Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
W dniu 25.08.2024 o 08:25, Homelander napisał(a):

Nie chcę sobie zepsuć postaci po prostu i zmarnować czasu

Trochę późna odpowiedź, ale nie bój się "psucia", bo respec i rozdanie punktów od nowa trwa 5 minut. Dość wcześnie w grze odblokowuje się tą opcję

Opublikowano
16 minut temu, genjuro napisał(a):

Mam pytanie, czy mając już postać na ng+, jest sens rozpoczynac dodatek?  Mam tu na myśli hardcore jaki by mnie tam spotkał. Czy lepiej nowa postać i lecimy normalne przejście...

Leciałem na NG+, da się normalnie.

• Dzięki 1
Opublikowano
21 minut temu, genjuro napisał(a):

Mam pytanie, czy mając już postać na ng+, jest sens rozpoczynac dodatek?  Mam tu na myśli hardcore jaki by mnie tam spotkał. Czy lepiej nowa postać i lecimy normalne przejście...

Różnica jest minimalna na pierwszym new game, też tak zaczynałem.

• Dzięki 1
Opublikowano
15 minut temu, Fafensky napisał(a):

Nowe patch notesy wleciały, teraz to niech se w dupe wsadzą jak już mu najebałem po 3h prób.
image.png.a35cc421f29d9f945862f8d0eb94c47f.png

Uuuu:leo: widzę From się ugiął pod komentarzami i płaczami. 

Opublikowano

Ja tego nie rozumiem, to jest chyba cena wejścia Eldena w mainstream, przy Kosie, czy Isshin, the Sword Saint nie było kilkunastu patchy z nerfami. 

2 minuty temu, messer88 napisał(a):

@Donatello1991 może teraz? xD 

chociaż ten ostatni punkt to akurat spoko 

gram od nowa na sonce tym razem i widzę trzeba szybko wchodzić do dlc bo zaraz będzie jakiś tryb dla bambików 

To visiblity tak, bo gówno było widać. Będę musiał sprawdzić. Ale staty NIEPOTRZEBNIE. 

Opublikowano
35 minut temu, messer88 napisał(a):

Pierwsza faza myląca teraz bo nie zaczyna zawsze dive gdzie była opcja na free damage. Druga? No tak to powinno wyglądać od początku. Wszystko jest czytelne i widoczne. 

Teraz jest trochę za łatwo w drugiej fazie, ale za to czytelnie, w każdym razie to taka ciekawostka, bo kto przeszedł, ten przeszedł już dawno :). 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
10 minut temu, messer88 napisał(a):

Malenia i deflecting hardtear z dlc to jest top tier ich bossów, piękny taniec odchodzi. Aż sobie zrushuję NG+ żeby jeszcze raz powalczyć. 

To jest ten itemek który robi grę bardziej sekiro-podobna?

Opublikowano
25 minut temu, messer88 napisał(a):

Tak, bardzo fajne są opcje na build z tym. 

Jedyny minus że to jako składnik do butli i trwa 5min a nie talizman no ale rozumiem też dlaczego tak to rozwiązali. 

Próbowałem tak grać, mimo wszystko to tylko subsystem i jest trochę ułomny, w sumie starczy button mashing w większości przypadków xD. No i 5 minut timer, szkoda, że nie dali talizmanu, może w nowych soulsach będzie to jako normalna mechanika, bo czemu nie? 

Opublikowano

Nietypowy playthrough Eldenika. Typ wziął... i narysował swoje przejście lokacja po lokacji. Każda kolejna strona to niespodzianka choć z drugiej strony momentalnie przypominasz sobie wszystko bo tam byłeś. Kwintesencja miłości do gry i dedykacji. Wow.

• Plusik 6
  • Lubię! 2
  • Dzięki 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

113h i pękła podstawka. Ależ to była cudowna przygoda:drakeyeah::pepegasm::fsg: Zacząłem na premierę, po ~30h się odbiłem, ale jak to mówią sportowcy wróciłem silniejszy i z lepszym mentalem :D oj trzeba będzie to samo zrobić z pozostałymi grami od FS, bo poza DS1 wszystkie rozkopane leżą na półce. Ale wracając do Eldenka Bożego, wkręciłem się tak, że tak jak nie calakuje gier, tak tutaj te 2 kolejne zakończenia zrobię na pewno, bo reszta już osiągnięć już wpadła. Tylko teraz pytanie, a w zasadzie dwa, najpierw ograć DLC, czy zrobić NG+ i NG++ i później odpalać dodatek? I ile orientacyjnie zajmuje zaliczenie pozostałych zakończeń (zakończenie Ranni właśnie obejrzałem)?