wet_willy 2 163 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Aaaa wlasnie ja tez chce quest skonczyc i jak mu normalnie biore okolo 3/4 hp to znaczy ze bez tych 2 gowno wartych gamoni zabil bym go juz z 3 dni temu? XD Cytuj
Szermac 2 744 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca 2 godziny temu, SebaSan1981 napisał(a): Jak myślicie, po sukcesie tego dlc dadzą nam kolejne? Oby nie, oby dali nową liniową giere a'la Bb, DS3 1 Cytuj
kudlaty88 489 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca Ja się z nim tłukę teraz na ng7 i powiem ze to buffy to chyba gówno dają, spędzę na tej walce pewnie z tydzień. Faktycznie najtrudniejszy boss w grze. Cytuj
rafanus2 13 Opublikowano 26 czerwca Opublikowano 26 czerwca (edytowane) 3 godziny temu, KrYcHu_89 napisał(a): Z nimi to będziesz długo bił, bo boss ma pewnie 250% hp, a oni nic nie robią xD. Ja olałem ten quest, może kiedyś :). ZAJEBANY KURWA GRUBAS W KOŃCU NAUUUUUUUUUUUUUURA Ale ten boss jest popierdolony, a Ansbach i ten drugi useless jeszcze bardziej. Ogólnie to mi sie w ogóle walka nie podobała, w porównaniu do takiego Gaela z ds3 to dupa blada. 2 godziny temu, wet_willy napisał(a): Aaaa wlasnie ja tez chce quest skonczyc i jak mu normalnie biore okolo 3/4 hp to znaczy ze bez tych 2 gowno wartych gamoni zabil bym go juz z 3 dni temu? XD ja go po chyba 35 próbach utłukłem razem z tymi patałachami, ale jaka kosa elegancka za to Spoiler Edytowane 26 czerwca przez rafanus2 1 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca eksdee bez tych ulomow za pierwszym razem go zabilem ale co prawda z mimiciem p1 to doslownie trwalo 30 sekund... kurwa xD Rollback Save poszedl bo nie bede sie z nimi meczyl na NG++++ 1 Cytuj
Krzysztof93 1 317 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca Niepopularna opinia ale nigdy nie kupiłem Elden Ringa przez jego art-style nie podoba mi się jak przeciwnicy wiją się w powietrzu jak ciecz sterowana telekinezą, zmieniają sobie nagle kierunek lotu i kręcą się jak Beyblade. Mam małą nadzieję, że from wróci trochę do takich normalnych naziemnych pojedynków bez tego baletowania i wicia się jak wąż rzeczny no i do bardziej zamkniętej struktury. To nie jest wielki problem bo wszystkie inne gry tego studia można rozgrywać ponownie i się dobrze bawić cały czas omijając eldena choć tego kiedyś kupię jak będzie tańszy bo wolę tanio nie lubię drogo. 1 Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca Brak open worlda jestem ZA. To drugie nie ma opcji, od 3 to się mocniej rozwija i przecież nie zrobią teraz drewno bossów jak w 1. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca Też bym wolał powrót do bardziej skondensowanej rozgrywki. No, ale Elden top mimo to. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca hahahaha, ale cheese Spoiler Final boss, więc kto nie grał nie oglądać 1 Cytuj
devilbot 3 682 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca Cheese bo ktoś używa skilli, czarów i buffow dostępnych normalnie w grze? To jest meta eldena, a nie cheese. Tak jak spamowanie L2 magicznym orężem. Chyba, że prawidłowa gra to tylko rolki na golasa solo to wtedy tak. 4 2 Cytuj
rafanus2 13 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca Pokonałem właśnie ostatniego bossa z dlc tego Spoiler słonecznika I okazało się, że wypada z niego item, który pomaga w walce z Spoiler radahnem Którego zabiłem wczoraj po trzydziestu próbach xd 1 Cytuj
stoodio 2 075 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca Ubiłem Mohga i doczłapałem z 80lvl do pierwszego bossa... Wrażenia z pierwszych godzin jak najbardziej pozytywne. Piękna kraina - nie oglądałem żadnych materiałów z zapowiedzi, muzyczka zjawiskowa. Fajnie odkrywać na nowo Eldena, znając już mechaniki po podstawce. Znów czytam sobie opisy przedmiotów, eksploruje każdy zakątek - fromsoftware'owe doznanie w pełni Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca 2 hours ago, Krzysztof93 said: Niepopularna opinia ale nigdy nie kupiłem Elden Ringa przez jego art-style nie podoba mi się jak przeciwnicy wiją się w powietrzu jak ciecz sterowana telekinezą, zmieniają sobie nagle kierunek lotu i kręcą się jak Beyblade. Mam małą nadzieję, że from wróci trochę do takich normalnych naziemnych pojedynków bez tego baletowania i wicia się jak wąż rzeczny no i do bardziej zamkniętej struktury. To nie jest wielki problem bo wszystkie inne gry tego studia można rozgrywać ponownie i się dobrze bawić cały czas omijając eldena choć tego kiedyś kupię jak będzie tańszy bo wolę tanio nie lubię drogo. