MEVEK 3 518 Opublikowano 29 czerwca Opublikowano 29 czerwca Z rańca juz troszkę pograłem. Pogalopowałam sobie na koniec mapy, gdzie praktycznie nic nie rośnie, ale wiadomo sprawdzić trzeba bo może jednak sie mylę. Jak ze inaczej, ku mojemu zdziwieniu wyrwa w ziemi a w niej wielka lokacja ze mała bania to sie ucieszyłem a na samym dole skur.wiel żywcem wyjęty z przerażającego BB. Pięknie sa te lokacje Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 29 czerwca Opublikowano 29 czerwca 13 godzin temu, Szermac napisał(a): Od patcha puszczonego dzień przed DLC Wczoraj go zrobiłem na koniu w całości, mam wrażenie, że od początku tak miało być, gracze zresztą od dawna pytali, czemu nie dali Torrenta, skoro pole bitwy jest tak ogromne, z Torrentem walka jest dużo przyjemniejsza i te teleportacje już tak nie wkurzają. Cytuj
MEVEK 3 518 Opublikowano 29 czerwca Opublikowano 29 czerwca Proszę, pomocy Ktos podpowie mi jak rozwiązać puzzle przy ognisku wejścia dzielnicy kościelnej? Chodzi o ta zalaną wschodnią cześć Donzon Cienia Cos tam jest ale nie umiem sie dostać. Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 29 czerwca Opublikowano 29 czerwca 8 minut temu, MEVEK napisał(a): Proszę, pomocy Ktos podpowie mi jak rozwiązać puzzle przy ognisku wejścia dzielnicy kościelnej? Chodzi o ta zalaną wschodnią cześć Donzon Cienia Cos tam jest ale nie umiem sie dostać. To? Trzeba skakać po budynkach 1 Cytuj
Soban 4 057 Opublikowano 29 czerwca Opublikowano 29 czerwca ta i na koncu jest dzwignia do spuszczenia wody, nie da sie przeoczyc Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 29 czerwca Opublikowano 29 czerwca Putrescent Knight kurwa jebana topka najgorszych bossów w soulsach Cytuj
MEVEK 3 518 Opublikowano 29 czerwca Opublikowano 29 czerwca a jednak przeoczyłem to szedłem ta zielona ścieżka i tam cos jest właśnie, ale zaraz sie o tym przekonam Cytuj
Lochu 58 Opublikowano 29 czerwca Opublikowano 29 czerwca @KrYcHu_89 Dzięki. W podstawce było coś takiego? Wogóle nie pamiętam o tym. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 29 czerwca Opublikowano 29 czerwca 19 minut temu, Shen napisał(a): Putrescent Knight kurwa jebana topka najgorszych bossów w soulsach Wrocilem na lewa strone mapy, traiflem na hipopotama, rozjebany za pierwszym razem, wolny i nudny, combo bleed + rot nadal zajebiste, o ile boss nie ma immunity. Na tego Putrescent Knight nie mam cierpliwosci, moze z wyzszym buffem wroce Cytuj
MEVEK 3 518 Opublikowano 29 czerwca Opublikowano 29 czerwca 2 godziny temu, Shen napisał(a): Na tego Putrescent Knight nie mam cierpliwosci, moze z wyzszym buffem wroce To ten o ktorym wspominalem wyzej. Na 11 levelu buffa odszedl w zapomnienie. Ogolny moj level postaci to 200 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 29 czerwca Opublikowano 29 czerwca 1 minutę temu, MEVEK napisał(a): To ten o ktorym wspominalem wyzej. Na 11 levelu buffa odszedl w zapomnienie. Ogolny moj level postaci to 200 ja mam 8lvl buffa i chyba jakos 160 postaci Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 29 czerwca Opublikowano 29 czerwca (edytowane) Dzisiaj wróciłem do starego builda z Moonlight Greatswordem i dodatkowo tarczą Fingerprint Shield na full tanka i ojejej, ale to ścina wrogów, Messer żył tylko sekundy xD. Nie no to skalowanie w DLC to nie działa, na 20 lvl blessingu, prócz finałowego bossa to jesteśmy bogami po tym patchu (ng+). Droga do tego była jak zwykle ciężka, ale te nerfy według mnie przesadzone, nie było takiej potrzeby. 4 godziny temu, Lochu napisał(a): @KrYcHu_89 Dzięki. W podstawce było coś takiego? Wogóle nie pamiętam o tym. Było, ale mogłeś nie zauważyć, działa tylko poza lokacjami fabularnymi tzn. dungeonami. Edytowane 29 czerwca przez KrYcHu_89 Cytuj
wet_willy 2 163 Opublikowano 29 czerwca Opublikowano 29 czerwca Przeciez po patchu na 20 lvl blessinga robisz 5% wiecej damage I dostajesz 1.36% mniej 1 Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 29 czerwca Opublikowano 29 czerwca 9 godzin temu, Shen napisał(a): Putrescent Knight kurwa jebana topka najgorszych bossów w soulsach Zajebany, ale dawno się tak nie nawkurwiałem, przetestowałem kilka buildów i w końcu padł od sacred relic sworda, skill mu ładny dmg wbijał Cytuj
panborysek 54 Opublikowano 29 czerwca Opublikowano 29 czerwca Cześć forum, pytanie takie mam. Czy jak skończę DLC i będę chciał zagrać na NG+ to zmuszony jestem do ogrania podstawki z Radahnem i Mohgiem aby wejść znów na NG+ do DLC ? Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 29 czerwca Opublikowano 29 czerwca Teraz, panborysek napisał(a): Cześć forum, pytanie takie mam. Czy jak skończę DLC i będę chciał zagrać na NG+ to zmuszony jestem do ogrania podstawki z Radahnem i Mohgiem aby wejść znów na NG+ do DLC ? Dokladnie tak, ale mozna to dosc szybko pyknac robiac questy u Varre i Ranni 1 Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Przez Euro gralem tylko kilka/nascie godzin. stary dobry eldenik, ale jednak wole klasyczne "liniowe" soulsy. staram sie dokladnie czyscic mape, wszedzie zagladac, a potem zerkam na mape fextralife i mam tak silne FOMO, ze ominalem polowe gry, ze szok Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Palownik rozjebany, fajny boss, ale za łatwy. Strasznie wrazliwy na bleed, zarzuciłem do potki buffa co neguje przez chwile obrazenia i drugi co daje, ze fp nie schodzi. Spam rivers of blood i nie miał już połowy hp, a druga faza duzo latwiejsza do unikania niz pierwsza. Putrescent Knight nadal top1 najtrudniejszych bossow z dodatku. Cytuj
Soban 4 057 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Messmer jest logiczny w swoich attack paternach przez co idzie go się nauczyć, bo konczy comba po konkretnych ruchach w przeciwienstwie do takie relanny ktora jak myslisz, ze to koniec to wyciaga jeszcze ze 2 hity z czapy, a czasem konczy wczesniej co tez wybija z rytmu. Putrescent bardziej wkurwiajacy niz trudny, bo lubi spierdalac i malo okien na bicie go. Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca 8 minut temu, Soban napisał(a): Putrescent bardziej wkurwiajacy niz trudny, bo lubi spierdalac i malo okien na bicie go. No najbezpieczniej go bić jak jest na koniu, najlepszy moment jak na niego wsiada. Wkurwiało mnie, że jak zsiadał, to koń czasem atakował 2 razy a czasem 3, wybijalo to z rytmu. Starałem się trzymać ściany areny, to wtedy mi ładnie aoe z sacred sworda wchodziło, ale i tak sporo nerwow mnie kosztował. Widze, że z moim levelem miałem na palowniku dużo latwiej po patchu 25% to już kolosalny buff Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca 17 minut temu, Shen napisał(a): No najbezpieczniej go bić jak jest na koniu, najlepszy moment jak na niego wsiada. Wkurwiało mnie, że jak zsiadał, to koń czasem atakował 2 razy a czasem 3, wybijalo to z rytmu. Starałem się trzymać ściany areny, to wtedy mi ładnie aoe z sacred sworda wchodziło, ale i tak sporo nerwow mnie kosztował. Widze, że z moim levelem miałem na palowniku dużo latwiej po patchu 25% to już kolosalny buff Istotnie, ktoś mi mówił, że tylko 5%, ale to tylko na 20 lvl blessingu, wszystko inne to 10-30% i dodaj do tego też buffy do defensywy, no po patchu jest inaczej i łatwiej. Tak czy inaczej ten rycerz bardzo fajny boss, naprawdę się przylozyli do tych side bossów większych, bo to nie jedyny przypadek. Lecę na hype z rozpędu po platynę. Nie chce mi się czytać poradnika, czy quest Ranni można spiepszyć jakoś koncertowo? Byłem u niej, teraz idę do Radahna na NG++, robiłem jej quest na NG, bo mam sworda, ale endinga nie zrobiłem i nic już nie pamiętam xD. Cytuj
Schranz1985 680 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca https://youtube.com/clip/UgkxjRnnUneNJmyQQwk-Bv1mlssKI_9Aqm92?si=PE76GXhwxwACoac7X kurde D .Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Cytuj
KrYcHu_89 2 292 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca 1 minutę temu, Schranz1985 napisał(a): https://youtube.com/clip/UgkxjRnnUneNJmyQQwk-Bv1mlssKI_9Aqm92?si=PE76GXhwxwACoac7 X kurde D . Wysłane z pixela przez taptalk bo mnie stać Nawet śmieszne, ale w spoiler Panie, bo to final boss. Cytuj
Donatello1991 1 424 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca To jak to jest z tymi otwartymi terenami do przemierzania w dlc. Pusto czy czeka niespodzianka w każdym rogu? Cytuj
Shen 9 635 Opublikowano 30 czerwca Opublikowano 30 czerwca Mam wrazenie, ze bardziej ubogo niz w podstawce, ale sciany jeszcze bede lizał potem, teraz staram sie cała mape odkryc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi