(a): NG czy +? NG+ Chociaż właśnie + nie mają znaczenia jeśli chodzi o to DLC Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Ja na podobnym wbijam główną postacią. Kurwa dawać to szybciej, może na Xboxie będzie się można gdzieś przeprowadzić żeby szybciej zagrać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Donatello1991 1 378 Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca No ja już zapomniałem jaki lvl mam, ale mogh w ng+ padł po 5 hitach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca To teraz nie wiem czy brac stary save czy zaczynac od nowa Cytuj Odnośnik do komentarza
dominalien 259 Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 42 minuty temu, Szermac napisał(a): Chociaż właśnie + nie mają znaczenia jeśli chodzi o to DLC Próbowałem kiedyś robić DLC do Dark Souls na NG++++ bo mi się nie chciało od początku robić gry. Nie poszło mi dobrze, do dzisiaj leży nieskończone. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca U mnie dwa dlcki w DS3 poszly na NG++++ ale z poczatku zderzenie mialem jak ze sciana 3 kroki w tyl i pojedynczo prosze sie ustawiac tutaj nie bedzie inaczej ale czy bedzie placz to sie okaze dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca (edytowane) BB DLC robiłem z NG+2 ten opcjonalny boss w katedrze Laurence dalej mi się czasami śni i budzę się mokry :/. Takze teraz casualowo na NG robię . 11 minut temu, MEVEK napisał(a): U mnie dwa dlcki w DS3 poszly na NG++++ ale z poczatku zderzenie mialem jak ze sciana 3 kroki w tyl i pojedynczo prosze sie ustawiac tutaj nie bedzie inaczej ale czy bedzie placz to sie okaze dopiero. Smok na NG+4 jest prawie niemożliwy dla mnie. Edytowane 16 Czerwca przez KrYcHu_89 Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Moze zle podchodzisz do niego. Trzeba sie wyuczyc jego atakow i praktycznie caly czas byc przed jego poszcza w miare blisko. I teraz zaleznie od jego ataku robisz unik, bieg albo atak walac jedynie w leb. Walenie po nogach to katorga. Lepiej wziac sie w garac i przyjac ryzyko na klate niz chowac sie za nim co i tak nie jest wskazane. Skurkowaniec ma troche atakow takze dobrze jest trzymac go na widoku. Bylo ciezko nie powiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Spokojnie, na normalnym i NG+ każdy dostanie łomot, ci nowi bossowie odstawiają takie cyrki, że głowa mała. Cytuj Odnośnik do komentarza
MEVEK 3 440 Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Skad wiesz? Byles na pokazie w Paryzu Cytuj Odnośnik do komentarza
Rotevil 121 Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Wczoraj był event organizowany przez redbulla, gdzie pokazali trochę gameplau. Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 10 godzin temu, Szermac napisał(a): Mam 178lvl powinno styknąć. Gram hybrydą Int/Dex ze skrzydłem Astela, nie ma na mnie przeciwnika Jak będzie jakaś fajna brońka nowa to walne respeca Ja na 160 lvl inteligencja/wiara pod casualowy Sword of Night and Flame Build, do tego na NG . Dzisiaj się zameldowałem swoim zmatowiałym koło Kokonu Niebianina, niestety nie wpuszczają jeszcze . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szermac 2 623 Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 6 godzin temu, dominalien napisał(a): Próbowałem kiedyś robić DLC do Dark Souls na NG++++ bo mi się nie chciało od początku robić gry. Nie poszło mi dobrze, do dzisiaj leży nieskończone. No ta, ale DLC do Eldena z tego co było mówione nie ma zwracać uwagi na +sy Cytuj Odnośnik do komentarza
KrYcHu_89 2 229 Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2 minuty temu, Szermac napisał(a): No ta, ale DLC do Eldena z tego co było mówione nie ma zwracać uwagi na +sy Tak mówili, chcą zamknąć właśnie ten problem skalowania osobnymi buffami, chyba najwyraźniejszy był w BB, ale DS2 i DS3 też był hardkor jak zaczynało się z NG + kilka. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 418 Opublikowano 16 Czerwca Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi