Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
9 minut temu, number_nine napisał(a):

Gdzieś tam czytałem, że do dlc najlepiej wchodzić od któregoś lvlu, a ja zupełnie nie pamiętam na jakim skończyłem podstawkę... Mam nadzieję, że pierwsze sesje nie skończą się na grindowaniu :D 

Akurat ta lokacja z mogh idealna pod levelowanie. 

Opublikowano
3 minuty temu, Plackus napisał(a):

To było to szczelanie z łuku do tego wielkiego gawrona ? :D

Ta, ale to już chyba załatali, ale i tak ta ścieżka na dół z tymi żabuchami to tysiące lecą w mig.

Opublikowano (edytowane)

Ściągam teraz 21gb patcha i 20 dlcka ehh...

Chwile pograł i jest grubo pierwszy poboczny boss wytarł mną podłogę 11razy, mobki biją za 40%hp co prawda jestem bez armora ale i tak boli. Początkowy poziom trudności oceniam na Caelid/10.

Design to znowu topka topek klimacik wylewa się z ekranu oby dalej było tak dobrze jak jest teraz. 

Edytowane przez kudlaty88
Opublikowano

Odpaliłem dzisiaj po 2 latach żeby rozruszać stare kości, no i pamięć mięśniowa mnie zawiodła, wpierdol od zwykłych mobków na 120 lvlu zaliczony, można iść do dlc :balon:

• Plusik 1
Opublikowano

Na NG 7+ jest w  ciul niezbalansowane ciężko cokolwiek ugrać. Chyba trzeba będzie nowa postać zrobić albo pozbierać do palki bo wymiękam. Goty nieironicznie no jest wypas. 

Opublikowano

Pierwszy main boss ubity. Padł szybciej niż wysoko klasowy mobek:pawel:Co tu się odpierdziela to mistrzostwo swiata, walcząc pvp mniej się na klepałem klawiszy, masherka jak w bijatyce. Kombosy niektórych przeciwników przegiete i słodziutkie delaye mają w trakcie komba plus doskoki i ciosy zmylki np robi zamach  za głowy a wyprowadza pchnięcie bokiem a przy następnym takim zamachu leci magiczna dystansówka. Chore pojeby to wymyśliły. 

Opublikowano

No jest mocno, ogólnie pierwsze wyjście z tunelu i to co się ukazuje oczom :gachigasm: Już wiesz, że jesteś w domu i najbliższy czas spędzony z tym tytułem to będzie banderas za banderasem.

Musiałem zrobić respeca i wróciłem do Dexa niezawodnego :cool:

• Plusik 1