KrYcHu_89 2 281 Opublikowano 13 października Opublikowano 13 października 4 minuty temu, ofsajd napisał(a): 113h i pękła podstawka. Ależ to była cudowna przygoda Zacząłem na premierę, po ~30h się odbiłem, ale jak to mówią sportowcy wróciłem silniejszy i z lepszym mentalem oj trzeba będzie to samo zrobić z pozostałymi grami od FS, bo poza DS1 wszystkie rozkopane leżą na półce. Ale wracając do Eldenka Bożego, wkręciłem się tak, że tak jak nie calakuje gier, tak tutaj te 2 kolejne zakończenia zrobię na pewno, bo reszta już osiągnięć już wpadła. Tylko teraz pytanie, a w zasadzie dwa, najpierw ograć DLC, czy zrobić NG+ i NG++ i później odpalać dodatek? I ile orientacyjnie zajmuje zaliczenie pozostałych zakończeń (zakończenie Ranni właśnie obejrzałem)? Poleca najpierw ograć DLC. To Ci zajmie sporo czasu i masz tam osobny system progresji, prócz normalnego levelowania. Ja chyba NG+ i ++ zrobiłem w max 5-6 godzin, wszystko zależy od kilku starć na końcu i znajomości lokacji, nawet specjalnie się nie spiesząc jest szybko. 1 Cytuj
messer88 6 457 Opublikowano 13 października Opublikowano 13 października Dawaj teraz dlc bo fajne rzeczy w nim są, pozostałe zakończenia szybko zrobisz, grę można bardzo szybko przebiec skupiając się na „fabule”. 1 Cytuj
Kmiot 13 660 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada Chłop co ma cierpliwość xd Run 1HP, 1FP, 1 Stamina. Czyli zgon od hita, brak możliwości czarowania i tym podobnych bzdetów, nakładania buffów, używania Ash of War, a do tego brak możliwości sprintowania i tylko jedna akcja jednocześnie, a potem oczekiwanie aż stamina zregeneruje się z minusowego stanu, bo móc ponownie cokolwiek zrobić. Niesamowita kombinatoryka przy niektórych bossach xd W pierwszych minutach tłumaczy szerzej zasady. Cytuj
Ukukuki 6 943 Opublikowano 2 listopada Opublikowano 2 listopada 35 minut temu, Kmiot napisał(a): Chłop co ma cierpliwość xd Run 1HP, 1FP, 1 Stamina. Czyli zgon od hita, brak możliwości czarowania i tym podobnych bzdetów, nakładania buffów, używania Ash of War, a do tego brak możliwości sprintowania i tylko jedna akcja jednocześnie, a potem oczekiwanie aż stamina zregeneruje się z minusowego stanu, bo móc ponownie cokolwiek zrobić. Niesamowita kombinatoryka przy niektórych bossach xd W pierwszych minutach tłumaczy szerzej zasady. To teraz to samo ale z perma death. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi