Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie czepiam się, taki wybór koncepcyjny, ale szkoda mi tych dzbanów, zawsze fajny dźwięk, ale spoko nie mam jeszcze platyny, więc po DLC pewnie dobije endingi z marszu :D. 

Opublikowano

Słyszałem, że ten system progresji nowy to tylko boost statów, no nie wiem co tak słabo, ale ok. W sensie po pierwszych wywiadach myślałem, że to będzie nieco bardziej finezyjne. 

(podobnie myślał SkillUp)

Opublikowano

Dzisiaj Malenia padła za pierwszym podejściem na ng7+ bez summonow. Dobry prognostyk przed dlc. Hype wjechał mocno, byle żeby bilety do nowej Zelandii zadziałały i jutro ciśniemy. 

Opublikowano
4 godziny temu, Ukukuki napisał(a):

Pewnie dlatego ,że byś grał day one kiedy preload startuje wgrywając jakiś mały pliczek xd

Widocznie FS odrobiło lekcje po małym falstarcie z DLC do DS2 ;) Jak do tego doszło można zobaczyć w poniższym filmiku.

Ogólnie fajny kanał - szczegóły z gier From, analizy miejscówek / postaci i inne ciekawe rzeczy. Uwaga na spoilery.

Opublikowano

Ale kombinatoryka żeby odkręcić Frenzied Flame i zaliczyć pozostałe zakończenia. Ale jest zrobione, zostały jakieś 2 mniejsze bossy, wpadnie platynka i wjeżdżamy w DODATEK :obama:

Opublikowano

Nie chce googlać żeby nie dostać spoilerem w morde wiec zapytam tutaj: czy grając pierwszy raz będę wiedział, że wchodzę na obszar DLC czy po prostu będę zbierał wpierdol od dużo mocniejszych wrogów aż się zorientuję żeby wrócić później?

Opublikowano

Generalnie to chodzi o ilość Vigoru, z 50 pewnie bezpiecznie można wchodzić. Nie zdziwiłbym się jak 40 w samych szmatkach będą na hita w dlc. 

Teraz, jimmy napisał(a):

A można odpalić DLC mając już zakończenie podstawki za sobą (bez odpalonej NG+)?

można 

• Dzięki 1