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca W dniu 25.06.2024 o 21:35, wet_willy napisał(a): tylko Man Mode lekka zbroja 2 bronie Godzinę temu, devilbot napisał(a): Cheese bo ktoś używa skilli, czarów i buffow dostępnych normalnie w grze? To jest meta eldena, a nie cheese. Tak jak spamowanie L2 magicznym orężem. Chyba, że prawidłowa gra to tylko rolki na golasa solo to wtedy tak. Tak się gra, czego nie rozumiesz. Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca 1.12.2 to są te ostatnie kalibracje z buffami? Wczoraj nie grałem a teraz coś mi się wydaje damage większy robię. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca 1 minutę temu, messer88 napisał(a): 1.12.2 to są te ostatnie kalibracje z buffami? Wczoraj nie grałem a teraz coś mi się wydaje damage większy robię. tak Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca Ehhh gejus jak szmata padł od razu, chyba z 30% więcej damage hity robią ostatnio go skubałem. Cytuj
Krzysztof93 1 317 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca @wet_willy spokojnie to nie był atak w gierkę, którą lubisz. Elden Ring jest bezpieczny, możesz nadal lubić tę grę. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca 2 minuty temu, messer88 napisał(a): Ehhh gejus jak szmata padł od razu, chyba z 30% więcej damage hity robią ostatnio go skubałem. boost spory, szczegolnie na poczatku Cytuj
messer88 6 480 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca U mnie 14 czyli 20% dlatego tak łatwo. dobrze że messmer bez pacza, rodzice będą dumni Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca Godzinę temu, rafanus2 napisał(a): Pokonałem właśnie ostatniego bossa z dlc tego Pokaż ukrytą zawartość słonecznika I okazało się, że wypada z niego item, który pomaga w walce z Pokaż ukrytą zawartość radahnem Którego zabiłem wczoraj po trzydziestu próbach xd Nawet nie użyłem tego itemu na final bossie, co on dawał dokładnie, chodzi o ten Spoiler moment jak cię łapią w objęcia i 2x to umierasz? ? Co do tego bossa twojego "ostatniego" fajny boss, epicki, 3 fazy, ale szkoda, że miał tak mało HP, biłem go jakoś na lvl 14 blessingu i padł na pierwszym bez mimica. Jeden z najprostszych w DLC i bardzo wrażliwy na ogień. 24 minuty temu, messer88 napisał(a): U mnie 14 czyli 20% dlatego tak łatwo. dobrze że messmer bez pacza, rodzice będą dumni 14 to jak 18 pre patch zarówno defense jak i attack dostał boosta około 15% Cytuj
rafanus2 13 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca 3 minuty temu, KrYcHu_89 napisał(a): Nawet nie użyłem tego itemu na final bossie, co on dawał dokładnie, chodzi o ten Ukryj zawartość moment jak cię łapią w objęcia i 2x to umierasz? ? Co do tego bossa twojego "ostatniego" fajny boss, epicki, 3 fazy, ale szkoda, że miał tak mało HP, biłem go jakoś na lvl 14 blessingu i padł na pierwszym bez mimica. Jeden z najprostszych w DLC i bardzo wrażliwy na ogień. 14 to jak 18 pre patch zarówno defense jak i attack dostał boosta około 15% Tak, itemek pozwala uwolnić się z pierwszej "klątwy". 1 Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca 1 minutę temu, rafanus2 napisał(a): Tak, itemek pozwala uwolnić się z pierwszej "klątwy". To trzeba było użyć w trakcie walki, czy auto? A idź w chooj, już i tak po ptakach, ale parę razy mnie złapał 2x i wipe Cytuj
Soban 4 057 Opublikowano 27 czerwca Opublikowano 27 czerwca Kurde myslalem, ze mam wiecej czasu przed paczem z buffami Zostal mi chyba tylko final boss(wszystkie inne bossy z dlc wyczyszczone), bo wczoraj przed spaniem zrobilem bitwe npc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi