Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Idzie zrobić run żeby szybko wejść do DLC, schodzi to 3-4h. Pomimo, że mam kilkaset godzin nabitych, to pierwszy raz robiłem quest Varra do końca i nawet nie wiedziałem, że można tak łatwo dostać się do Mohga, bez latania po tych śnieżnych lokacjach. 

Edytowane przez Rotevil

Wszyscy w preview dostali postaci na 150lvl i mowili, ze nie jest kolorowo, wiec pewnie to jest rekomendowany lvl do wejscia w dlc.
Nie wiem co to za gadanie, ze lvl nie ma znaczenia skoro elden nie ma skalowania. Wiadomo, że beda jakies autystyczne typy co beda robic no hit runy na 1lvl ale no po co to komu normalnemu?

BB DLC robiłem z NG+2 ten opcjonalny boss w katedrze Laurence dalej mi się czasami śni i budzę się mokry :/. 

Takze teraz casualowo na NG robię :gigachad:.

11 minut temu, MEVEK napisał(a):

U mnie dwa dlcki w DS3 poszly na NG++++ ale z poczatku zderzenie mialem jak ze sciana :wallbash: 3 kroki w tyl i pojedynczo prosze sie ustawiac :chicken:  tutaj nie bedzie inaczej ale czy bedzie placz to sie okaze dopiero.

Smok na NG+4 jest prawie niemożliwy dla mnie. 

Edytowane przez KrYcHu_89

Moze zle podchodzisz do niego. Trzeba sie wyuczyc jego atakow i praktycznie caly czas byc przed jego poszcza w miare blisko. I teraz zaleznie od jego ataku robisz unik, bieg albo atak walac jedynie w leb. Walenie po nogach to katorga. Lepiej wziac sie w garac i przyjac ryzyko na klate niz chowac sie za nim co i tak nie jest wskazane. Skurkowaniec ma troche atakow takze dobrze jest trzymac go na widoku. Bylo ciezko nie powiem :obama:

10 godzin temu, Szermac napisał(a):

Mam 178lvl powinno styknąć. Gram hybrydą Int/Dex ze skrzydłem Astela, nie ma na mnie przeciwnika :cool: Jak będzie jakaś fajna brońka nowa to walne respeca ^^

Ja na 160 lvl inteligencja/wiara pod casualowy Sword of Night and Flame Build, do tego na NG :D

Dzisiaj się zameldowałem swoim zmatowiałym koło Kokonu Niebianina, niestety nie wpuszczają jeszcze :vegeta_smile2:

• beka z typa 1