Lipa 521 Opublikowano 21 grudnia 2024 Opublikowano 21 grudnia 2024 Ten Artbook dosyłali w końcu czy jak to się skończyło? Cytuj
Krzysztof93 1 381 Opublikowano 23 grudnia 2024 Opublikowano 23 grudnia 2024 Spoiler Skończyłem główną fabułkę wspaniały tytuł, bawiłem się doskonale. Finałowy boss a raczej dwóch bo nie da się tej walki rozdzielić: Radagon kozak, może nie był super wytrzymały ale miał za to sporo siły w łapie bo jak uderzył to porządnie, ładna walka. Elden Beast? No to taka fabularna pokazówka z żelkiem Haribo przypominający mi tego ducha lasu (?) z Księżniczki Mononoke. Dużo biegania, bardzo istotne uniki bo niektóre ciosy robiły mi one-shot-KO z full HP do 0. Smutna, melancholijna potyczka z istotą, która nie chce z nami za bardzo walczyć. Na chwilkę zostawiam Eldena ale wrócę pobiegać jeszcze na tych ciekawszych bossów, mam w planach ulepszyć jakąś inną broń do maksimum i pobawić się czymś innym może to będzie Sacred Relic Sword albo Blasphemous Blade. Cytuj
messer88 6 655 Opublikowano 23 grudnia 2024 Opublikowano 23 grudnia 2024 Dawaj Krzysiek na Malenie, to jest prawdziwy finał a nie te popierdółki "fabularne" Cytuj
ginn 822 Opublikowano 24 grudnia 2024 Opublikowano 24 grudnia 2024 Panowie, chyba w końcu się skusze na podejście do Elden Ringa, bo wpadła teraz promka -40%. Jeżeli Bloodborne siadł to tutaj też zażre, czy jest ryzyko odbicia się? Cytuj
messer88 6 655 Opublikowano 24 grudnia 2024 Opublikowano 24 grudnia 2024 To zależy jak Ci się spodoba open world. Ale bierz, nawet jak zwiedzanie świata nie będzie super to główne lokacje dostarczą to co lubisz. no i też zależy czy grasz raz i koniec czy więcej siedzisz w tych grach, dla mnie ER tylko zyskał jak się już go zna, wtedy patataj po świecie można ograniczyć do zebrania tylko tego co akurat jest nam potrzebne pod builda co robimy 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi